29 juni 2014

 
Slut på en fab helg i gbg med amalia! Hälsade på Niclas, gjorde lisse x2, shoppade, åt gott, drack gott, bra sällskap och många äventyr! Jag mår bra med dessa människor. Ska alltid omringa mig med folk som gör mig KlAd!! Massa kärlek till de två sköna människor jag spenderat helgen med. Jag är så glad att just ni finns i mitt liv.

26 juni 2014

 
à la folie. och massa cirklar. karma och sånt. what goes around comes around. reincarnation. reinvent yourself. those who mind dont matter and those who matter dont mind. the dark inside the good and the good inside the dark. hejhå, nu ska jag till gibbi (igen)! lovely.

24 juni 2014

Vi har precis passerat midsommar. Det är kallt ute. På mitt konto står det i princip FATTIG och min garderob ekar tomt. Jag är lite för tjock för att vara smal och lite för smal för att vara tjock. Jag kommer aldrig någonsin att kunna bära linnen igen, EVER. Jag är konstant trött och har inte sprungit sen i vintras. Fast jag känner ändå att promenad är mer min grej... Jag biter av mina naglar och har okvinnligt håriga armar, sitter gärna bredbent och tycker att smink är tråkigt. Klär mig helst i tisha, jeans och sneakers. Behöver hitta en ny frisyr. Behöver rensa garderoben. Behöver ha en anledning till att fixa mig. Vill ha någon som tar hand om mig. Öööääeeh. Tänk om jag kunde fylla min garderob på nytt:
 
Inköpslista:
  • Jeans - både tajta svarta, blåa samt bf-jeans i ljus härlig färg
  • Sandaler - typ ATP
  • Sneakers - Won Hundreds/Eytys-aktiga och nya Nikes
  • Pump - för att det är bra att ha i garderoben
  • Basplagg - tishor (V-ringat), skjortor (blå & vit), tröjor (v-ring, rund hals, oversized, bomull, kashmir, svart/grå/camel/blå)
  • Shorts - korta jeansshorts i blå, vit och svart, bermuda shorts att ha på jobbet ex.
  • Smycken - silver halsband, ringer, fler armband och ett par snygga örhängen
  • väska - ja igen.
Saker att lägga pengar på i övrigt:
  • nytt shampoo, balsam och inpackning (+argan olja, heat protection, hårspray och torrshampo)
  • snygga naglar
  • hudvårdsprodukter (är väldigt nöjd med dermalogica faktiskt: ansiktstvätt, toner, lotion, ögonkräm och olja)
  • smink (ID (foundation, solpuder & veil) + bb + cc + concealer fr glominerals + mascara + ögonbrynspenna + eyeliner (vit & svart))
  • parfym - hitta ny eller köpa samma gamla vanliga eller båda?
  • att ringa läkaren igen (både hud och vanliga (ps))
  • klacka om mina bästa sandaler
  • ett nytt mobilskal
  • en egen plattång
 
I mitt huvud är jag långt ifrån ekonomisk. Tyvärr är jag ju det i verkligheten istället. Detta är inköp som skulle typ förenkla min vardag enormt, ändå är jag för snål för att faktiskt investera i mig själv på det sättet. Tänk om man vann på lotto och bara kunde byta hela sitt liv typ. Önska kan man ju alltid. Och rik kommer jag aldrig bli.
 
Det är bara 3 månader till jag är 23. Arbetslös om man ser till utbildning. Gammal. Bor hemma. Och rätt ful och ensam. Bra det går!

22 juni 2014

midsommar.

