helgen

 
Mysig fredag med Bella i solen följt av massa gottig sushi <3 nomnom. Plus en godin som bara sover på rygg... Helt normalt!
 
Snart är det påsk. Fredag blir det middag med fam ost på Klitterhus i Ängelholm. Därefter ska vi till Vittsjö på påskafton med familjen Skoglösa. Så fullt upp med andra ord. Ska träna massor denna veckan både för att väga upp för förra veckans lack of träning men också förebygga helgens ätande ^^ haha...
 
Helgen därpå ska vi förhoppningsvis till Hamburg med farfar. Ser så mycket fram emot en solig helg och bara njuta av tyskland. 
 
Därefter kommer första maj som än så länge är oplanerat.
 
Sen är det bara två helger till jag reser ensam till TOKYO!!! Alltså hur coolt!? Ser så himla mycket fram emot det. Är så glad att jag vågade boka och ska klara mig själv hela veckan, kommer bli amazzzzzing!!
 
Sen är man ledig igen 3-6 juni.. Sen har Bella och jag en liten ide om att åka till Berlin och hälsa på folket som fortfarande bor kvar där. Alltså Tyskland i mitt <3. 
 
Två helger därefter är det midsommar. Sen har hela juni gått. Och då är det bara 1 månad till mina 4 veckors semester som jag tänker spendera med SOL. Så då var det spikat, sverige erbjuder 25+ och strålande sol hela augusti! :D Kanske kan boka in någon trevlig trip då också får man hoppas!
 
Om allt blir av så ser det ut att bli en hejdundrande bra vår/sommar i mitt tycke! Hoppas att hösten har lika högflygande planer för mig..... Håll alla tummar ni har!!!

spceinvdr

rymdforskare, utomjording, space

RSS 2.0