28 februari 2013 : aaamahgaaad!

Från en hemskt dålig start på dagen är min bedrövliga melankoli som bortblåst! Håkan i sommar kidS? SJÄLVKLART! Både på sofiero och i slottis, and i dont care if i aint got no money, eller om jag ska behöva gå ensam i hibbi. Care! Dessutom är Olle Ljugström förband i hbg. And how awesome is that? Så nu ska jag inte sura mer över skolan och tyskar, eller över något annat, typ som mina förskräckliga mardrömmar varje natt, varför drömmer jag mardrömmar liksom? Har inte gjort det på väldigt länge. Snart är sommaren här och jag ska bli smal och snygg till dess (önsketänkande)... jag ska iaf bli lite gladare när solen skiner och det är över 15 grader i luften. Måste bara klaga av mig lite innan dess kanske, det är ju min hobby. Men inte idag. Istället ska jag truga lite av världens segaste internet på starre och sedan dansa lite orientalisk dans, jag som inte ens kan shakea mina höfter! Sen blire pizza hos oskar! Hejhå.

27 februari 2013 : lights out

Igår gick ljuset hos mig, tur att klockan var 21 redan och jag ändå skulle i säng strax, ja, jag är gammal. Inte lika roligt att vakna upp idag och inse att jag inte ser något i badrummet, inte kan blåsa håret, koka te-vatten eller göra smoothie. Det sög ju. Hoppas vaktis gör något år det under dagen.
 
En av två tentor inlämnade, imrn lämnar jag mina sista byråkrati-papper och sen är det bara att kladda ner lite miljöpolitiska argument på en 7-8 sidor. Finito! Drar och shoppar sen! Wooopah! Ska slösa alla mina pengar innan jag åker hem låter det ju mer eller mindre som. Ska göra en lista.... Hehe listor<3
 
Snartsnartsnart slipper jag drömma mardrömmar om att min äckliga husdjur äter mig inifrån, kan bära kläder som inte luktar rök och slipper bära kontanter, vad berlin gör med en.. Oj, vad jag ska använda ugnen där hemma! Eftersom jag inte har något att göra när jag kommer hem (än) så har jag funderat på lite roliga resemål. Berran-gänget har snackat lite också. På listan står; London, Milano, Florence, LA, Göteborg och Frankrike. Vill ju tillbaka hit i sommar också. Eller dra iväg med nån resebyrågrej till typ indien om inget jobb infinner sig. Om pengarna rullade in utan ansträngning.... 
 
hejhå.

25 februari 2013 : lönehelg

Fast det är ju måndag. Och jag får ju ingen lön heller. Ovärt!
 
I helgen har vi sagt hejdå till krisse med hemmamiddag/förfest/utgång på Brunnen70 och en awesome middag på Transit! Se bilden bara (bara 3pers som krängde allt.. hehe) Förutom all mat jag krängt denna helgen har jag verkligen inte gjort något värt att berätta. Idag har jag intagit min plats på starre och är snart klar med en av två tentor. Ingen brådska här inte. Men hade ju varit gött att vara klar! Innan jag åker hem om ungefär en månad måste jag ju hinna shoppa och besöka massa ställen jag inte hunnit med än. Synd bara att vädret inte var bättre! Håller tummarna på förbättring denna veckan och ser till att vara klar med skolan när våren tar sig hit och överraskar mig med solsken på morgonkvisten, kanske blir något lättare att ta sig upp om morgnarna då också. Hejhå.

