31 augusti 2014

Hur lyckligt lottad är inte jag som får spendera min tid med den här killen? Världens, utan tvekan, bästa människa och pojkvän.

26 augusti 2014

 
Jag vill inte klaga när jag har allt jag egentligen behöver. Så därför skiter jag i att skriva mer.

26 augusti 2014

Eftersom jag inte har något bättre att skriva om och det är en månad kvar till min bday så kommer en trevlig liten önskelista nedan! Woo!
 
Framför allt önskar jag mig fortsatt lycka och kärlek. Jag önskar att alltid få vara omringad av insprierande, vackra och härliga människor. Att få uppleva, resa och se mycket. Önskar också att få ett jobb som passar mig där jag känner att jag är en tillgång, pengar i sparbössan och ett hem att kalla mitt eget. Och sist men inte minst lycka och välmående till mina nära.
 
Utöver detta ett antal materiella ting (såklart): 
  • Nike Airmax 90
  • Ett helt mobilskal
  • Stilrena silversmycken (dessa är från Cos)
   
  • Kashmir tröjor Zara
  
  • Brixtol bombar parka
  • Ormskinnsväska Zara
  • Polo Zara
  • Ny skinnjacka Zara

 

  • Klänning Lindex (denna är från HM, men lik)
  • Rutig skjorta Zara

 

  • Halsduk i mysig och varm ull/kashmir (+torgvantar)
  • Snygga underkläder i svart (alltid)
 
Vill inte bli 23.

19 augusti 2014

Skäms över hur dålig säljare jag är. För det är jag ju tydligen. Alla andra verkar ju lyckas så himla bra men jag kommer fan ingenstans. Jag är för trevlig och tillmötesgående och snäll och respekterande för att sälja. Så jävla dålig. Det är verkligen inte att jag inte försöker men av någon anledning går det inte ända fram. Jag känner mig så misslyckad när jag sitter här och ser hur min budget står still medan de andra cashar in. Det är inte ens omöjligt.
 
Det borde vara enkelt för mig, jag borde kunna det här, tjäna pengar och sånt. Men nix. Istället sitter jag på en arbetsplats som jag trivs mycket bra på, med arbetskamrater som är galet härliga. Men jag är sämst. Hatar att vara dålig. Har konstant prestationsångest ändå. Jag är rädd att alla ska tycka att jag är dålig. Att alla andra ska skämmas över min prestation. Att de dömer MIG och migg jag pga. min prestation. Både på arbetsplatsen men också utanför. Kan någon bara peka mig i rätt riktning. Var finns min framtid och var ligger min talang? För just idag känns det som att jag inte har något att ge någonstans, och det är en fruktansvärd känsla. En elefant kan inte klättra i träd. En fisk kan inte simma på land. osv. hejhå.

18 augusti 2014

Glidare som jag är. Ge. mig. ett. arbete. som faktiskt passar mig. tack. idag är jag lite bitchin arg på sälj. idioter man snackar med alltså...

12 augusti 2014

Tänkte bara säga hej, igen. Life's still rollin. Söker jobb, söker lite till. Funderar på om jag skulle hoppa på kursen på Mah i september. Funderar på hur man kan göra i framtiden, med framtiden. Det finns så många spännande alternativ, så många roliga saker och lite tråkigare också såklart. Men är omringad av en fantastisk skara människor, som tyvärr kommer förvinna från hibbi snart.. Får njuta ordentligt medan de fortfarande är kvar i omnejden. Får ta vara på de som faktiskt är kvar. Vill helst av allt bara ligga i min säng hela dagarna och pussas och kolla på supernatural. Men så måste man ju låtsas att pengarna rullar in, det gör de inte... Än. Tänk att jag fyller 23 om en dryg månad. Tänk vad mycket som kan förändras på bara ett par månader. Jag är så glad att jag är där jag är och att jag gjort allt jag gjort som tagit mig hit. Man ska vara mer tacksam över småsaker, de mynnar nästan alltid ut i något fantastiskt. Jag har inte bråttom någonstans men vill väldigt gärna att detta nu håller i sig längelänge framöver för i mitt huvud finns det så många fantastiska vägar att välja i framtiden.

9 augusti 2014

Kräftfiske i Vittsjö. Livet är galet på så många sätt. Galet härligt! Ikväll ska det ätas kräftor hos Jenkis, dock blir det köpekräftor o inga egenfiskade. Tror vi metade upp 20 aborrar igår. Fan vad bra jag har det.

5 augusti 2014

 
Tänkte bara droppa in och säga hej. Jag mår så freakin good att jag måste nypa mig i armen ibland bara för att se om det är på riktigt.

spceinvdr

rymdforskare, utomjording, space

RSS 2.0