7 februari 2015

Har varit en så tung vecka, vilket ledde till att helgen blev ett enda stort brak känns det som. Har INTE varit mitt bästa jag direkt.. Heller inte mitt värsta (tack och lov!) Däremot har jag varit produktiv; ovanvåningen är kliniskt ren och kläderna i garderoben lever igen, även lådor och byråer fick sig en genomgång så lite tyngt, tänkte jag, skulle släppa från mina axlar. Men icke.
 
Vad jag tror saknas är något intellektuellt. Något att bita i, drömma sig bort ifrån och som är lite ansträngande liksom, låta hjärnan arbeta (suduku på rasterna är sådär..). Eftersom nästa vecka blir lika fullspäckad som vanligt och jag dessutom börjar med kollektivtrafik till jobbet tänker jag mig att en nytt block och en bra bok skulle sitta fint för att öka min tillfredställelse. Lovar er att min fysiska aktivitet är ordentlig och imorgon tänkte jag tom baka lite muslibars att ha i väskan. Kanske ska stanna i köket hela dagen tom. (baka, laga middag osv.)...? Börjar nog min söndag med en nypa frisk luft för att rensa huvudet åtminstone. Sedan kanske jag tar mitt pick och pack och förflyttar mig söderut.
 
Idag orkar jag bara inte mer. Har gjort mitt. En positiv sak är dock att om jag är på mitt low nu har min low-nivå stigit x antal steg på bara något år. Tack till livets härligheter (typ mat och kärlek unt so weiter) och ett litet tack till mig själv som utvecklas i rätt riktning! Nya tag igen!Hejhå.

5 februari 2015

Oj, vilken hård vecka det varit. Nya träningstag, långa arbetsdagar och kyla avrundad med hosta och förkylning (whos to blame? ;)). Har inte hunnit med varken tvätt eller städning på veckor känns det som, det står högt på to do listan i helgen tillsammans med muslilagning och bakning, liten runda på stan (?), god mat, mys, sovmorgon och en del träning (slutar aldrig förfölja mig den punkten..). Ska försöka sälja lite saker som står och dammar i garderoben vilket också är ett projekt till helgen då dagsljus är nödvändigt!
 
Mest av allt längtar jag efter min man. Ska gosa ner mig i soffan med honom imorgon och inte röra mig på hela kvällen, i miss him, även om vi sprungit förbi varandra snabbt på jobbet! Kvalletid deluxe imrn. Så mycket man ska hinna med för jämnan och så få timmar på ett dygn! Snart kommer våren och ökar oddsen för att vara produktiv, hejaheja!! Tills vidare har vi en happy dog som rullar i snön och njuter av kylan! Fin är han fast han luktar illa <3
Bilderna är från i tisdags då vi åt på Teaterkatten! Nom,
 

1 februari 2015

Februaris första dag startar med snö! woop. Imorgon ska jag påbörja BBG och se om jag blir sådär supermodelsnygg om 12 veckor! Återstår att se! Ska ge järnet! Och guida er genom resan med lite bilder och sånt, eftersom det är en viktig del i processen enligt boken! 12 veckor från nu är alltså sista veckan i april och därefter kan man ju hoppas att sommaren tittar fram, hur bra timing?

spceinvdr

rymdforskare, utomjording, space

RSS 2.0