22 februari 2013 : ibland får man skylla sig själv

Typ idag får jag skylla mig själv. Eller alla dagar. För egentligen är väl allt mitt eget fel, jag gillar att skylla ifrån mig. Men jag har bara mig själv att blamea i slutet. Jag har mig själv att skylla att jag sitter här, omotiverad och deppig, för det var jag som satte på kent. Det var jag som tänkte dumma tankar om att jag aldrig duger, att jag inte har någon talang, att ingen tycker om mig. Det är jag som har gjort att jag inte har min idealvikt, eller är lika snygg som jag var för två år sedan innan jag flyttade till göteborg. Det är mitt fel att jag väljer fel umgängen, men det är mitt fel att jag reagerar, agerar och behandlar mig själv på ett visst sätt. Det är mitt eget fel att jag är så negativ som jag är för man kan tydligen ändra sina vanor och sitt beteende, men det är fan inte så enkelt att göra det själv. Det är mitt fel att ingen tycker om mig, för jag tycker inte om någon och gör jag det tycker de om någon annan mer och då känner jag mig otillräcklig. Denna konstanta känsla av att aldrig räcka till. Borde fan söka hjälp för det här. Det är inte bara ett personlighetsdrag. Inte när det framkallar den ångest jag återkommande får. Men jag vill inte vara som sånna jag hatar, jag vill klara det själv. Jag vill inte vara en sån som folk ser på och tycker är svag. För jag är Louise. Jag är starkare än dem. Jag är lejonhjärta. Jag kan själv. Jag skulle kunna bättre. Jag borde våga fråga om hjälp. Och inte ta ut allt i ilska istället. För det är nog min talang, att vara arg.
En bra början på helgen. hejhå.

20 februari 2013 : grå

Har ingen lust att uppdatera er. Har hängt med Carin och Matilda i några dagar. käkat gott och shoppat lite och sådär som man ska. Har inte gjort ett skit på mitt skolarbete. Har ingen lust att göra något idag heller. Jag har konstant huvudvärk. Orkar knappt gå upp på morgnarna. Sitter och vrålgråter på alla restauranger och cafeer. Pinsam brud. Har ingen lust att skriva något mer. Hejhå.

17 februari 2013 : it feels so real on the outside looking in

JAG KAN INTE KONCENTRERA MIG! MOTIVERA MIG! 
 
Jag är ledsen idag. Jag längtar hem så himla mycket, fast egentligen inte. Har alltid funderat på varför man inte kan samla sina närsmta på en och samma plats, eller typ uppfinna teleport så det inte är så enorma avstånd mellan alla jämt. Saknar! Längtar. Fast jag menar, tiden går snabbt, så länge man har ett tidsfördriv. Jag vaknar med huvudvärk varje morgon, tar mig knappt upp. Det är fan jobbigt, undrar om jag är sjuk? Söker arbeten, kommer antagligen sitta i skiten i sommar igen, inget att göra, inget att spendera, deprimerad. Enda uppmuntrande är när solen skiner, för det gör den så ofta.. Förstår inte hur arbetsmarknaden fungerar. Allt var enklare förr. Föddes i fel tid, men det vet ni ju redan... 
 
Skolarbetet kommer ingenstans. Jag är ledsen att folk inte uppskattar mig mer. Är lite sur över att jag inte är medbjuden. Undrar varför jag blir utelämnad. Varför jag inte duger. Sen tänker jag att det är skitsamma, för jag skiter i er också. Jag uppskattar dem som uppskattar mig. vet vilka de är. Men det sårar ju en självklart ändå..
 
Vill att sommaren ska komma nu, NU! Tror att det kan bli en bra sommar, jag hoppas inte för mycket, men det känns annorlunda denna gången, på samma ställe, tillslut(!), kanske.. det fungerar iaf på avstånd. det känns bra, så himla bra just nu faktiskt och jag kan dö så mycket jag saknar och längtar. Sånna konstiga saker som att bråka och skrika på varandra, kolla soluppgången tillsammans utan att ha ett mål och inse att vi inte kommer kunna undkomma varandra för det är bara så. Vissa stigar leder bara till ett ställe. det finns så mycket jag skulle kunna skriva men det känns fel att skriva det här. Tackar för mig denna söndag och hoppas att jag kanske kan få 500ord skrivna innan jag möter upp Carin och Matilda. Hejhå.

