31 januari 2013 : vår

Känner nästan för att köra ett vårskrik, trots att jag vet att vintern återkommer nästa veckan, eller kanske redan till helgen. Både igår och idag har graderna stigit närmare 10 och jag har gått med uppknäppt jacka och mina morgonprommisar är inte lika påpälsade som när snön låg.
 
Skolans alla presentationer är över och allt jag har kvar är ett 7sidigt papper om i princip vad jag vill med koppling till storbrittan. Så här sitter jag nu på skolans bibbla och "läser" texter inför morgondagen och längtar efter mat. Om bara två veckor kan jag åka hem om jag vill. Vet inte riktigt vad jag ska göra här i 2månader utan ett enda måste (om nu mitt paper blir klart till dess).
 
Slog läsarrekord häromdagen! Mycket intressant att se att folk fortf är intresserade av mina knasigheter. Ännu roligare att det var förra inlägget som gjorde succe! Galet! 
 
Annars tänker jag väl mest på pengar. Rädslan att bli arbetslös igen gnager. Att kontot börjar sjunka och ingen inkomst kommer förän typ i juni först (stipendie och sånt)... Saker man borde göra; söka jobb, praktik, skriva, leta kurser, förbereda nästa termin, fixa boende osvosvosv., gör man ju tyvärr inte. Behöver lite push här vaa!
 
Jag är iaf på ovanligt bra humör idag! Jag tänker inte skriva något deppigare än ovanstående. Avslutar med en önskan att folk som vill, kan och har tid kommer och hälsar på mig medan chansen finns! Jag behöver dessutom lite sällskap! Sen tänkte jag väl kanske släja lite saker innan jag åker hem, kanske inte är värt? Idk. Täcke, kudde, micro? Kanske inte är av intresse. Fan jag är 22 snart. Min lillasyster fyller systemmyndig om en dryg månad. Jag är 22. Utan plan. Fan vad jobbigt det blev att tänka på. Jag börjar bli gammal. Snart sitter jag där med mina hundar. Ensam. Wäh. 
 
Igår låg vi i oskars säng och länka roliga bilder, i helgen ska vi ha drinkkväll, ska träna stenhårt, börja skriva pappret, NTC kan vara den bästa appen jag har laddat ner evaah! Efter kaleidoskopet! Fler saker att göra är att fixa knappar, laga nyckeln, och vädra kläder. Duschade idag och satte på mig kappan för första gången sen helgen. Hatar att tyskar röker inomhus. Kan vara det vidrigaste. 
 
Snart dax för kaffepaus om jag får bestämma. Ska bara hitta krisse först... hehe, bibblan ser ut som en riktigt wierd hjärna på överblicksbeskrivningen. Jag saknar mina besties. Saknar sommarnätter och värme. Tänker nog bosätta mig på en ö i sommar. Och skriva - det hade varit drömmen! 
 
Älskar att jag alltid säger att jag ska avsluta tre paragrafer in, men min hjärna behöver skriva av sig lite onödiga tankar. Typ den ständiga frågan om det är jag eller dom? Kanske beror på båda. Varför blev man inte som man skulle, eller som alla andra? Eller varför inte tvärt om? Varför gör man aldrig som man säger? Varför beter sig folk som de gör? Vem har rätt, vem har fel? Eviga frågor. Filosof kanske är ett yrke för mig trots allt. "Livet från mitt perspektiv.. och deras" Äh finns inget vettigt att hämta här.
 
Tänker funderade på döden och datorladdare en stund innan min kära vän macbook pro dör och jag har 1h att fördriva utan honom. Sen tänker jag lova att sluta äta sötsaker från och med i morgon (1feb). Det är endast ok att äta i sällskap av andra. Bra grej. Det första jag tänker är sourcream & onion chips, mums! Tur att det inte finns här, seriöst! Sjukaste! Well over and out dårå! -hejhå.

28 januari 2013 : low key

Försöker hålla låg profil men får istället snacka heeeela sista delen av terminens sista prez. Blä. Det var ju inte riktigt tanken. Straffet jag får för att vara långsam i startprocessen. Men ändå SISTA PRESENTATIONEN! Sen ska jag bara skriva ett termpaper. Förhoppningsvis i British Culture, lagom soft fast ändå asjobbigt. Jag är så tradigt dålig på att plugga på uni. Snart får jag åka hem and that will be aaaaawesome! Hejhå.

26 januari 2013 : låttexter

saknar vovven. 
 
här är små delar av låttexter jag gillar för tillfället, riktigt lame inlägg. Men ändå..
 
"Det fanns så mycket att se, så jag släppte taget om din hand och du försvann.." - Kent
 
"I hear your heart beat to the beat of the drums, what a shame that you came here with someone, so why are you here in my arms? Lets make the night last, like were gonna die young." - Kesha (hate me bara göre!)
 
"Why you babysitting, only 2 of 3 shots? Imma show you how to turn it up a noch, fo sure cuz i got a pool full of niggahs then you dive in..." - Kendrick Lamar
 
"Do you remember the time when i loved you way more, than you could handle? Now youll never know how to feel, I will let you down ..." - Johnossi, bästa bästa nya låten.
 
Ingen ritkig mening med dessa texterna, de tilltalar mig bara. Ska lära mig rappa och inte bara försöka framför spegeln ensam i mitt rum. Fan va töntig jag är haha. Känner mig sjukt opepp på att faktiskt göra något vettigt idag, lyssnar på kent istället och kollar bloggar. SO MUCH MORE FUN. Igår var det vinkväll. Värt ändå. Fattar inte hur man kan sitta hemma hos någon från 20-4, jag blir fett trött och uttråkad. Men det är väl bara jag som tycker att det måste hända något hela tiden. Dramatisera vardagen. Leta bråk och sånt. Känns som jag. haha. Kanske drar och tränar, en lördag! herre så duktigt! lagga mat blir inte inget av idag iaf. Hejhå!

24 januari 2013 : isacs bilder

Denna gör mig jätte glad! Vi är så glada när Sverige spelade lika mot tyskarna! WOOP!
Jag och edvard ser alltid asbra ut. Här var det avskedsfest för isac... :(
Här är jag och kristin och hennes kille när det var inflyttningsfest hos isac och oskar. Den kvällen.. ^^
Här är vi jätte sletna dagen efter. Sällan jag hamnar på bilder med oskar. Kul. Nu har jag lugg.. omg.

24 januari 2013 : klippt

Jaja.. Jag uppdaterar väldigt ofta nu. Kanske har jag för lite att göra, kanske för mycket och gömmer mig bakom bloggandet. Var på en trevlig mingel-grej för TicTail igår på Prince Charles. Gratis dricka tackar man inte nej till. Lyckades klippa av mig håret också. Har fortf inte bestämt mig om jag tycker om det eller ej. Vi får se om jag vänjer mig helt enkelt, men klippt är klippt. Har testat lite olika looks med min nya frissa, se nedan Har magont inför dagens presentation.. Annars går livet sin gilla gång, -5 grader och sånt. Vill helst krypa under täcket. Tack.
Så nu har ni sett det. Be happy!

23 januari 2013 : tjat

Efter tjat från min sida; min egen okunskap om min framtid. Och tjat från andra; vad som faktiskt skulle kunna vara ett framtida arbetsval, har jag nu satt mig för att leta utbildningar inom skrivande och copywriting. Redan vid första klicket kommer prestationsångesten. Fan. Ska jag sitta där i ett klassrum och jämföra mina texter med andras, som kanske har ett mer utvecklat vokabulär än mig. Som har en vidare fantasi, en förmåga att slänga ur sig slogans och tänka på ett kreativt men realistisk och genomförbart sätt - tänk om jag inte duger? Jag har inte skrivit en riktig kreativ text sedan.. jag hittade på något skolarbete på gymnasiet säkert. Akademiskt är SÅ. JÄVLA. TRÅKIGT. Jag har ångest. Jag kan inte, jag duger inte, tänk om jag inte är tillräcklig. Sällan. Måste komma över de där tankarna. Min enda kreativa skrivande är min blogg. Som är full med felstavningar, särskrivningar, förkortningar, fula ord, fackord för internet. osv. Det räcker ju inte långt. Tänk så ger jag upp? Tänk så går min prestationsångest så långt att jag bara sitter? Som det vanligtvis gör med skolarbete. Jag gör inget, för jag är rädd att någon ska kritisera mig för att det inte är tillräckligt, istället får jag kritik för att jag inte håller tempot. Eller så visar jag helt enkelt inte vad jag gör för än precis i slutendan för att komma lindrigt undan. Gud Vad jobbigt allt kan vara då... Jag är feg. Därför ska jag ta mig an en sådan kurs. Utan att hitta loopholes, ursäkter, undanflykter and so on. Bara gör det, gör det bästa du kan. Kom över dig själv, bitch!
 
För övrigt ska jag klippa mig idag, hos någon jag inte känner. Herre, tänk så blir det fult? Och jag som inte ens tvättade håret idag...
 
 

22 januari 2013 : skitdag

Skitdag är det. Improduktiv, fick åka från gymmet commando för
att alla kläder är smutsiga, jävla kuchewasche-människorna
låter mig betala för mkt för mynt, som är till fel maskiner så
kunde inte tvätta min träningskläder, leder till arg Louise, slänger
nycklarna i golvet, postlåda nyckeln går av, nyckeln till tvättstugan
slutar fungera (dont tell anyone) höll alltså på att bli av med alla
mina underkläder då jag inte kom in i källaren. On top of that
ramlar jag i trappan till ubahn pga den jävla snön, tack och lov
fungerar min dator som den ska. än. Skolarbetet går dåligt!!!!

Kan ju tillägga att jag tappat mitt silverarmband nu också.
Denna jävla staden. Dumma Berlin. Den som vill köpa ett
nytt till mig är guld. haha. Hur fan kan allt gå så snett?

21 januari 2013 : bild

21 januari 2013 : vill ha

The consumerist in me is taking over, i want, i need:
  • Ny kappa, min faller sönder, långsamt... ;(
  • Nya jodphurs, mest använda skorna i min garderob sedan 2006, har säkert slitit sönder 7par sedan dess.
  • En tunnare skinnjacka, mer i stil med bellas, min är riktigt tjock, för varmt en solig eftermiddag i maj.
  • Loafers. cuz its awesome och klassiskt
  • Ny snygg, praktiskt väska - shall look up vad som kan vara intressant
  • En blå skjorta, värt att ha i garderoben!
  • Nya örhängen - hur tusan lyckas jag alltid tappa dem?
  • En hatt!
  • Levi's shorts till sommaren!
  • Nya underkläder (som vanligt in need, sllts ju så snabbt)
 
Min garderob är uppbyggd på svart. Inslag av vitt, blått, lila och grått. Fan va tradigt det låter. But thats how i like it! Ge mig lite snygghet bara så är jag lugn. Borde väl först och främst skaffa mig ett arbete så jag har någon inkomst. Borde ta mig till en frisör. Tänker klippa nån slags lugg-variant. Vill ha lite förändring. 

19 januari 2013 : lördag

Jag behöver en ny kappa, nya skor och lite pepp! Har dagen till ära sprungit 7km,
letat praktikplats/jobb och kollar på allt skolarbete jag borde göra. Sitter som en
vanlig lördag på starre och är fruktansvärt kissig och hungrig. Ska hem och äta och 
sen ner på stan och se om man kan hitta lite bra shopping för billig peng, tvek på
den! Det är så äckligt kallt här nere att jag vill dö. Tänker gömma mig under täcket
och inte laga mat, köpemat får det bli. Bra mat.. Django var cpbra igår! Edvard åt
upp mitt godis, men det är likabra, han behöver nog det  mer än jag ;). För övrigt
så kan mina inlägg nu för tiden vara de tråkigaste någonsin. Men livet rullar,
förhoppningsvis inte jag. Jag tränar mer, dricker mindre, lagar bättre mat, är lika ful 
och negativ som vanligt. Har inte slutat svära, blir inte smalare. Har lika lite motivation
att ta mig igenom skolan som vanligt och min prestationsångest är på topp. Kommer
inte våga praktisera, är för rädd att göra fel och dåligt ifrån mig. Hatar att jag tror mig
vara för bra för något annat men bevisar  motsatsen genom min rädsla för mig själv.
Blä. Jag vet att  jag kan egentligen. Behöver bara en spark och någon som säger att
det jag gör duger med jämna mellanrum. Vet inte hur jag ska formulera mitt dåliga
självförtroende på ett välmåttigt sätt. Så avslutar detta inlägg med att säga som vanligt:
jag längtar hem. Och till sommaren, då man kan springa på stranden i short och svettas
järnet utan att frysa när det lagt sig. Då ska jag bannemig springa 1,5mil. Bli 
maratonlöpare och sånt. Nej, min blåsa säger att det är dax att röra sig ut i den vidrigaste
kylan jag upplevt på länge... Fuck tis. Drar utomlands (haha...) snart. Där det är varmt.
Inte ens min dator kan värma mina förfrysta händer en dag som denna. Jag vill så mycket.
Men det kommer det väl ett annat inlägg om lite senare. Tänker inte köpa internet hemma.
Jag vet hur det slutar. 

18 januari 2013 : helg

Nu tar jag helg, tills imrn em, då måste jag läsa igen.
Har magkatarr och ont i hjärtat. Inget är på topp. Hejdå
freie, hej gym! kanske kan springa sig lycklig? Laddat
ner lite goa podar som kan underhålla mig! Innan jag
flyttar hem skall en lista över Berlins nackdelar publiceras!
Se fram emot detta event! hejhå.

17 januari 2013 : thing you only see in berlin

- En hund som säljer tidningar på ubahn! kan vara något av det sötaste
jag sett, någonsin! 
- En kille som hinner lösa rubikskub 5 ggr under resan thielplatz - heidelberg
- En springandes louise nervös att aldrig någonsin komma hem från
alexanderplatz en onsdagsnatt pga att ubahn bygger om, konstant! 
 
