30 maj 2012 : flyttar ut

Snart kommer pappa! Då börjar vi flytta ut.. Jag är något så fruktansvärt trött idag men så kan det vaaaa! Vet inte hur jag ska få ner helgens kläder i en väska men det ska väl gå.. Om det ändå hade varit varmare ute.. Wellwell, hoppas pappa bjuder på god mat, jag är hungrig :D heheh

28 maj 2012 : pros/cons

med att flytta hem
pros:
- hemlagad mat, GRATIS!
- mysigt sällskap, jämt, famförallt av lelle vovven<3
- världens finaste familj
- en båt att glassa på
- laxkebab
- petter, freddie, sandra att umgås massor med<3
- en långgrund strand att ta långa promenader längs
- massa, massa, massa bra internet!!!
- att kunna sola i trädgården, utan pissmyror
- att mamma hjälper mig tvätta bort vinfläckar från kläder
- ett stort badrum/dusch utan drapperi!!
- att äntligen komma iväg till doktorn med mitt högerben!
.
cons:
- min lägenhet
- frihet att göra exakt vad jag vill, när jag vill
- de fina människorna jag kommer sakna; extra shout out till karolina som hjälper mig med boende, hon är faantastisk!
- att hänga i slottskogen soliga dagar
- att kunna GÅ ner till stan på 15min
- alla goa svartklubbar, fester, get-together etc.. (missar 2alång-dagen :()
- sushi på varje hörn
- utbudet av unknown ppl att möjligtvis kunna ragga på
- utbud av to do-grejer!
- konstant kollektivtrafik, typ.
- så många saker: att gå milen i skatås, soliga, vackra gator i linne, vasa, haga och majorna, alla bakgatscaféer, vackra kyrkor, billig öl, att handla på lidl, mitt fina lunden med alla kyrkogårdar, att åka spårvagn, alla jobbiga backar överallt, solnedgången över stan.
.
Göteborg är fantastiskt.. fast .. ja. i guess im done. ett tag framöver..

28 maj 2012 : music and lyrics

I lördags blev det ett vilt blockparty hos Olle i masthugget. Well, det va inte hans fest, trots att det mest var där vi höll hus.. hm! Iaf massa mysiga färgglada lampor, djbås och massa folk. Det var knäppt och kul! Söndagen blev bakishäng i slottis med gårdagens gäng för att få fram alla detaljer samt förstå när var och varför det blev galet haha! Sen skulle jag träffat raz och emil men fastnade i min soffa.. = somnade som vanligt! Idag tog jag den långa promenaden med Thomas för att få reda på massa om hur centralamerica var! funfunfun!
.
Veckans planer är: bli klar med presentationen, flytta ut, bosätta mig hos karolina, åka och bada med emil, gå på villan, genomföra presentationen och åka hem! woop!

26 maj 2012 : soffa

30 minuter efter tidigare inlägg (2130ca) somnade jag på soffan och sov asgott där tills min väckarklocka (som inte var avstängd) ringde = 0630! YAY! Har hunnit duscha och kolla film, borde verkligen ta mig till skolan iaf en litenliten stund. Så thats where ill be! Trött som tusan är jag fortfarande, hur undrar ni? Det gör jag med... ^^

25 maj 2012 : snartsnart

9-17 framför en dator i skolan, what up? ex3 är upp! Sen blev det en öl på cans och nu tv (101 dalmatiner!!! finafinafina puppisar<3) och tidigt i säng! Igår hade vi terassmys, drog hem rätt tidigt tack och lov! En vecka kvar i skolan!! Ska för första gången under min universitetstid sitta i skolan en lördag under morgondagen, möjligtvis också söndag. Om det inte regnar alltför mycket i morgon ska jag kolla loppisen i majorna! På onsdag flyttar jag ut och måndagen därefter flyttar jag hem! Längtar!!

23 maj 2012 : aj

Sitter här igen, yay...! Gick en jäkla runda innan, 1mil blev det. Sen fick jag så jävla ont i min cp-tå.. fyfan! Stapplade sista biten utan sko så en busschaufför stannade och frågade om jag ville ha skjuts.. det ville jag inte. Min mobil fuckar med mig också och jag har massa soleksem.. -.- någon vill mig något ont!!! :( Så nu sitter jag här igen.. ensam.. när alla andra hänger i slottskogen. Men varför ska jag alltid behöva höra av mig till andra när ingen hör av sig till mig? fml. längtar hem. hejdå.
Detta är typ jag .. nån gång i framtiden när jag är smal.. om jag någonsin blir det. Jag, ensam med mitt husdjur. Hoppas det blir ett lejon.