16 februari 2013 : lördag

 
Igår lagade vi hamburgare hos Oskar, blev asgott! Sen spelade vi mig, jag förlorade iaf inte, va för trött för att engagera mig. Idag har jag barabara tvättat, inget vettigt whatsoever. Sen blev det en cupcake, nom! Jag har det nog rätt bra. Nu ska jag hem för jag är fett hungrig och måste handla på vägen.. wäh! Blir nog en lugn kväll med film eller nått. Borde VERKLIGEN läsa och skriva istället men det är ju inte kul. Får bli söndagsgöra tillsammans med mina uteblivna besök på gymmet denna veckan, är ju bara ute och springer, men är lite trött på det, så himla kallt ju! Så imrn blir det ett långpass på joppis! Laddade precis ner en podcast-app, får se hur bra den fungerar, längtar till jag blir normal och ägare till en iphone så jag kan hänga med i svängarna! Alex & Sigge kan vara den bästa podden evah, så himla mysiga att lyssna på, så himla gullig alex är när han pratar om sin dotter. Finfint! Ska röra mig nu! Kanske bokar en resa till milano i veckan, hälsa på mini en helg, behöver lite att se fram emot! Måste bara fixa skolarbetet först.... Carin är på besök i Berran, ska väl ut och käka med dem en dag iaf! Kuuuligt! hejhå.
 

15 februari 2013 : historia

säg inte nää säg jää:

här kommer några visdomsord från mig:
skit i vad dina föräldrar säger, se till att födas tidigt på året, häng med yngre människor, behåll barnasinnet hela livet, håll dig själv närmast, fega aldrig ur och ljug alltid för andras skull, :)

2008-12-26 @ 16:05:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()
 

Baby's got to go:

ARGH, utifrån ser det dåligt ut, säger alla, de som är där inne misstycker dock. Jag håller med de andra. MIN KLASS SUX big time. riktigt mkt alltså! Och nu har jag tröttnad totalt.

Efter jullovet byter jag klass. Det blir inte bättre än så-

this text was only wishful thinking:

här skulle det sått en text om hur allt känns. men seriöst orkar jag inte förklara. det är jobbig och hårt och kallt. det sårar alla och de sårar mig. och min samhällsbild är förvriden och allt är fel och konstigt och jag är konstig.

jag är konstig och fel.
och det är fel och konstig att tycka det.
2008-12-07 @ 19:52:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()
 
 
Sådär skrev jag 2008. Det tyckte jag var intressant. Kan precis återkalla den känslan jag hade i skrivande stund. Älskar att jag har bloggar mer eller mindre sedan 08, det är så häftigt att se tillbaka på saker man skrivit, återkalla känslor o sånt. Jag tror att jag blivit en helt annan människa på bara några år, men så mycket saker jag tänkte, skrev och gjorde redan då som stämmer exakt in på mig nu, i guess people doesnt change after all! En sak har förändrats och det är min tjockhet, haha. Önskar att jag var lika smal som på den tiden, innan alkohol och oregelbundna tider förstörde min fetesnygga basketkropp.. JOOOBBA!
 
Idag har jag skrivit 500ord, det är ungefär vad jag kan producera en fredageftermiddag vad beträffar skolarbete. Nu pallar jag inte längre. Tydligen var jag lika negativ/periodare/selfdestructive osv redan då. Haha, älskar mina fantastiska personlighetsdrag! Nu tar jag helg. Hejhå.

14 februari 2013 : kärlek

glad alla hjärtans dag!
hoppas ni får massa kärlek.

små saker kan betyda mycket mer än stora gester,
det lilla uppskattas nästan mer.
det har varit en helt vanlig dag, en helt vanlig, bra dag,
med det lilla som gjorde det lite extra
det hoppas jag att ni är också har!

skickar lite virtuell kärlek!
<3

13 februari 2013 : Vday

Tiden närmar sig alla hjärtans dag! Ojoj, heliga dag. Om jag inte räknar fel så är det 7e året i rad nu jag inte kommer få varken kärleksbrev eller choklad, men jag är glad ändå! Jag tänker skicka min kärlek till dem jag tycker om ändå, för det är sån jag är, idag! Och det är det kärlek går ut på, att ge. 
 
Fick värsta genombrottet idag och ville börja skriva på min första riktiga roman! Tror jag ska anmäla mig till nån skrivarskola i vår ändå, typ kvällskurs. Så jag får skriva av mig på riktigt. Stod på ubahn när min kreativitet slog igenom denna gråa dag så skrev ner mina introrader på mobilen, lagom smart då jag har en förmåga att ta sönder alla mina tekniska prylar.. Min dator har levat i 2 år nu<3 halleluja! Mina tidigare dog på sina 2årsdagar.. rip. Men isället för att skriva min framtida break-trough book så tar jag mig samman och läser och läser om subcultures och mods, vilket iofs är en väldigt nöjesam tidsfördriv eftersom skolarbete går lite lättare när jag finner intresse i ämnet! Skola kommer nog aldrig bli min grej.. Akademisk, va fan är det? Fritt och flygande är mer nice. And thats why i have you blog!
 
