30 september 2012 : berlin

Heya! 
Har äntligen kommit i ordning i min nya hemstad. Typ. Haft en go helg med farfar och pappa, bodde på hotell en natt, flyttade in i min lgh och fixat och donat med det viktigaste: internet!!!! Vi har hängt på Potsdamerplatz, försökt shoppa runt Kürfurstendamm, besökt KaDeWe, ätit gott, gått mycket, druckit öl. Anton ringde mig igår och berättade att han och Lukas var här, vilket resulterade i en runda i Kreutzbergs barhäng; Roses (gaybar med rosa väggar) och So36 (som även de hade gay/balkan-kväll(?) = so much dance och några lögner om att killarna va tsm) och efter det några dansanta h på Week End till go house. 
 
(Berättar ovanligt utförligt för min egen skull, minnet är ej vad det borde)
 
Idag, efter att ha sagt hejdå till pappa och farfar, mötte jag upp killarna i Penzlauerberg, gick till Mauerpark och hhängde. Fantastiskt söndagsunderhållning; kareoke i amfiteatern, stor marknad med allt från dörrhantag till designplagg, gatumusikanter, galna människor och gött häng i solen! Blev en kaffe på det innan jag mötte upp Kristin för att äta middag på en Vapiano-inspirerad restaurant vid Kottbusser str. 
 
Imrn börjar skolans intro veckor. Och jag ska hitta en doktor och bli av med stygnen. Och betala hyran... Sistnämnda var inte lika roligt.. Jag kommer nog trivas bra här! (tillslut)

26 september 2012

 

24 september 2012 : 21

Fyller 21 idag. Happy bday to me! Flyttar till Berlin om 2 dagar, har knappt börjat packa. Har tre stygn i bakhuvudet och får inte tvätta håret på en vecka. Så egentligen mår jag väl inte toppen. Tack alla fina för gratulationerna! Hejhå. 

15 september 2012 : fest

Hittade två nya bilder från wow på rebeckas blogg! Vi va på filmkväll i tors hos en anton, det va trevligt! Igår var jag och sandypandy ute på nattliga äventyr, då vi helt klart är i våra essen! Idag blir det middag med theo och sandy, mina favvisar! 

14 september 2012 : town

14 september 2012 : två veckor

Jag får huvudvärk och magkatarr av att vara hemma. Det är fan inte roligt. Mår riktigt dåligt. Om 10 dagar fyller jag 21, lika ilsken och bitsk är jag för det. Om 14 dagar flyttar jag till Berlin. Planen är att farfar, pappa och jag kör ner. Det kan bli spännande. Åh, om jag bara kunde lära mig tyska snabbt som attan nu så jag aldrig behövde åka  därifrån. Wish!!
 
Igår träffade jag världens sötaste cockervalpar hos Lotta. Vill bara ta med dem hem!!!!! Lyckades trycka in en skypedejt med Karolina också! Så himla kul att höra från henne! Funderar på Göteborg nästa vecka, om bara sovplats ordnar sig, vilket det troligtvis gör. I helgen är sandy hemma så ska umgås med henne, supa bort mina sorger osv. Jag önskar att jag föddes med konstant glädje i hjärtat, så är fallet inte. Nu kom gosvovven och la sig vid mig, förgyller tillvaron tsm med muffins och kaffe. Bra skit. Dessutom regnar det och blåser, hösten är kommen! 

11 september 2012 : bara så

Alltså lägger upp bilder här för att överföra till mobil och så vidare. Det har varit riktigt fint väder både idag och igår. Tittat på beaver falls, ska klippa mig och ringa samtal. Fan nervös.

8 september 2012 : 9bilder


 

8 september 2012 : två veckor senare

Har jag helt glömt av vad vi faktiskt hittat på de senaste dagarna. Jobbat på två läkarkongresser. Hängt i Malmö med biro och theo, fest och sånt coolt ni vet. Fikat i hamnen, hängt hos farmor, och med farfar. Sagt hejdå till Sandra som flyttade till Eskilstuna, utgång och brunch på det. Försökt förbereda mig mentalt inför min egen flytt. Eh, ja typ det. Åh har haft så kul på kongressen. Men härliga nya människor. Annars är väl det enda jag kan säga att människor i allmänhet är rätt sjuka och konstiga. In a bad way, nothin new tho. Ville bara diktera att detta var sommaren jag insåg på allvar att killar i min ålder är svin, att jag är värd bättre och så mångamånga andra saker som jag egentligen redan visste om. Men sommaren är officiellt över, jag sover med filt. Jag saknar så himla mycket. Jag saknar alla fina i göteborg, är dessutom svartsjuk på de nya nollorna som tagit över mina små kycklingar och gjort dem till stora stygga faddrar. Hope i thought them well. Vill rabbla namn men ingen nämnd, ingen glömd lyder det väl? Mitt hjärta är så stort men det är svårt att nå dit. Min tålighetsgräns är hög men när den nåtts är jag olidlig. