28 juni 2011 : fourth

Jag önskar att jag..
- hade en pojkvän, eller en all time bff som ville spendera alla tråkiga dagar med mig...
- hade en awesome lägenhet med balkong och fin inredning..
- oändligt med pengar, and keep them rollin!
- massor med tid att resa, resa, resa, all over the world!
- en framtidsplan
Men nu ska jag till WTAI! Wuuupah! Seeya!

27 juni 2011 : THIRD

Bra låtar just nu, typ:
Savage Skulls & Douster feat Robyn - Bad gal
Skrillex - Rock 'n roll [will take you to the moon and back]
Veronica Maggio - Välkommen in
Ida Maria - Oh my God

27 juni 2011 : Second

Har spenderat ALLDELES för mycket tid tillsammans med mitt fiktionella bästakompis-gäng; SATC! Börjar tro på det de säger, refererar, citerar och pratar engelska.
.
Obviously you'll only get 2 great loves in life, and since i dunno whos reading my blog i aint spearing any details. Mina två great loves är lite flummiga. Den ena har fortfarande skägg, fast jag många, många gånger fått det bortrakat, träffade honom i torsdag och han flyttar till göteborg i höst. Världens helt klart finaste kille. Citerar pappa; "ni är alldeles för lika", konstigt att man har trevligt då? Den andra har många, många namn. Skulle vilja säga "storstäder i allmänhet", but thats not correct. Jag älskar London för dess fantastiska musikaliska underton, jag älskar Barcelona för dess fantastiska arkitektur, Cannes för dess fabulösa atmosvär, Amsterdam för dess sjuka uteliv och fantastiska uppbygnad, Prag för dess knepiga kultur, Paris för att man måste, NÄST sist Berlin för att staden inte ens kan beskrivas med ord, dess historia och mångkultur talar för sig, verkligen! Men närmast mitt hjärta just nu är Göteborg, och här vill jag referera till SATC; im having a relationship with this city. Jag hoppas inte att den sviker mig AS So many great loves do..

27 juni 2011 : FIRST

1. vände blickar på min göteborgs-runda. Fan vad jag älskar denna stad!
2. Jag gör världens knepigaste poser!
3. Hittade denna fina dikt, den är faktiskt fruktansvärt bra! Fer realz!

27 juni 2011 : jobb

First day at work avklarat, precis osm vilket annat jobb som helst. Kommer in i det direkt, trots 1h sömn! Yay!
.
Ikv kommer Linda och imrn ska vi på WTAI! Awesome! :) Nu ska jag njuta av vädret och ni ska njuta av ett glatt inlägg :D woop!

26 juni 2011 : satc

För mycket kärleksskit för att heta sex and the city. Im fkn tired of it. Känner mig precis lika bitter som carrie i season 5. Och bölar över att inte jag har mina 3 soulmates här, bredvid mig. Cuz they dont excist. My life is a brutal fail och imrn börjar jag jobba klockan 06! Wuup...

25 juni 2011 : wäh

Bra torsdag! Bra midsommar! Dålig lördag, förutom att jag fick god mat och hälsa på fina nya båten nere i hamnen! :) Im so booooored i could die right now. Kollar på Bond med mamma och en snarkande hund. ROLIGT. Därför avslutar jag inlägget här. Ni genomsyrar säkert den underliggande tonen av bitterhet. HF.

23 juni 2011 : fäst

Dagens accomplishments &achievments:
1. Vakna
2. Baka kladdkaka
3. Städa badrummet
4. Städa farfars bil
5. Hämta egon hos Lotta, och träffa uuuuurgulliga valpar!
6. Klä på mig, gärna snyggt!
7. Gå på avskedsfest för Pau
8. Gå ut!
9. Komma hem...

22 juni 2011 : gillar snygga killar

alltid samma återkommande bilder, ge mig en sån istället!

22 juni 2011 : hat-lek?

köpt nya fina underkläder idag med mamma! Well, thats it.

21 juni 2011 : fml

no plans, no plans, too many plans. fml. Jag vill också ha det gött någon gång, helst i mer än 2minuter... Sjukt onöjd. Sjukt att jag somnade halv 5 inatt och var uppe innan 8, tur att jag somnade om i soffan. Fikade med freddie. Jag vill försvinna iväg. Bortbortbort; Transibiriska, Asien, söderut - indien, bali, nya zeeland, aussie och sedan vidare till kuba, usa en runda(ny, sanfran, cali) might swing by sydafrika, dra nordafrika/mellanöstern och kanske några fler länder i europa innan jag drar hemåt igen. My life would be completed then. OK ska hinna med resterande delar av världen sen också. Men atleast for now!