Tips på valentines day cards är nedanstående kort! Finns ännu fler på hans/hennes tumblr. Valde några snällare versioner, but i kinda like em, hade skrattat gott om jag fick ett sådant! Borde ta mig till gymmet ikväll men det lutar just nu åt att sitta kvar här eftersom jag måste skriva 1000ord till på uppsattsen innan jag är nöjd för dagen. Hejhå.

12 februari 2013 : tänkardag

Idag har jag en sådant extraordinary tänkardag. Kommer på fantastiska teorier och studier som man kan genomföra eller bara allmäna svar på livsfrågor. Älskar såna dagar! Synd bara att ni aldrig får ta del av dem, eller att jag inte ens kommer ihåg allihop. Ska skaffa mig ett riktigt snyggt anteckningsblock, inte för dyrt, inte för billigt, inte för stort men inte för litet, inte heller för tungt. Och detta ska jag alltid bära med mig och skriva ner mina tankar. Och jag ska strunta i vad människorna på bussen tänker för det är min idebok och den är awesome! Funkade ju riktigt bra med min gamla, synd bara att den fick vara med om diverse olyckor som orsakade smärre skador på det yttre (note to self: köp inte ett block med pappersbindning). Ska läsa igenom det när jag är tillbaka hemma, tror ändå den innehåller en del användbara grejer, som vanligt är jag väldigt ostrukturerad... En blandning av tankar, känslor, dikter, drömmar, ideer, planer, mål och annat kladd som tydligen går bättre att beskriva i en mer difus konstnärlig form. Jag älskar ord. Jag älskar ord väldigt mycket. Kombinationer som skapar meningar, dubbel bemärkelse. Men framför allt så älskar jag ju listor, its my thing, let it go. Därför får ni en lista på varför jag inte tänker stanna i Berlin länge till:
 
1. Det är kallt (sjukt dålig punkt eftersom det är lika kallt i sverige)
2. Det är kallt - tänk att denna enkla kombination av ord kan skapa flera meningar lol, det är kallt i den mening att jag inte har någon som vill göra min vardag lite mer kärleksfull och mysig och VARM, typ min lille vovve.
3. Min familj är hemma och jag saknar dem!
4. Berlins äckliga byråkrati suger.. 
5. Skolan suger pga. ovanstående punkt samt lärarna och det underliga skolsystemet som aldrig verkar komma i ordning, iaf i mitt huvud... UTBROTT!
6. Allt är på tyska.. suck, jag förstår kanske 1/3 av allt nu men ändå! Hemsidor på uni kan ni väl översätta!? lata tyskar..
7. De tar aldrig kort i barer, på klubbar, cafeer etc. Kontanter är king här.. SUCK.
8. Allting är stängt på söndagar... Och när man önskar att det var öppet! Typ kontor har konstigaste öppetiderna, och min tvättstuga, och där man köper mynt till tvättstugan... och erasmus-kontoret
9. De slänger ut mig från skolan kl 8, helloo? man pluggar väl längre eller?
10. Har efter ett halvår inte hittat ett enda bra ställe där de säljer "lunchsallader"... -.-
 
Pallar inte mer. Det va en riktigt dålig lista. Bra saker med Berran är ju istället att allt är öppet nästan alltid annars någonstans i stan iaf. Typ. Att det finns en hel del coola människor och ställen att besöka, never bored! Trots att jag är det konstant, min personlighet (så mycket roligare att bo med någon som vill göra samma saker som mig... denna eviga appiffany!) Allt är mycket billigare än hemma också, LOVE IT (snålis)! Berlin kan ju vara världshistoriens fulaste stad, men jag tycker väldigt mycket om det här ändå. Bara inte tillräckligt för att stanna. Längtar hem till det enkla, förståeliga sverige där allt går att lösa via en dator eller varför inte en smartphone<3 mmhm thats what i call love.

