31 maj 2011 : sista dagen i maj

Hade egentligen ingen plan om vad som komma skulle i detta inlägg. Har, hör o häpna, inte sovit mycket även denna natt. Somnar klockan 3, vaknar kl5, somnar om, vaknar, somnar om, vaknar. Så jävla bra det känns... Jätte kul att klumpen i magen inte vill försvinna heller. Ska upp &göra mig snygg för att sedan ta mig till torslanda, förjävla långt! Men vad gör man inte för pengar! Heja mig själv, jaa! "Alla är så själviska, det är bara jag som tänker på mig" Och men den meningen avslutar jag denna soliga morgon.

30 maj 2011 : f1

ligger i min säng, bakis, kl1830 måndag. Haha! I lördags var jag på Park Lane med klasskompisar, ALDRIG MER. fail ställe!
.
Igår var det loppis i majorna, hittade en elafanthängare! Och sedan hade vi skåpslänsning, eller bartömning efter bartömningen med b6, vilket bara kunde sluta på ett sett: vilt! Åh fina människor! Nu ska jag bara få ta på mina nya shorts som ligger hos Anna. Ryktas om fint väder &arbetsintervju imrn!! Woopah! Håller alla tummar jag har!!
.
Tror jag ska köpa pizza och kolla film, aspepp på det! Opponering på onsdag, sen är schools out for summer! Det firas med Pride och en kväll på Kontiki! fint skare va!

28 maj 2011 : lw

Tidig lördag, lw på spotify i sängen med self esteem-boost och böcker! Igår hade jag &anna vänner-marathon, bästa vänner! Saknar boxen där hemma! Puben i torsdags var helt sjukt bra! Slutade med bärs på skansen kronan till halv 6. Vet inte vad jag ska göra idag.... Vill ut ikv! Brukar ju tyvärr inte få som jag vill med såna saker, inte i götet iaf.
.
Det bästa är att jag fick en arbetsintervju till, AWESOME! Ska bara naila den nu! & hitta en jävla lägenhet!! mähh! Och rosa shorts, är så jävla pepp på det! :D

26 maj 2011 : mäh

Om dryga veckan åker jag hem till hbg ett slag för att kirra pengar, lol. Letar resor till Kuba, hade varit soooo fkn aaaawwwesome. Men det är ju aldrig någon man kan resa med i närheten.. So its a long lost dream. Men det jag tänkte säga var att det är loppisar i hela stan, hela helgen, FETT! imma be there med mitt knapra studiebidrag.. vet inte ens om jag ska betala hyra denna månaden el ej? Fail.. jag letar nytt hem.

24 maj 2011 : hattrick

  1. Går ut i köket sent för att laga mat ifred upptäcker att köket är FULLT!
  2. Simon säger åt mig att min köksvecka var last week &pekar på soporna.. h3h3 säger jag.. glömde!
  3. Tar tag i soporna, med hjälp av Haris! (Tack &lov, det är nasty!)
  4. Städar lite smått i köket i hopp om att en platta ska bli ledig snart..
  5. Går ut igen &skäms över min självupptagna glömska..
  6. Går tillbaka igen för att mätta min hunger med köttbullar &spaghetti, som jag väntat!
  7. Inser att Kobra (världens bästa program) börjar om 5 min, samtidigt som min mat är klar! HALLELULJA! Ställer ett glas vatten på soffbordet för att markera min plats &byter till 2an!
  8. Återgår till matlagning.
  9. Tallriken upplagd, färdig att ätas i soffan till wbp Kobra, STORMAS KÖKET AV KINESER! De tar sin riskokare &sätter sig i MIN paxade soffa, byter till dhw &jag får krypa fram för att ta mitt glas...
  10. Rymmer skamset in på mitt rum IGEN &inser att Kobra finns på SVTplay, thank god! Kryper ner i sängen..mhm! mys!
Övriga symptom jag lider av: stress, vakna kallsvettig, sömnproblem, magkatarr, illamående, huvudvärk, ledvärk, panikångest, svindel, gråtattacker, koncentratiionssvårigheter. I just love my life right now, men tror faktiskt jag kan somna ikv! äntligen!

24 maj 2011 : mini.giraffe

Detta gjorde min dag!! Åh så söta! Grymt mycket ha begär!
Mini giraffes med i rysk reklam!! woop
Här kan man även besöka deras hemsida! haha :D åååh lovely, trots att trovärdigheten sinar.

24 maj 2011 : idebok

Har köpt mig en idébok so whenever im down, bored or whatever så har jag nått att förlita mig på iaf. Förhoppningsvis. Kommer agera dagbok och allmän tankebok. Åh älskar den redan! Är min egen psykolog, haha.
.
Rätt mysig kväll på Notting hill ikv med bra vänner! Tror jag är på gång uppåt, fast ibland betvivlar jag det. Finns fortfarande så mycket att få rätt på BUT imma try as hard as i can. And i do. Lägger fram dumma idéer och säger dumma saker, agerar dumt. Men jag FÖRSÖKER. Försöka är väl det enda man kan göra? And i really do. OCH DU, ja du! De flesta förstår mig. Inse det! Fast jag vet att jag är utbrottet och medbrottslingen.
.
Imorgon kl 7 måste jag hämta min tvätt.... FAIL. Vadå min tid har gått ut så att jag måste boka om? Tänk om det inte funnits en tid imrn klockan 7? ÅH GUD, OM JAG INTE FÅTT MIN TVÄTT!!!!