20 juni 2011 : questions

20 juni 2011 : funderingar

Varför regnar det inte pengar?
.
När är det min tur att få som jag vill? Eller nej, jag får nästan alltid som jag vill.. När är det min tur att vara lycklig med det jag VILL HA. Inte det jag har, för just nu mår jag bra igen. YAY. Vilket betyder att jag oftast är lyckligare singel eller? Fast jag mådde lite sådär häromdagen. Men iaf! Jag lägger ut lite bilder i nästa inlägg och låter dem tala för sig själv! I might just be a little happy in a near future. Vet inte, eller så ljuger jag bara för mig själv. Bra på det är jag iaf!
.
Spelade Yatzy och kollade film hos athena igår, älskar HELT SERIÖST Yatzy! <3 På torsdag kommer vår båt! WOOP!

19 juni 2011 : hej!

Gick ut igår.. trots allt, trots SPÖREGN! Och hade det iofs väldigt, väldigt trevligt! HÖJDPUNKTEN var när jag önskade wrecked metal AV SJÄLVASTE ZEITGEIST på tivvan, high fiveade &snackade med kitty jutbring. BRA KVÄLL! Nu har jag vart ute och gått &krängt indiskt med mamma och pappa. Ska väl över till athena snart!
.
Ligger annars i min säng och lyssnar på Daniel Boyacioglu som helt klart är en av de mest karaktäristiska, karismatiska (vet faktiskt nte vilket ord jag letade efter) peroner jag mött. Ja, jag träffade honom för kanske två år sedan. Nice va? Grym är han! Precis som Zeitgeist! woop!

18 juni 2011 : inte kul att vakna

Hade en riktigt fet och awesome dag/kväll igår! Satt hos Viktor och drack bärs och spelade guitar hero! Och såg världens bästa system of a down!!!!! + några fler. De körde helt seriöst nästan bara de bästa låtarna! Åh, så mycket kärlek till dem. Och till ett superbra sällskap!
.
Idag mår jag sämre, men försöker komma ihåg att det är OK att få ångest, och att sörja. Vet inte om jag ska åka hem och vara ensam med mamma och pappa eller sitta här, ensam, utan mamma och pappa ^^ Svårt beslut! Alla är för upptagna för att hänga med mig idag och jag har varken råd eller lust att gå ut... Och petter har lämnat landet, han som är stabil när ingen annan är det, typ jag.

17 juni 2011 : soad!

Myskväll med gooood mat, red riding hood, bra sällskap! Nu ska jag sova och peppa inför imrn! WOOOP!

16 juni 2011 : 45

SÅ mysig kväll igår med athena. Vi lagade mat, kollade på film, krängde chips och cola och spelade massor av Yatzy! Haha, lovin those nights! Idag har jag plockat jordgubbar och vart i malmö med tildis och ätit massa god cheesecake. Och får förhoppningsvis en awesome avslutning på kvällen; ska ut och äta på haket med petter! MUMS! Imrn blire metaltown!!! WOPPAH!

15 juni 2011 : bra va!

Galet bra gårdag: skrev på papper till nya jobbet! Ficka massa nya kläder och grejer, och är redan schemalagd med massa tider, lovely! Kommer snart bli rik igen! Sen bokade jag Metaltown biljett till fredagen! WOOOP system of a down! SÅ JÄVLA AWESOME DET KOMMER BLI!
.
Gårdagens kväll spenderades med massa fina killar på min "balkong/terass" med lite bärs hehe. Slutade på lite olika håll, eller? Vet inte, men kul som tusan hade vi! :)
.
Nu sitter jag hemma hos athena och "lagar mat", hjälper till viss del till ändå, så länge det blir klart så är jag nöjd! Har inte ätit något riktigt sen i måndags! Då åt jag upp med iofs ;) haha, lovin life för tillfället! Men det vet ni ju alla att det pendlar.. Men veckan is looking good!

14 juni 2011 : fml

it keeps hitting me in the face, over and over and over again. FML. Straffats NOG för något jag inte ens är skyldig för än? Eller, ELLER!??!?! Life is fkn screwin me up and i keep hangin in there. Ur such a bitch, life. Go kill urself.

13 juni 2011 : bättre

bra dag! bra vänner! dagen är inte slut än!