22 maj 2012 : solsolsol

Så där såg jag ut igår morse, är några grader brunare nu! yay! suttit ute i solen och försökt få ihop en giltig prez.. vetifan hur det går. Lagom taggad just nu, väldigt kul att samla ihop bilder till kalaset iaf! Imrn får jag nog sitta inne och försöka överföra alla tankar till grafik och praktik.. gah! Trots att det är sent ska jag nog ut och springa en runda.. kanske.

20 maj 2012 : MILANO BABY!

Bokade precis en resa till Milano för att hälsa på världens bästa jasmine! wooop!!
13-18juni, finfinfinfinfint! :D

20 maj 2012 : sunny

Idag har jag gått i 4h, undrar lite hur långt det blev.. Va först ute på Saltholmen och Långedrag sen gick jag från Eriksberg enda till Hjalmar Branting. Därefter var jag både kissinödig och hungrig. Nu missar jag typ världens finaste solnedgång och 20+ kl 20 för att jag sitter här, ensam och uttråkad...
.
Blev en runda till Clooneys i fredags iaf. Skulle träffat Mattias, men ist slöt jag upp med Anton och Fredrik för 120 kr slösade på 1h and no dancing to that. Haha, men trevligt sällskap!
.
Ska inte göra ett skit i veckan.. skolarbete och njuta av solen som förhoppningsvis är ute 24/7! hejya!

18 maj 2012 : fantasia

Det är tydligen vackert väder ute, what do i know. Har inte varit ute på två dagar.. Inser mer och mer hur lite jag tycker om människor i allmänhet. Jag tycker jätte mycket om människor på ett sätt, jag menar im human, mina vänner är fantastiska men de förstör alltid ens hopp. Jag tycker inte illa om en person i sig, tycker mest illa om mänskligheten.. Djur är så mycket bättre. Önskar mig lite finsällskap av något levande. Typ min älskade hund.
.
Är inne på min andra Never ending story film. Älskade dem när jag var mindre, jag älskar dem lika mycket nu. Så 1,5 down, 1,5 to go. Har alltså trots allt något att ägna mig åt ikv....... fml

17 maj 2012 : kärlek

det finns så mycket vackra djur! Läste om en volontäresa till zimbawe där man kan ta hand hon lejon under en kortare period. Ska bara slänga ut 20 000 så är det fix! Hade varit så fruktansvärt häftigt dock! Ska bara fixa ett jobb först... Efter Berlin kanske. Kanske borde hitta ett jobb där f.ö. Looks like a lot of freetime!

17 maj 2012 : kristihimmelfärd

Tänkte att min helg skulle gå ut på att inte göra något, vilket är precis vad jag gör just nu. Nothin. Igår blev det fest hos Olle, svintrevligt. Kan inte bli dåligt med så pass trevligt sällskap! Tydligen vare på't igen på fredag, imrn alltså. Fast hos Anders, tror jag. Orkar man? Erik och jag va de enda som ville till Clooneys, mest för att han ville träffa sitt ragg haha, duude come on! så det blev inte, runt 12 slog en fruktansvärd trötthet till dessutom. Har inte rört en fena på hela dagen, ska se notting hill ikv och äta glass tror jag.
.
Sjukt sugen på att äta indiskt, undra om nån är pepp på att joina i veckan? Eller dricka massa goda frukt smoothies? Tyvärr är vädret inte så passande, typ storm ute..

15 maj 2012 : heya

funnit en ny favvoblogg! hon är svincool!

14 maj 2012 : slut

mamma sa att jag skulle sluta klaga. visst. trots att jag ligger nedbäddad med huvudvärk och magkatarr har jag det mysigt med riskudde, mysfilten o min älskade tv. lol. och i helgen är det extra mycket bra på tv, massa filmer! så ska nog klara mig. om nån ville kolla på film med mig i helgen kanske?