22 juni 2014

det var längesen ni fick musik so here you go:
 
Lorentz - Kärlekslåtar (Alltså hela albumet!! Det är nog det bästa svensk musik har sett (i år)!)
(mina favoriter är: Robyn Fenty, Där dit vinden kommer, Anata, Inga bra svar, Houston, Visa mig vägen, Allt från mig, Mimosa del 2, The.OC.S01E01.DVD-Rip.Xvid, Ingenting för ingenting, Mimosa, Acqua di Losó, ('-'*) OCH DÄR har jag nämnt hela skivan!) (skulle kunna ägna ett eget inlägg till den killen. Kär)
 
Annan trevlig musik:
 
Lana del Rey - West Coast
JJ - All white everything
Banks - Drowning
HMSV - Känslor & Känsla
HMSV - Vår Nivå
HMSV - Ett tillfälligt föralltid
Mack Beats - Chicken Teriyaki
Dante - Trillion
G-Easy - Marilyn
Last Lynx - Curtains
Milky Chance - Stolen Dance

19 juni 2014

När livet tar ännu en snäv kruva för att lämna av mig där jag började. Jävla skitliv. Tycker verkligen inte att livet är något varken roligt eller spännande. Vet inte om det är mitt hjärta eller min hjärna det är fel på. Istället för att berätta om allt trevligt jag gjort den senaste tiden (se bilder i föregående inlägg) tänker jag bara säga att både min hjärna och mitt hjärta värker. Känner mig otillräcklig. Otroligt sårad och sviken. När man tror sig komma närmre någon som sedan gör en helvändning och lämnar en med allt krossat i småbitar. Typ så. Och man ångrar att man inte visste bättre.
 
Vet att jag är för bra för att leva det här livet. Vet att jag är för bra för att stanna kvar. För bra för vad jag precis gått igenom. För bra för att bli behandlad på det viset. Ändå kan jag inte ta mig härifrån. Kan inte ta mig ur detta här. Önskar jag agerade i linje med vad jag tänker istället. Att jag inte tror tillräckligt mycket på mig själv. Att jag inte letar efter det jag förtjänar. Glad midsommar.
 
 
 
(det värsta av allt är att på nära håll kan jag se rakt igenom dig. och vad dina ögon säger kan du inte ljuga om.)

19 juni 2014

 

12 maj 2014

 

6 juni 2014

Är nu utexaminerad Media och kommunikationsvetare, har tagit en fil.kand examen! My GAD! Super exciting! Helt galet att jag godkändes! Från redlös fest igår med klassen till arbetslös idag. Fantastiskt hur snabbt tiden går, och hur mycket jag överraskar mig själv!
 
Nu ska vi fira lite här hemma med god mat och vin, likt gårdagen fast då skrattade vi ikapp till hur många gånger vår lärare skiljt sig och dansade genom natten på Lounge(s)! Göteborg är redan saknat, helt galet fantastiskt bra vecka i sin helhet! Längtar efter att krypa ner bredvid den långhåriga killen och mysa. Men det får vänta till imrn. Till dess ska jag komma på banan igen efter gårdagens kalasande! Hejhå! Skål för mig! :D
 

1 juni 2014

Nu åker jag till gibbi och hoppas på examen! Heya!
 
Har haft en fabulös långhelg som inkluderade gött häng, god mat, motorcykel-åk, rosé i solsken, helsingör, middag ute, fin-frukost, myskväll med film och bara bra människor. Jag är helnöjd! Nu ska jag packa väskan och hälsa på en till favorit i en vecka. Sen sitter jag och fummlar med boka-knappar på diverse resesidor. Vill väldigt gärna iväg, gärna flera gånger om!! En sak i taget tänker ni. Ja, det är helt rätt. Men har svårt att hålla i hästarna, tiden och allt roligt här i livet bara rusar iväg. Håller krampaktigt i allt som är bra just nu (<3).
 
Min sommarplan är att ta examen, börja jobba, åka till Berlin, en helg i Milano, en runda till Schweiz och gärna en långhelg i tex Florence. Det hade gjort mitt hjärta glatt! Till hösten får vi se var jag blir av. Hade kunnat tänka mig att flytta mitt pick&pack. Men as u all know, inte ensam. Hoppas livet för med sig varma vindar!
 
Helt galet att 3 års studier (snart!!!) är slut!

spceinvdr

rymdforskare, utomjording, space

RSS 2.0