28 april 2011 : yonk

(snygg bild från sist jag var här!)
Sitter i den feta lägenheten i amsterdam sud &chillar med stein &jaz haha. Såå jävla trött! Im never EVER becoming an au pair fyi! Gårdagen var däremot ÖÖSSUUM! Stannar här tills på lördag! 
I förrgår hade vi tentagrill i azaleadalen, fin klass ändå! Sen såg jag suckerpunch, som måste varit årets sämsta film, med killarna. Och Jullegull blev SOL ordförande, nice! Vi mår bra, jaz &jag, äter apelsin! poss

24 april 2011 : medieval

Hemkommen till göteborg ännu en gång! Sitter ensam på mitt rum &käkar mcd, fresh! Blev en awesome barrunda i lördags efter en mysig påskmiddag med familjen &jullegull. Är nöjd med att ha träffat alla av betydelse under en något intensiv helg. ALLA ska upp för att hälsa på mig, tycker jag!!! JA! Imrn blire plugg i solen YAY.. Har redan fått soleksem... pussnatti

22 april 2011 : amsterdam

GLÖMDE säga att jag bokade en Amsterdams-trip, onsdag-lördag next week för att beskåda tulpaner, party-up &träffa jaz!! Det är typ lika mycket awesome sommar där, som hemma idag! + Queensdayfirande!
.
Det är så himla fantastiskt! Somnade i bikini i trädgården innan &mfcabbelistan är SÅ PÅ! love this! OCH imrn kommer Julian! Miiep!
Ikv ska jag hänga med världens bästa athena, kanske ett glas vin &lite balkong häng hos freddieboi! Somna i tid &vara glad över det fina vädret, åh<3 Mitt humör går från -10 till 100 på två röda i solen! TACK FÖR DET, hoppas det kommer lika mkt fina fräkar på mig som på Kalle &Bella!

22 april 2011 : fet!

De var så heta att det började brinna! Helt sick! On fiiire.

21 april 2011 : bra

Sitter &dricker rödvin avec la famillie. Va på stan en runda &hittade en skjorta &ett linne/tunika, bra grejer! Nu väntar jag på att maaaten ska grillas klart! MUMS. Ikv blir det Rebecka&Fiona på tivvan med P&K, hoppas det blir kul! puss

19 april 2011 : mjau

så här hade jag sett ut idag om det inte var lite kallt för short... määh kom igen bästis LYS HÅRDARE!

19 april 2011 : lions

Älskar lejon, hittade denna, åååh!
.
Mina favoriter är "I tickle ur tummy, i tickle ur tummy" & "GAAAMBIT, he will eat you, you nosey giraff"
.
HÄR!

19 april 2011 : tvätta

Tvättid kl7 gör att dagen blir så mycket längre! Än en dag skiner solen redan så här dags och jag ska ut och njuta i fulla drag tillsammans med min Massmedia bok. KUL! Här är lite bilder från helgen:
(alla bilder som faktiskt är bra är menias! resterande är mina) BRA HELG!

17 april 2011 : helgen

min helg har heeeelt dedikerats åt:
filmisk tacksittning, b6, spacestation, solen som lyst så in i helsicke AWESOME, grillning i slottskogen, lekturnering med sexmästerier, öldrickande, parkhäng, ännu mer sittning, midnight fylle-kubb, balkong frukost, terassgrillning och massamasssamassa fina människor.
.
Just nu äger livet (antagligen tills nästa veckan då vi har tenta) tills dess ska jag inte ha ångest, jag ska åka hem till helgen och mysa med min familj världens bästa. Tills dess är det pluggplugg &liiite julian :)

13 april 2011 : over!

snygga ögonbryn jag har, imrn blir det soooovmorgon! :d hallelulja! puss

13 april 2011 : what he sais

så tycker julian. det är intressant hur olika människor kan tycka, väldigt intressant! Håller till viss del med men håller inte med ett dugg. Var på någon psykologiundersökning idag; en film på ett förhör med en tjej som hade blivit trakasserad av några äldre killar som kastat 8åringens mössa i toan och retats. Vet inte vad jag tycker, tycker hon var mesig som bölade. Om detta kan anmälas skulle jag kunna anmäla hur mycket jävla skit som helst. Skärp dig unge! Dont be a wimp.

