4 december 2017

Tillbakablickar på året som gått:
 
Gjorde du något 2017 som du aldrig gjort förut?
Jag sa upp mig, jag besökte Japan, hade en "riktig" inplanerad semester från jobbet, har alltid varit sommarjobbare/projektanställd tidigare. Kommer inte på så mycket mer. 2017 har varit ett riktigt skitår på så många plan.
 
Vilka länder besökte du?
De där 5 länderna hanns inte med.. MEN har varit massor i Danmark, Japan, mellanlandat i Kina (om det räknas) och varit runt i Sverige massor. Så får väl bara se till att 2018 blir bättre! Rasmus och jag ska tågluffa i juni så finns stor chans att jag slår rekord!
 
En mobilanteckning:
En lista på ansiktsmasker jag vill ha och veckorschema.
 
Är det något du saknade år 2017 som du vill ha år 2018?
Resor. Ett jobb jag trivs med. Att se en ljus framtid och inte bara myrkrig av problem. Lite motorväg i livet, önskar verkligen att 2018 tar med sig lite medvind på alla plan.
 
Vilket datum från år 2016 kommer du alltid att minnas?
Nej, inte direkt. Det har mest varit jobbiga månader och veckor. Mars va skit, juli och augusti va skit. November och december har också varit trista och däremellan har det nog varit likgiltigt. Fett depp. Bästa dagen va Nyår liksom dagen jag slutade på ökab.
 
En gång du grät:
Har inte varit alltför bölig i år.. Har mest stängt in allt och varit arg och besviken på livet. 
 
Vad var din största karriärsmässiga framgång?
Att våga säga upp mig. Samt alla bra grejer jag gjort på ökab - allt från förbättringar och utbildningar till initiativtagende, har varit en enorm tillgång för dem om jag får säga det själv!
 
Och din största framgång privat?
Att våga lite på magkänslan och min egen instinkt. Det tar ofta lång tid innan jag bestämmer mig för saker, men beslutet har jag egentligen redan tagit direkt. Jag behöver inte andras bekräftelse för att ta rätt beslut.
 
Bästa läsupplevelse?
Kommer knappt ihåg, läser främst under sommaren.
 
Bästa tv-serie?
Mindhunter var sååå bra! The Handmaid's Tale, extremt viktig, kände mig illamående genom hela serien. Vår tid är nu, Master of None s2, Castle, Bob's Burgers, GoT, Big Little Lies. Det Sitter i Väggarna får en hedersplats. Rekommenderar alla!!
 
Bästa film?
Har nog inte sett en enda ny film, håller mig till dokumentärer.
 
Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2016?
Alla låtar med Ehrling och Thomas Stenström. Kasst år även för musiken!
 
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Rent krasst har jag varken varit gladare eller ledsnare. Det har bara varit ett hemskt tråkigt genomfartsår, bara tagit mig igenom, 2018 ska det hända grejer!
 
Vad önskar du att du gjort mer?
VÅGAT - vågat resa till japan i två veckor istället för en, vågat säga upp mig redan i våras, vågat tro på mig själv.  
 
Den maträtt du åt oftast 2016?
Haha, typ samma som förra året! Pastarätter och hamburgare... 2018 ska vi äta mer skaldjur (lyxmat) och vegetariskt som jag lovade mig själv redan förra året.
 
Vad gjorde du på din födelsedag 2016?
Fyllde år en söndag så på lördag åkte jag och rasmus till Halmstad för att ha en mysig helg där. Det var en bra helg!
 
Högsta önskan just nu?
Ett arbete som känns roligt, utvecklande och inom mina karriärsmål. En stabil vardag där vi känner oss mer trygga i inkomst, utgifter, boende, omkostnader och transport så man kan bygga framåt. 
 
Vad fick dig att må bra?
Att säga upp mig från en plats jag inte trivdes 100 % på, att rasmus har hittat en arbete han trivs med och att alla i familjen mår bra igen. Och att theo finns och förgyller vardagen.   
 
Vem saknade du?
Saknade stabilitet och utveckling. Inte så mycket vem men vad.
 
Vad är du mest stolt över?
Att ha tagit mig igenom året. Haha.

spceinvdr

rymdforskare, utomjording, space

RSS 2.0