28 juli 2014

För att livet är så freaking good. Inte för att jag har det bäst eller känner mig som bäst men för att jag äntligen tror mig ha börjat förstå hur man kan njuta av de små sekunder av eufori som dagligen tillför något till livet och för att jag har så mycket att glädjas åt, trots att jag är dålig på att se det alltid. Jag är så himla lyckligt lottad som är omringad av så många ambitiösa och fantastiska människar och som jag tjatat massvis om de senaste veckorna till folk så har jag nog aldrig mått såhär bra, såhär länge, någonsin. Jag är så stolt att jag har så många bra människor ikring mig, om än inte dagligen, så någon gång om året åtminstoen, och jag är så lycklig att de är lyckliga, mesta dels av tiden. Stolt över hur dessa människor vågar berätta, kämpa och komma ut starkare på andra sidan. Ni är fantastiska och jag är fantastiskt glad. Tack till alla som förgyller min tillvaro och tack till solen som skiner dagarna i ända!
Tack för en fantastisk energiboost i Berlin, världens bästa stad! Ny vecka nu, nya tag, ny mål och som vanligt för lite tid att berätta mer.

23 juli 2014

Tiden bara rusar iväg. Snart är det höst igen.. Men innan dess hoppas jag få njuta av några veckor till av strålande sol och 30 grader värme. Annars händer inte mycket. För varmt och internsivt för att orka tänka längre än näsan räcker. Borde ta tag i min träning, men det finns så mycket roligare saker att göra. Typ spontanboka Berlin mitt i natten. Heja!
 

12 juli 2014

Orkar inte pollen. Orkar inte min dåliga hy. Orkar inte min personlighet eller hjärnfrekvens. Är antingen på 120 eller nere på 30. Jag är jobbig. Sover för lite. Vill ha allt. Orkar inte med mig själv. Inte idag i alla fall. Imrn gör jag säkert det igen. Men idag tänkte jag bara klaga lite för att solen är i moln och värmen några grader färre och jag mår lite dåligt.
 
Lika mycket som jag ÄLSKADE livet i förrgår och allt vad det medför, tycker jag det är tråkigt, ensamt och ovärt idag. Jag ska helt seriöst bara sova tills dagen är över. Min pollenallergi är förjävlig just nu.
t
 

8 juli 2014

hur bra har inte denna sommaren börjat!? ändå.. har haft galet mycket roliga upptåg på gång. Trots att mitt jobb inte ger mig så mycket utmaning har jag fantastiskt roligt även där. Vädret kan sommra till sig lite, som i helgen, och kommande helg kan skynda hit!!! och jag borde sluta äta så jag blir smal. annars har helgen varit fantastiskt. BC, båstad, sol o bad i torekov, god mat, gott vin, gossigt sällskap. hur bra får man lov att ha det? please keep this up! <3
 

spceinvdr

rymdforskare, utomjording, space

RSS 2.0