14 maj 2012 : rain

Vi har klassgrillning imrn i Kungsbacka. Kul. Kul att jag inte kan åka, för jag är för fattig. Wellwell, mina sista pengar ska räcka till mascara, busskort och mat för resten av månaden, prioriterar. Kul. Riktigt kul mitt liv är. Kul att det regnar också. Jag vill se näääk & nimo på clooneys på onsdag. Kul att jag har råd. Jag måste gå till doktorn och fixa mitt knä/tå... Kul att det kostar 300kr att gå till doktorn.. Wähwähwäh. funfunfun!
.
tränar istället. blir ändå inte smalare.. dunkdunkdunk i knät. åh så mycket kärlek<3

13 maj 2012 : utanför

Gick på stan, köpte shorts, gick en runda i slottskogen. Såg alla människor, alla par på bänkar, alla familjer på sina filtar, grillandes och mysandes. Känner mig utanför, känner mig inte delaktig i något. Jag är en iaktagare. Istället för att ta itu med det äter jag korv m/ bröd och sticker och tränar i några timmar. hejhå
.
tillägg:
fmk, stands for fuck me knee! Hatar alla idioter som lägger upp skit om hur mkt de tränar på fb, i keep it to my blog atleast. Skryt inte med hur långt ni springer, på hur kort tid osv. Jag kan fan inte ens springa. Och det är the one thing som jag verkligen är peppad att lära mig, men nää, jävla piss knä. Jävla piss. jävla piss.....

13 maj 2012 : hej

hemkommen från en mysig kväll hos karolina. vi bakade kladdkaka nomnom

12 maj 2012 : story of my life

12 maj 2012 : and i give you..

mina helgplaner:
- räkfrossa med mig själv
- tränatränaträna
- en runda på stan för short, mascara och möjligvis nya byxor (since i broke 2 of my old ones..)
- tamponger och panodil
- träna lite till..
- sova. mycket.

11 maj 2012 : snö

Skrev ett lagom depressing inlägg vilket jag nu ångrar. Istället önskar jag er alla en trevlig helg! Off to the gym, again! What uuup?

10 maj 2012 : jävla skitliv

Får vara hur negativ jag vill, för efter 1,5 månad har jag inte gått ner ett enda kilo trots att jag tränar som en jävla idiot och äter så mycket bättre än tidigare. Något stämmer inte. Det enda jag gör är att tänka på min jävla vikt, om jag blivit smalare, hur jag ser ut i spegeln, om jag får på mig gamla kläder, när jag måste träna, vad jag måste träna, vad jag ska äta och inte äta, hur mkt jag ska äta osvosv. Det är ett jävla helvete som inte leder någon vart. Jag är arg och ledsen och hatar mitt jävla pissliv för inget jag gör är någonsin bra.
Jag är ensam, jag är tjock, jag är ful och jag är oduglig.. Jag har inga pengar, inga kläder, inget boende, inget jobb, ingen framtid, inga vänner, ingen pojkvän, jag har inte ens något utseende. Inget är värt något och jag ska seriöst skaffa mig (om jag inte redan har) en ätstörning och går jag inte ner inom en månad hoppar jag utför ett stup eller hoppas på att dö på annat sätt. För helt seriöst, finns det inget i mitt liv som är värt. Och det är inte bara pga. min vikt.

9 maj 2012 : lost all inspiration

Så här såg jag ut i morse innan prez, nu ligger jag nerbäddad och hungrig i soffan iförd träningskläder och hoppas att jag snart ska må bra igen.. Nått konstigt är det med min kropp alltså, började skaka och svettas på bussen hem, va på väg att spy och är konstan kissig.. Haha, funfacts? r8r8? Innan hell broke out blev det en kaffe på stan med Anna och Elin iaf. Vill träna, men vet inte hur bra det är?

9 maj 2012 : 0.37

Halv ett och fortf. ingen sömn. MEN kramp i vaden, fun! Jag stressar över något jag inte kan sätta fingret på. Orka, är inte ens nervös över morgondagens redovisning. So then what? Jävla cp huve.
.
Someone give me sleeping pills cuz i really need my sleep, är trött men kan inte somna. Min ex. hårddisk är paj, min dator kladdar, skolan är tråkig, blir inte av med lägenheten, blir inte smal och sitter konstant ensam. Seriöst nu alltså. Alla ska bara ut och dricka öl jämt, jag har varken råd eller lust. Ge mig sällskap! Eller iaf något bra på TV...
.
Det regnar väldigt mysigt ute iaf. Hade velat springa ner och ställa mig på gatan och låta regnet ösa över mig. Men nej, borde sova. I am so depressing. Min nedstämdhet gör mig mer nedstämd. Min huvudvärk tar över mitt liv. Och mitt knä dunkar på. Hoppas vi slutar tidigt imrn så jag kan sätta mig på en träningscykel heeeeeela dagen. Bränna, bränna, bränna.
.
bilderna ovan är väldigt, väldigt tilltalande. Vill ha en miniget, dööör så söta! Och så vill jag ha ett gulligt sällskap som bygger kojor och bjuder mig på kaffe!