12 april 2011 : everyday im shuffelin'

"roar mig" medan min ekonomi går i botten.. fml just nu!! määh.
.
Lördags var nice, do over helt klart! Söndags hälsade jag på Julians far &brödrar på landet, älskar den moderna lantstilen! &vilka charmörer det finns i familjen, varför har inte detta gått i arv till förstfödde? hehe.. Riktigt mysigt med tacos, hästar, promenader i skogen med hunden &fika på terassen. Så vill jag också ha det när jag blir äldre (läs gammal)!
.
Igår var det Dionysus möte hos anna&kg, hitta event på FB ppl! You should pretty much be there or be square. FYI
.
Torsdag = filmsittning, ska bli kul! Ska vara pocahontas! &helgen kommer delges åt Spacestation.. B6 hittepå! Super FUN, vilket betyder att den franska radion är spårad woooppwooop! :D puss

9 april 2011 : reach for love

Världens finaste föräldrar dropped by idag för en kort dagsvisit, löööv them! Vi glassa i solen på uteserveringar &gick på loppis &mös allmänt. Blev en jacka, två muggar &en skrivare rikare (+en kålpudding)!! De fick träffa julian också, finafina pojk!
.
Eftersom det är så awesome väder bestämde jag &julian oss för att grilla lite tidigare ikv, lite majs &en engångsgrill senare är det kallt ute &jag måste byta om inför kvällen besök på ya-ki-da! Jag &tvåorna.. hehe spännande! Kanske slutar tidigt, or might never end. Lite bortskämd nu med väldigt bra sällskap most of the time! Tvivlar inte en sekund på att kvällens sällskap är sämre dock! Ha det!

8 april 2011 : solen

Mörkt läppstift and then off! Solen har lyst som om det var sommar hela dagen, tänk om tempraturen var med på noterna! puss

8 april 2011 : degarna på dagarna

hehe.. nuthin more nuthin less; 40 000 000 000 kr! (fyrtio tusen miljarder kronor!?)
.
(ja, vi har faktiskt skrivit så många ord idag, läst minst lika många ord OCH tittat på exakt lika många youtube klipp! bra jobbat där va! 2cuul4schuuul)

7 april 2011 : nuveau

Snygg klänning som låg i min brevlåda idag! AWESOME! Kom på att jag inte visat mina fina skor heller, de är awesome! :D happi. nu ska jag duscha av mig äckligt plugg &åka till k-walla ^^

5 april 2011 : visste inte

Visste inte hur seriös jag skulle vara, så det blev en salig blandning av det bästa från mitt inspiration-album. Funderar på att flytta (byta bostad), funderar på helsingborg, funderar på skolan &indien, resor över huvudtaget, funderar på sommaren &det förflutna, det som komma skall &lite på nuet. Denna kväll har varit både annorlunda &helt vanlig, känner ett lugn som jag inte haft på ett tag. Känner mig samtidigt mer förvirrad än på länge. Nu har jag lättat på hjärtat iaf. Är kanske-möjligtvis-eventuellt-tänkbart-potentiellt inte van att bara umgås med mig själv längre? natti

5 april 2011 : sova

Tänkte sova/plugga bort min grova förkylning idag. Sova gick bra, plugga gick mindre bra! Nu sitter jag här med apelsin &te i min säng &tänker för andra gången denna dag gå &lägga mig. Sällskapslös. Det är mörkt ute & jag behöver en ipren &lots &lots again av nässpray.
.
Men guess what!? Mamma &pappa kommer hit på lördag!!!! Fan vad jag längtar<3 Ska dra upp lite planer, snacka massamassamassa och bara mysa med världens finaste föräldrar!

3 april 2011 : HAHA

athena har stuckit, julian ligger nerbäddad och jag har inte aaaaaalls tusen saker att fixa!!!! määh. hejdå för ett tag?

2 april 2011 : & athena

Woop! Athena sover på en madrass på mitt golv! Det är awesome att hon är här, behöver verkligen det! Fin tjej alltså! Idag ska vi kolla gymnastik, shoppa lite och hitta nått nice att äta!
.
Har haft en fullspäckad vecka med, möten, skola, fester, firande osvosv. Men nu är det en soft helg med athena och lite kompletterings uppg. att fixa bara. Det ska jag nog klara av va! Hoppas julian blev glad för frullen igår (lol), jag vill ha lite kvalitetstid med honom snart.

spceinvdr

rymdforskare, utomjording, space

RSS 2.0