11 februari 2013 : kaffe

Kan vara historians tråkigaste helg. Har inte gjort många knop förutom att springa och sova. Har kommit in i en period där jag älskar att springa, milen känns inte alls sådär jobbig faktiskt, ska bara få upp tempot.. Det är en riktigt härlig känsla när benen bara går av sig själv och man tänker på allt och inget och kan kolla på allt vackert ute i naturen! Så gött att i slutet av milen inse att man fortfarande har krafter kvar och spurta hem över potsdamerplatz! Att benen orkar! Jag är amazed över min egen förmåga!
 
I övrigt är jag rätt depp och opepp, wow annorlunda humör? Det är kallt ute och kaffet är inte gott. Min dator dör vilken sekund som helst och alla är idioter. Sista veckan av lektioner iaf. Alltid något postivt... På torsdag är det alla <3dag. Det kan ju också suga. Det kan suga att jag måste skriva, och att våren aldrig kommer. Att jag inte kan åka hem än. Att jag inte är hungrig, alls. Att jag gjorde morot/apelsinjuice igår som jag hällde ut i vasken, inte med mening.. det sög. Jag vill hem och mysa. Mysa med min älskade hund och min älskade familj och vara tråkig och sitta hemma hela helgen och kolla filmer, vakna tidigt och gå ut och springa. Vill anmäla mig till springtime och klå alla brats där hemma. Allt är så mycket roligare och trevligare i sällskap. Jag har inget sällskap här. Alla är bitches. Jag börjar bli gammal och tråkig tror jag...
 

9 februari 2013 : snyggare förr

Åh vad jag kan kolla på dessa bilder och längta tillbaka till mig själv innan jag flyttade hemifrån (och precis i början för jag blev ASSMAL ett tag, nice!) Jag var nyslingad, långa lockar, perfekt solariefräsch, smal och vältränad och en rätt naiv version av mig själv. Mysigt på nått sätt. Men seriöst, måste vart på the top of my hotness-scale eller nått! Ska slinga håret när jag kommer hem, hoppas att vårsolen kysser mina kinder och fortsätta min långsamma resa mot min forna kropp... wäh! Varför är man så dum ibland? Hur kunde jag ge upp? Varför lät jag göteborg påverka mig så negativt? Upp och kämpa, lesson learned, får jobba mig tillbaka.
Och DÄR sa mamma åt mig att klippa av mig håret, ungefär i samma veva jag borde insätt att the lack of träning (typ ett knappt år) borde tas igen, självklart gjorde jag inte det... Dumma, dumma mig.. Istället började jag gå runt såhär, och va mest grå och trött, oh what winter does to one..
Och nu ser jag ut som en jäkla Berlin-bohem-hipster. Well, är jag inte? .... Vill bli snygg igen..

9 februari 2013 : konjunktur

Mmmhm, har bidragit ännu mer till högkonjunkturen genom att investera i en dubbelknäppt kappa från Mango för 300kr, värt! Älskar verkligen när rean goes crazy70%off såhär! Idag har jag inte gjort många knop, men har heller inte sovit många h. Inte för att det blev sent, mest för att jag har svårt att sova ibland bara.. Så idag har jag huvudvärk och det blir inte bättre av att det springer massa tyska skitungar kring mig och demolerar starbucks.. Kommer nog aldrig gilla barn, bara mina egna.
 
Kommer heller aldrig tycka om par som hånglar offentligt. Väldigt få par jag tycker är fina over all, det sjuka är att jag verkligen sitter och tänker på detta och försöker hitta anledningar till varför jag kan tycka vissa är supergulliga och andra jätte äckliga. Det är väl någon slags utstrålning, något slag av seriositet i hur paret tittar på varandra. Vet inte. Guuu va mysigt tänker jag ibland och blir lite varm i hjärtat, nästan sådär tårögd och töntig som i Love Actually när Andrew Lincoln är olyckligt kär i Kiera Knightly, åh par som har det lilla extra. Typ Karolina och hennes kille (ja, jag vet att du läser ;)), så himla fina bara! 
 