21 maj 2011 : igen

åh gud. jag använder min blogg som dagbok. har inte mått såhär dåligt på jag vet inte hur länge. fan fan fan.

21 maj 2011 : wish

21 maj 2011 : resten av ditt liv

Hittade min borttappade mobil i skogen, det är det enda jag åstadkommit idag. Tror gårdagen var rolig tills hemfärden. That was all. Gonatt.
.
btw är resten av ditt liv från timbuks nya skiva den bästa låten på huuuur länge som helst! "Må alla dina hårddiskar för evigt alltid gå sönder!" Så jävla bra.
.
jag hoppas jag drömmer att marken du går på går sönder
vad som än hända
jag hoppas ditt vin blir till vatten, blixtar prickar dig
hälsa till satan vi hörs!
jag hoppas att olika olyckor hända
du vet vad jag känner, jag vet att du hör
jag hoppas du...
får leva med det resten av ditt liv

20 maj 2011 : tro &tvivel

Tonight make me unstoppable, I will charm, I will slice, I will dazzle them with my wit
.
För ikväll är det DIONYSUS dags, kan väl slänga upp en bild på mig själv sen. Suger att jag aldrig använder armband. Thats whats missing to my outfit. Shitpisscocksuckermotherfucker. Orkar inte ens gå upp ur sängen. FML. Men ikv ska vara nice!! Det ska det.

19 maj 2011 : nej

Nej, nu har vi suttit i 7h med uppsatsen! O R K A R I N T E M E R! Ger upp och rör mig hemåt inom 30minuter. Solen är framme idag och jag är svinhungrig (as usual)! Hem duscha mot Anna&Kg! Hejhå, imrn är det Dionysus!

19 maj 2011 : mitti

Är hungrig, igen! Gick på stan med anna för att köpa dionysus-klänning (99kr, helt okej!) slutade med ett restaurang besök på manana! Mmmhm tapas, så jävla gott! Sen gick vi på bio med hennes jobbkamrater och såg nya pirates! Bra kväll med andra ord!

18 maj 2011 : new day

idag är jag iaf i skolan!

17 maj 2011 : norge

insåg precis att de satt upp den norska flaggan på gården, dagen till ära! Haha. Jag lagar tomatgratäng, fick jag knäpp &blev sviiiin hungrig! Det luktade mums ute i köket iaf! nice :)

16 maj 2011 : Varenda gång

Varför kan jag inte komma ihåg att jag alltid, ALLTID, börjar le asap jag tittar igenom mitt inspirations-album! Åh. Härligt känsla. Efter en sådan tråkig och ensam dag var det precis vad jag behövde. Här är some inspiration 4u.
.
Behati heter hon, &hur kan man inte få en lite crush i denna fantastiskt söta, charmiga och snygga brud!?

16 maj 2011 : och ist får man feber.

do i need to say more?! Jävla piss.

15 maj 2011 : å så var det dax igen

helgen är över. Jag har i princip suttit inne hela dagen, förutom då jag fikade med julian &kajsa. Regnet smattrar mot fönstret och jag är nu inne på dagens fjärde film. Febern gör mig överhettad och jag kommer antagligen vakna svettig. Har ju inte tid för sånt där! En fullsmockad vecka framför mig!! Men fram tills imorgon morgon ska jag faktiskt bara krypa ner under täcket och hålla ut.
.
I fredags fixa vi mat och grejer hos vg och i lördags fikade anna och jag hela dagen tills det blev dags för knytis &eurovision hos Karolina med tjejerna.
.
Vilket piss att vädret har ändrat riktning, speciellt när vi på fredag drar ihop halva göteborg till dionysus!! F.ö ser veckan ut som följer:
Mån; skola + en date med min barndomsvän matilda!
Tis; skola + en fika med daniel!
Ons; provjobba + pirates med anna &ett gäng!
Tors; plugg? och klippning (förhoppningsvis)
Fre; Dionysus!!!
.
Hoppas för allt i världen att jag inte blir sjuk fer reals (tror det är stress &annat som spökar bl.a). Och att vädret bblir bättre!! Och att jag hinner med vår A-uppsats!!! puss

13 maj 2011 : fredag

Bra dag där! Tänkte nog inte skriva mer än så, om 3v åker jag hem fast bara i en vecka för att passa hunden. Det känns ändå rätt nice att få lite "semester". Helst vill jag bara resa en runda. Typ Paris je t'aime? Eller en trip till Cannes SOON! Mäh.
.
Mina tankar har efter mycket filmtittande och tänkande dragit mer och mer åt att dra en worldtour, bryr mig inte längre om jag är ensam eller ej. Jag är myndig mamma! (OCH DESSUTOM 2m LÄNGRE ÄN ALLA!!)