7 maj 2012 : hopp

Det finns hopp för en desperat tjej i Berlin. Kanske att en eller annan pöjk är lite, lite söt ändå...

7 maj 2012 : sommarplaner

  • Milano och hälsa på Jasen
  • Tågluffa med Freddie, eller MKVare
  • Lära mig segla (på riktigt) med pappa
  • Fotografera
  • Läsa huuur mycket som helst
  • Förhoppningsvis arbeta/läsa nån kurs = lite klirr i kassan
  • Way out west
  • Leta bostad i Berlin
  • Bli brun!
Wellwell, mer än så hade jag inte i huvudet. Förrutom att mitt knä dunkar och gör ont, mitt huvud lika så. V I L L I N T E T I L L S K O L A N ! Kollar Inför eurovision och vill att min hårddisk ska fungera!!!

6 maj 2012 : take u to a gaybar

Igår mötte jag upp Karolina och hennes vän för att gå ut och dansa på Gretas, göteborgs största gayclub! Fan va kul det va! Massa gamla schlagerhits och roliga människor, galet! Ska helt klart börja hänga där, slippa bry sig om killar och tjejer och bara ha kul! Efter det mötte jag upp Julian och Oskar och drog till Loftet där vi dansade några timmar till, även det väldigt skoj! Idag skiner solen och jag tänker ta mig en promenad, en lång sådan! So long ppl!

5 maj 2012 : true story

Men det är doomed. -this boring life, Jag är inte vild. Längre. Jag är en gammal tant som sitter ensam på fredagskvällarna och dricker te för att jag har tvättid på lördagsmorgonen. Jag har ingen att umgås med, för att parar ihop sig. Jag vill åka hem till skåne igen, göteborg är gjort. Och jag hatar att bli kallad hon! U fkn know my name, use it! Ska börja kalla er för "den", ungefär samma sak.... fuck that!

4 maj 2012 : answers

Wäh har inte tränat på riktigt på två dagar och känner mig äcklig och seg. Konstant trött typ. Bara sover och sover jag inte håller jag på att somna och när jag är trött och rastlös så vill jag äta, så istället hävde jag i mig ungefär 3L vatten igår.. hur nu det gick till..!? Idag är det fredag iaf, i helgen ska jag träna och träna och träna. Har inget inplanerat and im lovin it!
.
Vill flytta hem, så behöver veta ang. lägenheten. Tydligen tar det en jävla tid. Berlin börjar ta sig! Nu är det väl bara boende som behövs. Ett arbete kan jag ju glömma, så därför behöver jag bli av med lgh så jag kan behålla nästa månads pengar och försöka spendera dem lååååångsamt över sommaren. BLÄ! Well im off to school, sen tränatränaträna!
.
Solen är borta idag, bra typ, för jag har soleksem på händerna och mitt ansikte är lagom bränt, för att vara i maj.. But i still like it, så mycket snyggare om man är brun (om man hade vart smalare...) hejhå!

2 maj 2012 : sol

Heey ppz! En lite helgsuppdate: Valborg spenderades i Lund, var först en runda ner om Tilde i söndags och fick se nya fina lägenheten och träffa killen (bra kille! helt klart godkänd!) Tidigt på måndagsmorgonen tog vi oss upp mot Lund tsm med några vänner och hamnade i randoms trädgård där vi drack skumpa och åt melon och frallor. Vid 11 tiden i gassande sol var det dax för stadsparken, jävlar va mycket folk! Sinnes.. Djs på scenen, picnickare, fest sugna, studenter, skitungar, snyggingar och äckel hade samlats för att festa loss till våren som bestämt sig att komma! Fantastiskt va det, om än lite äckligt med så många drägg på ett ställe. På eftermiddagen, då vi tröttat ut oss med dans etc. drog vi till myntha och drack ett glas i solen till vi blev så trötta att vi stupade hemmåt. Värt som tusan! Träffa en massa goa människor, nya som gamla!
.
Igår stod segling på schemat! En runda till vem och tillbaka på förseglet, helt okej med 5knop där! Mötte sedan upp sandra i stan tog ett glas på hampan i det fantastiska vädret och åkte massa karuseller på tivolit som var i stan.
.
Har varit en superduperassum helg: hängde med på prep i lördags, hälsa på farmor och rensa i trädgården, gått på väla med mamma + ovanstående. Med andra ord hunnit med det mesta! Och dessutom bränt min panna.. fin och röd är den nu...! So long!

spceinvdr

rymdforskare, utomjording, space

RSS 2.0