13 juni 2011 : no name

är så ledsen inombords att det snart syns utåt...
.
luncha med niclas nu, hamtons blire asgod thai! Ikea med athena sen och träffa farfar ikv! + att troligtvis träffa petter sista gången på mer än två månader... ;( fan, min bästa vän. jag är så jävla pank att jag vill dö dessutom. när jag har ångest sover jag inget för då oroar jag mig, men nu vet jag allt. typ. då vill sängen inte lämna mig ifred.

12 juni 2011 : the end

började rimma, blev till paragrafer av ord som började med s etc. Har läst hela dagen, tills solen försvann ute. Linda och jag lekte dress-up igår och drog på oss finklänningar och högaklackar! tyvärr orkade vi inte med dem så länge, men några glas sangria @freddies jobb och fint sällskap av jaz, petter, kalle mfl hanns med.
.
lol, leker poet. tror jag hade gjort mig bra som det. ska bara genomgå lite anger management först. ill end up like strindberg, isolerad, lämnad, sviken, med grymma idéer och talang som ingen förstår sig på. socialt handikapp. haha. omg. ni skulle bara veta. tro inte så jävla bra om er själv. vi gör alla misstag, konstant, grova misstag, tydligen förlåts de allra flesta, mina misstag glöms aldrig. men det viktigaste är väl att man inser själv vad man gjort? right?! o när man gör det spelar det ingen roll om man får förlåtelse, man får väl bekräfta sig själv. göra bättre ifrån sig nästa gång, lära av sina misstag. ingen känner dig bättre än du själv o ingen ska komma o säga när du menar saker eller ej. det vet bara du. its all good. det vet ni, anything u can do, i can do better. hejhå.

10 juni 2011 : till berlin

satte mig vid tvn med en kebab i knät och blev lyckligt överraskad när ett program om berlinmuren började på 2an. Har någon konstig känsla som jag inte kan definiera. Något nytt? Nej! Verkligen inte.. Vill börja om, ta tillbaka och ångra. Det går inte för man ska inte göra saker man ångrar. Men man ska heller aldrig be om ursäkt, man ska tänka innan man agerar men det är viktigt att säga vad man känner. Jag har fan ingen koll. Idag blir det en hemma-sittar-kväll för jag har ingen student att gratta! Och dessutom börjar jag jobba klockan 6 imrn bitti. Hade varit awesome att dra utomlands nu och glömma livet.
.
Jag är typ ledsen över att jag inte får uppleva en världshistorisk händelse, något som gör mitt liv extraordinärt. Eller kommer på någon fantastisk ide! Sätta min prägel på världen.. Istället kollar jag på total black out och ska snart agera studentskjuts åt syrran mfl. Blev precis lite kär i fredde som är med i dagens program haha! Fjantig, fjollig, söt och i den tajta dräkten de har hänge det lite snett där nere ^^ blev lite varm inombords när han hånade sig själv över nagelborsten &trodde att ett huvud var en kanin XD

10 juni 2011 : studenter

idag tar alla 3or studenten här i hbg! Ska ner och kolla läget snart.. först duscha! Var ute igår med jaz, petter &fredrik, och träffade felix! :D sötefelix! But im in a hurry, gårdagen var nice! Nackdelen med hbg är att man inte kan gå hem om kvällarna, tur att man har snälla vänner! puss

9 juni 2011 : with u

Lika bra att det som blev, blev. Tror jag. En tyngt lättade från mitt bröst. Tror jag. Jag är aldrig säker, vi får se helt enkelt.
.
Drack lite bärs med Freddieboi igår, träffa christoffer idag och sedan catch up med lindsay, 7månader apart, hallåå!! Ska beställa tickets till Metaltown, Emmaboda, WOW. Kolla upp resor till rivieran, berlin etc. Åka på introdag på nya jobbet på tisdag! L.I.F.E.G.O.E.S.O.N!

7 juni 2011 : everything

älskar fenomenet att vara poppis när man flyttat och "aldrig hinner ses". Drog till götet idag, kirra jobbet, åkte hem och träffade johan för en fika! Imrn blir det kassan på maxi, en date med athena men egentligen är jag sugen på att bli redlös på billigt vin och dö lite, JAZ &FREDDIE WHERE U AT!? Jag som kände mig så jävla lugn och nöjd på tåget hem, efter att ha fått prata lite. Badkaret fick mig att panika! shiet..

