BDAY WISHES

Vet att jag inte fyller nått jämt eller så men man kan väl ändå önska sig saker. I love things. Jag önskar mig som vanligt orimligt mycket. Men va fan, det heter önskelista.
 
2017 önskar jag mig:
Superönskelistan (heeelt orimliga presenter):
  1. En lägenhet i Malmö
  2. Ett jobb som jag tycker är roligt
  3. Klara kursen i projektledning
  4. Resor, helst jorden runt!
  5. Väska i rotting (se bild) 
  6. Nordiska Design inredning (!!!!)

sommaren ser ändå härlig ut i bilder

 
 

uppdatering om livet 170907

Hallaaaa bloggen.
 
Var är livet. Snart fyller jag 26, ett steg närmare 30. Woop! Gillar födelsedag, vi ska till Halmstad på min födelsedag och bo på hotell. Har aldrig varit i Halmstad. Så bra att fylla år samma vecka!
 
Utöver det har jag sagt upp mig, påbörjat en kurs i projektledning och spenderat fyra onödiga veckor av semester med att få ihop logistisk och åka runt skåne. Dessvärre har utfallet inte varit på min sida, just nu kommer jag vara arbetslös from 27 oktober och rasmus och jag behöver snarast hitta ny bostad, preferably i malmö, vilket känns omöjligt. Och jag hatar att tänka på att inte bo i vår lägenhet, även om vi inte släpper den oavsett hehe...
 
Trots att jag är fett neggig och sur över situationen just nu så känner jag mig hoppfull för jag är ändå eftertraktad och behöver egentligen bara hitta rätt. Men man kan banne mig inte snacka skit om min ambition och kämparglöd. Jag kommer i framtiden bli typ världens bästa projektledare tack vare min grymma handlingskraft, i just know it. 
 
Så kortfattat. 
 
- Mitt jobb ville inte släppa mig i tid för en erbjuden tjänst, ilskan över det med tanke på tjänst samt lön samt allmänt liksom hur utbytbar man är och tydligen ändå inte? Jag sa upp mig ändå.
+ Bästa beslutet någonsin! Så redo för nya utmaningar efter typ 8 månaders förberedande rent psykiskt. Har ju haft chanser tidigare men fegat ur men nu är det bannemig dags att ta tag i MIG och min karriär.
- Sämsta är att framtiden är oviss men bästa är friheten! 
+ Kursen jag läser är feeeeett intressant och så bra att ha rent praktiskt. 
- Pga. Rasmus nya jobb måste vi flytta oss från min älskade lägenhet. Vill men vill inte. Att hitta bostad i Malmö verkar ju omöjligt, vill verkligen inte bo tillsammans med folk och beroende på livet och inkomst bör vi ändå liksom ha en rimlig hyra och helst inte bo i otrygga områden. 
- Ekonomin känns oviss pga. vet ej när jag får lön efter 27/10.
+ Men det bör inte påverka alltför mycket har gott om 'et. Liksom att Rasmus fixar biffen. 
+ Känner mig ändå poppis och har fullt upp att lösa min schema för att inte missa för mycket arbetstid de sista månaderna. 
 
Hade ju varit riktigt jävla nice att få bli vuxen snart och kunna tänka lite på att köpa bostad, skaffa bil och liksom leva lite mer stabilt for once. Typ kunna lägga pengar på onödiga grejer (i större utsträckningen än nu hehe) och investera i en riktigt nice TV eller unna sig en resa tillsammans med Rasmus, och inte åka ensam till Tokyo. 
 
Allt löser sig i sinom tid. Riktigt tråkigt att jag är "så behövd" på jobbet att jag sitter och skriver detta inlägg på arbetstid dock..... Så ni vet.
 
I födelsedagspresent önskar jag mig ytliga saker som typ nya armband, jeans och silkes sjalar och ansiktsmasker. 
I sinnet önskar jag mig vetskap om framtiden, medvind och lite nedförsbacke samt inre lugn.
 
2017 har visat sig vara ett händelserikt år, inte i postitiv bemärkelse direkt. Men det som inte dödar stärker och jag är rent krast typ riktigt stark i själen just nu. Oövervinnelig, för jag har ändå ett tydligt mål om var jag vill och hur jag ska nå dit och vad jag inte alls vill bevandra mig i för miljöer. Och dessutom har jag världens bästa cheering squad som backar mig. 
 
Ha det!

spceinvdr

rymdforskare, utomjording, space

RSS 2.0