11 maj 2011 : BELLA<3

10 maj 2011 : toppen

bättre bilder?

10 maj 2011 : bara för att.. IGEN

idag såg jag ut såhär:
Men nu när jag kom hem, låg ett paket i posten. Innuti fanns det vackra linnet på bilden! VICTORY!

10 maj 2011 : bara för att..

.. jag lät så less i förra inlägget måste jag kompensera detta med en lista över gårdagens AWESOME saker! Och självklart nån enstaka om idag!
  1. JAG FICK G PÅ TENTANNNN!!! YAAY!
  2. Bella gjorde AWESOME ifrån sig uppe i sthlm på säljmötet!!
  3. Jag lyckades BRA med arbetsintervjun!
  4. Nu har jag minst två jobb, YAY!
  5. Låg i solen med en fin taxvalp &fina vänner &åt thai
  6. Gräsmattehäng/plugg med mina classmates!
  7. 3pack GLASS för 5KR på Willys!
  8. 25° strålande sol!
  9. Beastly, helt klart värd film! (nyversion av Skönheten&Odjuret)
  10. Och idag Siksjön med Kajsa &Anna &självklart Nisse! miep sötevovven!
OK, väger upp med ett minus, eller två..?
1. Jag är SVINTRÖTT 2. Kommer inte träffa Julle på hela veckan.. 3. Framåt veckan blir det fult väder... :(

10 maj 2011 : HAHA

'
ibland kan man inte annat än älska sig själv. haha..!! när ingen annan gör det liksom? lol

9 maj 2011 : WBS

Världens bästa syster är nu uppe i el stockholmo för att tävla om titeln Sveriges Bästa Unga Säljare!!! WOOOPPPAA hon är redan bäst<3

8 maj 2011 : rAOW

Helluu, igår var jag hos julles dad på landet och firade julles brors konfa. Det var nice! Idag glassar jag i solen i min nya fina knallorangea bikini och läser ygl/tf-boken, YAY bara 20s. kvar! Såg väl på ett ungefär ut som på bilden igår, minus blött hår och av med tjocktröjan har mitt fina rosa acne linne under. Nu är jag dessvärre nästan luspank och har tenta och arbetsintervju att fixa.. MÄH jag vill bara ha sällskap ju!

6 maj 2011 : filmtime

movie and juice haha but first ett gammal favvo utdrag ur en bok (dun remember which):
.
"Men livet är en okuvlig filur och hur mycket man än försöker låtsas att
han inte är där, så fortsätter han att sticka in huvudet i alla sprickor i våra
försvarsmurar och kräver att vi ska leka med honom."
.

och här kan ni jämföra mig 2007 med bilden från igår! Hänt mkt? bortsett från solbrännan!

6 maj 2011 : nöjd (4 now)

5 maj 2011 : HEY

IGÅR lagade jag MAT woopah! En av de få rätter jag kan bjöd jag julian på; spenat&riccotta pasta med sparrissås. Verkade vara omtyckt, jag älskar det iaf!
.
Har hittat mitt nya beroende efter doodle-jump, seal hunter och whale rider; robot unicorn attack!! SÅ AWESOME. Ligger inte ett år efter alla eller så, nene.. Men det är värt det! Ska slå mitt 19000 rekord efter att jag sökt jobb och pluggar massooor! Ikväll ska vi se när Oskar och hans band Rocket People spelar på Sticky. Nice! Familjen imrn tror jag? Och solen försöker ta sig fram och värma mig! Några plus i min fattiga vardag! puss

4 maj 2011 : såhär

såhär ser jag ut idag! Lyssnar på Eldkvarn HAHA Xd inte okej.. jag gillar honom.. vääääldigt lite!

4 maj 2011 : tomt

Känns tomt. Jag trodde endorfiner utlöstes av träning? Va på body combat igår, DÄMN snygg tränare! Nu har jag knappt träningsvärk, ligger ensam i min säng &winar &va upp kl7 för att tvätta. FML är vad jag borde skriva men nej, för det är rätt jäkla bra.. Åh, att jag aldrig Kan vara bra nog.. Att jag aldrig Är bra nog eller Känner mig bra nog iaf.
.
Solen är uppe sedan länge, men graderna har sjunkit. Ska dra på lite winnerbäck &håkan, de känner mig, ibland lite för bra! ;/ puss

4 maj 2011 : pics

sen var jag hemma igen!

3 maj 2011 : snö

NEJ nu stör jag mig lite på min tråkiga update.. HEJ hemma i götet, pluggar mest, firade valborg med cortege &därefter en sen grillning hos vg! Det var mysigt! Amsterdam var awesome också! Bilderna talar för sig. Hehe. Men orkar inte göra nått åt dem nu, de kommer säkert upp snart! Ska läsa lite &ta en powerwalk. Wop! puss

spceinvdr

rymdforskare, utomjording, space

RSS 2.0