7 juni 2011 : helskinnad

Glad att vara hemma helskinnad i detta vädret. Hällregn ända från Malmö och hem då tilde och jag styrde bilen ner mot västra hamnen. Ett paket vindruvor, citronmuffins och lite vitamin well senare blev havet mörkt, så mörk att den skrämde alla som satt där nere på trädecket. Sen kom blixtarna, eller ljusbomber om man så vill. HELT SINNES! Då drog vi ut till öresundsbron för en närmre titt. Lagom lyckat när hällregnet kom och hemresan blev mycket mycket lång, tur att man hade sådant fint sällskap! :D

6 juni 2011 : wow

Bra dag, bra dag tsm med Petter på stranden. Vi är så jävla snygga tsm! Haha. OCH ikv ska jag och tildisen hitta på bus tsm, typ roadtrippa. Fina Tilde, saknat henne, mäh! Men först är det tjejmiddag på gång här, får väl hjälpa till lite, annars kanske jag inte får mat! :o Petter drar till Nigeria om 10dar.. VaFAN! Men med lite övertalning är han hemma igen till WOW, håller tummarna! Imrn är jag tillbaka i götet över dagen iaf, fyi!

6 juni 2011 : välkommen

Hatar det faktum att man alltid agerar PRECIS tvärtemot så som man tänker. Vänta, jag ska bara spela iskall. Fyfan. Kan inte ens sätta ord på mina känslor. Livet gör en bara besviken om & om & om igen.... ;( Även nu har jag gått emot min tanke. "Skriv en kryptisk mening" men nej såklart kan jag inte sluta... fuck life kid.
.
Men solen skiner och jag ska träffa petter! Tror jag. Här är lite bra musik!

5 juni 2011 : sol

Solbränd, nyduschad, trött, sittandes framför tvn med ett glas vin & ben&jerrys. Äntligen hemma för en liten semester, trots att jag redan saknar götet. Tror jag.. Efter gårdagens katastrofala natt behövs lite nystart eller en vecka för att vila upp sig. Det skulle ju bli så fantastiskt igår med superväder, andralång &håkan. Men inte riktigt så det slutade.... I fredags hade jag väldigt trevligt tsm med Joel, VG och Mattis iaf. En runda in om riorio sedan vidare till pustervik, där det spelade fet musik! Nej, en vecka hemma med sol och gamla vänner kanske är precis vad jag behöver. Återstår att se!

3 juni 2011 : 25°

Helt sjuuukt hur varmt det är, and im looooovin it! :D (krävdes en glad smiley där!!)
.
varit i frölunda med folk idag, "badat" på klipporna i HAVET! nice! saknar havet miiep, ska bara hemma sen, i öresund! Idag är life good, mest pga solen, brukar bli happy då! Har dessutom hunnit med godaste middagen EVAH ikv; mango, sparris, halloumi, pommes & vitlöksbröd (allt hemmagjort ex. halloumi (tyvärr för avancerat för min del!)) Är så mätt att jag inte orkar röra på mig :p
.
kanske ska träffa killarna nere i stan senare, när fotbollen är över. Tills dess ligger jag mätt &belåten här med SATC! woopah!

2 juni 2011 : lycka

vill också gå på moln, helst sådana som är rosa, orangea och fluffiga. vill också leva i en bubbla och vara lycklig över småsaker. vill också vara förevigt lyckligt kär, ha konstant framgång och glittrande ögon. istället är det jag som kryper på marken, olycklig. så fort jag är ensam kan minsta tanke få mig att gå sönder inuti. jag är svag, bräcklig och har en fruktansvärd självömkan. kan ingen hjälpa mig ur skiten? nej.
.
därför bakar jag kladdkaka på en torsdag. och sätter mig sedan i sängen för att kolla satc! yum.

1 juni 2011 : snygg!

idag känner jag mig både snygg och som mig själv! Jävligt awesome kombo! Now im off, hare! <3

1 juni 2011 : opposite

Idag, om exakt 7h och 47min, har jag opponering vilket innebär att kl1200 imrn har jag SOMMARLOV! Hallelulja!
.
Haft en väldigt bra dag; nailed it, mös i solen ett tag, drog till delsjön med julle, anna &kg, åt världens godaste thai och har sedan dess suttit i a&kgs soffa med kaffe. Gillare! Imrn kväll SKA det vara bra väder för jag tänkte ha shorts och dricka vin på kontiki med mina classmates! woopa!
.
Gotta get some goals i livet! mäh..

spceinvdr

rymdforskare, utomjording, space

RSS 2.0