30 mars 2014

Det har varit ännu en fantastisk solskensvecka. Flyger runt på moln, fattar inte hur jag tar mig igenom allt, bara glider. Idag har varit en otroligt sorglig dag där fotbollssupportrar tar till våld mot oskyldiga. Våld som dödar. En man har dött. Det är det sjukaste jag varit med om. Att jag blev rädd då de kastade rökbomber mot mig och folk på stan känns som petitess då man senare läste rubrikerna. Skäms över fotbollsscenen. Skäms över mänskligheten. Och där satt vi på Dunkers trappor och drack kaffe med solen i ögonen. Det är det sjukaste jag varit med om. Hur kan någon bära detta i samvetet?
 
I övrigt är allt så bra. Pappa fyllde 50år i veckan (!!), solen har gett oss vårkänslor, jag ska sätta igång med uppsatsen imorgon. På torsdag morgon åker familjen till London. Nästa tisdag packar jag väskan mot Thailand. En fin kille pussar på mig, håller min hand och lagar fina middagar till oss. Han gör mig glad.
 
Här har ni lite ny musik:
Hungry eyes - NONONO
Shine - Benjamin Francis Lefwich
Come closer - Treefight for Sunlight
Runaway - Parachute Youth
Nirvana - Sam Smith
Lightshouse - Patrick Watson
 
somnar.

14 mars 2014

Solskenshistorian håller i sig! Vad härligt! Idag tog jag en trip till Lund för lite mys i solen med Thomas! Long time no see! Men det bästa med härliga människor är ju att det inte spelar någon roll att det gått nästan 2år (2år!!) sedan vi sågs senast och ändå har vi så himla trevligt! Söt-Thomas! Kärt återseende. Till nästa gång får det inte gå så lång tid!
 
I övrigt hänger jag på bibblan större delen av tiden. Kinda like it. Det känns som jag gör något vettigt där. Istället för att sitta hemma. Min uppsatsfrågeställning är bekräftad av både skola och LA stad. Jag har kirrat lite koll på litteratur och tillvägagångssätt och har endast en vecka kvar på metodkursen! OMG!!! Fatta att tre års slit är slut om 3 månader?!?! It's freakin unbelievable!!
 
Idag bokades också London! Kommer nog bli typ världens bästa månad, april! Nästsistakurs-avslut, London, Thailand, slit med uppsats, mer vårväder, valborg och allt annat som känns lättare när solen är uppe längre än till 5!
 
Mitt humör var INTE som ovanstående i morse, snarare tvärt emot. Men just nu känns allt OK. Det löser sig nog, på ett eller annat sätt! Och om det inte löser sig kan man alltid försöka nån annanstans. Två paket leveranser nästa vecka! Funderar på att slå på stort och beställa ett till.... hihihi (cashen rullar inte in som de ska, möjligtvis till sommarn om jag jobbar på det lite mer...) Det där med arbetssökande är ju ett samtalsämne för sig... Att det ska vara så fruktansvärt jävla jobbigt. Nu är det godnatt. Klockan är alldeles för mycket, men för en gångs skull är jag pigg (har alltså inte däckat innan kl10 som resterande vecka = måste träna imrn..). Imrn blir det bibblan, prommis med Hanna och tjejmiddag hos Felicia! Go start på helgen! Ursäkta babblet! Hejhå!

11 mars 2014

Tänkte bara titta in mellan pluggvarven och säga:
 
1. GRATTIS BELLA! *ballonger*blommor*dansandeflickor*massadrinkar*
 
2. Vilket fantastiskt väder det är ute!!!!!!
 
3. Det är så himla tråkigt att sitta på bibblan när man vet att det är vackert ute så jag delar med mig av lite bilder från solskensstuder!
Bilderna är tagna under de senaste två veckorna! Så himla awesome!

10 mars 2014

Det ligger cirkus 4 inlägg och väntar i utkast. Men vet inte om jag vill publicera. Hejhå, här är lite musik istället!
 
Edward Sharpe and the Magnetic Zeros - That's What's up
Clean Bandit - Rather Be (Feat. Jess Glynne)
Ison & Fille - Genom Allt
Jon Boden, Sam Sweeney - How long will I love you
Tove Lo - Not on Drugs
MÖ - Don't want to Dance
MÖ - Say you'll be there
Mr. Probz - Waves (Robin Schultz Radio edit)
 
Och så några vår klassiker:

Håkan Hellström - Mitt Gullbergs Kaj
Lykke Li - I follow rivers (The Magician Remix)
 
Eller what ever. Säg allt med Håkan. För nu är det vår med massa sol och 12grader ute. Och Håkan är vår och kärlek till sol och hjärtesorg. I morse gick jag Glumslövsrundan för första gången i år. Vad fantastiskt livet är när det är så enkelt som att ta på sig löparskor och ha solen i ögonen. Om det alltid kunde kännas så enkelt.

5 mars 2014

Idag var jag hos hudläkaren. Han sa i princip (som jag hörde det) att det inte finns något att göra, det är ärvda problem, du kommer helt enkelt vara ful som satan hela ditt liv och dö ensam. Ok, jag fattar själv att det inte är sanningen. Men ungefär så känns det. Aldrig mer snygga kläder och toppar, alltid dåliga tankar framför spegeln och fula ärr överallt. Så därför ska jag i nästa vecka köpa mig nya ansiktsprodukter, smink och boka både behandling till ansikte och kropp. Suck. Man kan alltid be till Gud också. Ha. Ha. Ha.
 
Sitter med en halvfärdig ex5, ett halvfärdigt CV och ett halvfärdigt PM. Det är så jag jobbar tydligen. Halvdant. Två timmar till träning! Har inte varit på friskis på 1,5 vecka.. Skoja, lördags! Sen låg jag död i soffan hela dagen. Farfar trodde seriöst det var något fel på mig, but no, i just had a cold!
Vill så himla gärna göra bra ifrån mig i skolan! Men känner att jag inte har koll på någonting och bara blir stressad över all litteratur som formulerar sig mer kryptiskt än jag och alla äckliga referenser man måste kasta in. Jag VET BARA saker, det fastnar liksom i mitt huvud men VAR jag läst/hört/sett vet ingen... -.-
 
My God. Alltså. Tänker göra lite listor över inköp jag ska göra i Thai och London (och inför)! Det är mer spännande än oberoende variabler och dålig hy. Hejhå.

spceinvdr

rymdforskare, utomjording, space

RSS 2.0