Fick iaf pizza igår med gänget. Och en öl, längesen jag drack öl nu, bra!
Nu ska det sättas igång med skolarbete. Äckligt långa dag, unnade mig
en croissant för att peppa inför 10-20 dagen.... BLÄ!

15 januari 2013 :

Så sitter jag här igen, lat är jag. Pluggar, fast jag bloggar. Har ont
i hela kroppen, skyller på världens sämsta säng.. -.- McCarthy är
så himla tråkig, Weekend likaså, för att inte tala om Kony. Ge mig
februari NU! Då har jag bara en sak att koncentrera mig på, vad
beträffar skola dvs.
 
Åt semlor i söndags, det va gott! Och spelade sällskapspel, vilket är
sjukt underskattat! Jag och Oskar vann, så nice! Tur i spel, otur i kärlek
säger man väl, varken jag eller oskar har ju nån respektive så why not.
Min hosta går inte över och snön vägrar ge upp för denna vintern och
det enda jag vill är att kura ihop mig i min äckliga, hårda säng igen. Mina
cooking skills är bättre än någonsin f.ö och jag har verkligen överträffat
mina egna förväntningar med alla av detta årets nyårslöften, tills detta
något väl klagande inlägg. Men fuck det, its my thing, let it go! Väl
bättre att jag klagar på bloggen än i verkligheten, även om det företer sig
så ändå. Oj vad kommer älska att bo i sverige till våren, allt förutom att
det är dyrt. Berlin är bra, och billigt! Och jag hatar att bo ensam.. 

12 januari 2013 :

Back in town, back in school, det går bra! Har väldigt mycket att göra,
så sitter, en lördags eftermiddag som denna och läser texter på starre.
FUN! Har hunnit rätt mycket på dessa dagar; få en bomullstuss fast i
örat, gått till doktorn för att få ut den, skrikit av rädsla att den inte 
skulle komma ut, sprungit ett par km om dagen och självklart en del
skola också. Det är bara att köra hårt i en månad framöver, sen kommer
den roliga biten av tenta skrivande. Ikväll bär det av till killarna för
adjö-fest, igår blev vi nekade på Odessa. Ny upplevelse, kändes rätt
jävligt om jag ska vara ärlig. Men life goes on! Känns som jag hittat en
sjukt positiv sida av mig själv såhär till det nya året och allt, sjukt! 
Jag som trodde jag var den mest negativa människan jag visste! Tji
fick jag! Ska jag bara keep it up! Heja mig! 5 sidor till sen ger jag upp
det här med black womens increasing power in NY.. hehehe! Ska möta
upp edvard istället, SÅ mycket roligare! (Blek & trött (sjuk) tjej på bilderna!)

8 januari 2013 : berlin

Imorgon bär det av mot Berran igen! Kan inte säga att jag är överdrivet
entusiastisk över detta but here it goes! 2,5 månad till, fett mycket
skolarbete och sjukt mycket träning skall det bli! KAN hålla fokusen 
uppe i den korta perioden, jag kan, jag kan, jag kan! Och måste..
Efter januaris slut är det i alla fall inte många knop kvar! Bara en ensam
lite tenta. Som iofs ska handla om ett ämne jag inte ALLS är insatt i..
KAOS! Det bästa med att åka tillbaka är att träffa vännerna igen, 
tyvärr åker ju Isac hem om en vecka så all tid hos killarna tills vidare!
Imorgon blir det åka av med solning, packning och plugg! HEJA!

5 januari 2013 : week end

Börjar det nya året (och avslutar mina sista dagar hemma i Sverige) med en vrakförkylning.
Det blev nog en rolig start! Ikväll trotsar jag min sjukdom och tar mig mot stan för middag
med ett par goingar på Harrys! Har för övrigt inte rört mig mycket de senaste dagarna, en
tur till Ikea igår med mop, en fika på Ebbas med Freddie och stan för att införskaffa två
par nya hörlurar (som tyvärr inte fungerade i min mobil, lovely). Tur att en iphone är mitt
nästa inköp efter hemkomst från Berran. På onsdag återvänder jag, delade känslor inför
detta. Men så är det ju faktiskt bara 2 månader drygt kvar och har redan idag börjat ta
tag i skolarbetet jag skulle gjort över julen, klapp på axeln! Ska försöka få ordning på min
blogg som inte har haft mycket struktur det senaste året eller två. Vi ser hur det slutar!

nyårsafton 2012/2013

Såhär såg nyårsafton ut genom min mobilkamera! Det kan ha varit det bästa nyåret ever för det va så himla mysigt! Vi åt god trerätters som vi tjejer fixat ihop, drack gott vin, spelade spel och skrattade! Sen skålade vi in det nya året och pussades och kramades och dansade vidare genom natten! As simple as that!

spceinvdr

rymdforskare, utomjording, space

RSS 2.0