22 juni 2013 : midsommar

Tänkte att det var dax för ett litet inlägg om livet. Hej och välkomna tillbaka! Jag lever liksom och sånt, knegar på, väntar på löning på tisdag! Ska köpa skor då! hehehe... Har liksom inte ork eller vilja till att sitta här och förtälja mina tankar men det är de gamla vanliga problemen. Den senaste veckan har jag varit brakförkyld och inte kunnat träna vilket suger för man kommer ur mönstret direkt även om kvällarna blir väldigt mkt längre då man slipper lägga 100år på bussen. Har alldeles för många poddar att ta igen. Har för många olästa böcker jag vill läsa och för många saker jag borde ta mig an, ni vet de där gamla vanliga som typ hitta någonstans att bo i gbg, söka praktik och sådant tråkigt men nödvändigt. 
 
När jag inte snorar och nyser så brukar jag och mary köra tabata vid örby, en mkt trevlig runda! Idag blev det istället bakishäng efter midsommar igår med glass och chips och goa tjejer, så himla bra kväll både idag och igår! Freddie, Sandy, Hanna och Linda kom hit och vi åt en hel massa goda grejer och drack gott och spelade massa spel och lekte och sjöng. Sen åkte vi in mot stan och mötte upp lite folk! Älskar långhelger!!! Så kul att alla är hemma igen nu också! :D Avslutar vid det jag är väldigt trött! hejhå!
 
spa

9 juni 2013 : hop on

Hejhej. Jag mår bra, jobbar, träffar fölk och sånt. Va på jas lillebrors student i fredags. Asian house maffia och sånt det va crazykul! Så blev det en runda i stan igår med alla som är hemma igen, det är så fet tråkigt att gå ut i hibbi men vad finns det annars att göra än att visa upp sig? Inge riktig sommar får vi heller bajs på det. Mitt huvud snurrar och jag borde verkligen orka ta tag i saker som jag borde. Men wäh it aint as fun as just being. Nu ska jag promenera eller nått. Ha d!

spceinvdr

rymdforskare, utomjording, space

RSS 2.0