Åh är hemskt sugen på att se typ Stolthet och Fördom, lite Colin Firth tack! Han är nog en av mina favorit skådespelare, efter Adrien Brody som klår alla med hästlängder! Charm klår snygghet, anyday! Fast män med hår på rätt ställen är nice, hår på huvudet och skäggväxt. Mums.

8 februari 2013 : What do winners order?

Anything that gets your heart raising is probably worth doing sa någon någon gång, så jag satt med hjärtat i halsgropen i 30min och lyckades vinna min första budgivning på tradera (mamma står vanligtvis för detta annorledes!) YAY så glad, klickade hem en skinnjacka från Samsoe/Samsoe, den är finfinfin och jag är nöjd! För "ynka" 650kr +frakt! Haleluja! 
 
Men dagen till ära fick jag också mitt hjärta att slå lite extra genom att för första gången fixa milen! WOOP till mig! Sjukt stolt trots att jag knappast är någon marathonlöpare än! En MIL på 1h och cirkus 14min +/- beroende på hur länge jag fick vänta vid att övergångställen. Så har ju ett bra bit innan jag kan kalla mig BRA, men ska fan ha cred ändå, jag är stolt över mig själv idag! 
 
Hm.. får lite tradera-hybris nu och vill fortsätta buda! Det är ju så spännande! :D Men ska nog springa förbi Loreal-boxen på potsdamerplatz ist, det ser ut om det finns give-aways (tanten mitt emot på starre har massa prover), gratis är ju godast! Imrn tar jag mig an milen å nyo, kanske kan jag förbättra min tid! Bilden är från i morse, snygg nyvaken tjej! Hejhå!

6 februari 2013 : framtidsplaner

Konsumenten i mig har ett stort habegär, måste ju köpa mig en iphone när jag är tillbaka i Sverige igen. För att den inte ska se ut som mina tidigare mobiler, klantig som jag är, behöver jag det här fodralet från The Case Factory:
 
Vidare är jag även i behov av ett nytt datorfodral då mitt gamla är både slitet, tuggummi-kladdat och plastigt, tackar absolut inte nej till 1. ett i mocka från P.A.P eller 2. ett snyggt i skinn från Sandqvist
 
På tal om Sandqvist har de mycket snyggt, tex ryggsäckar. Som faktiskt är både snyggt, praktiskt och bra för ryggen! Tex:
 
Älskar att de desutom har tutorial-videos på hemsidan som visar att datorn (självklart) får plats. <3
 
Men skinn är ju min stora passion, älskar skinn!!! För att fortsätta på Sandqvist väsk-temat så...
 
Men egentligen är det ju inte en väska jag är i störst behov utav, utan en kappa. Som ni alla vet ser min ut som ett rent helvete, eller nej men den är gammal och sliten och jag behöver verkligen en ny. Min favorit kommer ifrån Hope men den finns inte på deras hemsida längre, nu när vår/sommarkollektionerna släppts.. Hintar lite ändå: 1. Hope 2. COS
 
Gillar COS grejer väldigt mycket, men jag får aldrig tummen ur att faktistk köpa något (förutom tishor..) Jag är väl snål... Men här är lite tröjor jag tittat på vääääldigt länge och inte hade tackat nej till!
 
Och denna aaapsnygga clutchen! Finns bara på hemsidan nu tydligen...
 
En annan rolig berättelse är min eviga letan efter ett par snygga loafers och ett par nya jodphurs.. Marc oPolo har inte kvar de jag kollat på och allt med klack är nejnej.. GAH det tär på mig, inget är perfekt, men dessa loafersen från Accianti (?) tycker jag ser A-OK ut!
 
Här är tre förlag på jodphurs, alla från Scorett (Novita) tror jag gillar första paret mest:
 
Andra saker jag är pepp på att införskaffa är nya underkläder, skjortor och basic tishor, alltså precis det som tar plats i min garderob sedan innan... KUL. Men alltså kvalitet är fan viktigare, insight med åren och sånt, smart tjej.
 
Well things I DO HAVE ett behov av är ju ett nytt silverarmband eftersom jag tappade mitt för sista gången här i Berran (så sjukt när det kom tillbaka utanför skolan efter ett år en gång). Enda kravet är ju att det är äkta eftersom jag aldrig tar av mig smycken.. hehe, tex detta duger:

Alltså det behöver inte vara "karma" men den är så smygsnygg, typ infinity är också nice och det finns ju faktiskt halsband också, så länge det är silver! Åh Dogeared är så nice! Eller Björg!
 
Sedär, det va ju inte ett långt inlägg eller så.. Haha. Nu får jag väl se till att gifta mig rik, skaffa mig ett jobb eller sälja min själ till djävulen, något som får min kassa att klirra! Sen är jag ju skitsnygg..! Lets see when that happens.... hejhå!

6 februari 2013 : börja om (fck internet..)

Skrev ett långt långt inlägg om vad som borde finnas i min garderob men nu pallar jag fan inte skriva om det bara för att internet på starbucks fkkar upp min vardag. Tack, TACK så sjukt mycket... Sitter här med mörkret utanför och lyssnar på världens bästa kent. Igår sattes brandlarmet på i min korridor klockan halv 11. det var roligt att stå ute i kylan i 20 minuter med ett skrikande alarm, 3brandbilar, 2 poliser och en ambulans. Helt sjukt att någon inte fixade att laga mat.. wellwell. Idag har jag dampat på bibliotekarien i skolan, fick tillslut väldigt motvillig hjälp som dessutom vägrade prata engelska. KUL, KUL tyskland.. Det har varit solsken och klarblå himmel hela dagen dock så det kan jag inte klaga på. En prommis i skogen på morgonen ska ta mig till gymmet efter maten och handla på vägen. Kroppen gör fortf ont och är motvillig till det mesta man den blir nog inte bättre för att jag struntar i att träna. Hejhå.

5 februari 2013 : evil

5 februari 2013 : byråkratipiss

Tog bort en lång, arg text. Min ena lärare är helt dum i huvudet. Jag har konstant huvudvärk, ryggont och är trött och gnällig, gråter hela tiden (wow, något nytt?). Min höft har låst sig, igen. Jag orkar typ inte träna och jag har magkatarr. Så har det varit hela veckan. Jag orkar inte om vi måste skriva ett term paper i European Environmental Policy också, jag fattar inget i den kursen, det intresserar mig verkligen NADA. Så nu ska jag gå på lektionen, skälla på min lärare för att hon är så !#@@#!! stupid och sämst på engelska och på att följa regler och hålla det hon säger och faktiskt informera om något överhuvudtaget. Hon ska få skit för att hon inte "har tid" att svara på mail eller stanna 5min efter lektionen, well FU det är ditt f?!#@# arbete bitch! Nu blev det ett argt inlägg trots allt. Hejhå.

4 februari 2013 : regn

Hejhej. Helgen är över, sitter som vanligt på Starre och snyltar internet. Tänkte försöka ta tag i arbetssökandet och sånt. Helgen var bra! Fredagen började sämst med magkatarr och sånt så låg bara hemma, somnade innan 10 vaknade tidigt och vigde hela lördagen åt träning; prommis, spinning och ett styrkepass. Duktig jag är ibland, synd att det inte syns. På lördagskvällen stod drinkkväll på schemat. Slutade på renate där edvard och jag som vanligt slöt upp i dans och avlutade med en promenad till s-bahn. Igår sov jag, huuuuur länge som helst. Sen drack jag kaffe med victor och mötte upp oskar, kristin och hennes vän för att se Usama bin Ladin get captured i en film jag inte kommer ihåg namnet på.. Filmen va döbra dock! Fruktansvärt spännande! Och Josef Fares var ju med! Hype. Regnet öser ner och jag hittade efter 100år en brevlåda, på andra sidan stan! Haha. Nej, kaffet ska klunkas och mail skall skickas! Hejhå.

4 februari 2013 : rutigt

VARVARVAR är dessa byxor? JAG VILL HA GE MIG NU! Varför finns ni inte till ett överkomligt pris framför näsan på mig.. Damn you pants.. Jag som letat ett bra tag nu.

1 februari 2012 : hela hjärtat

djur får mig alltid på bra humör.

spceinvdr

rymdforskare, utomjording, space

RSS 2.0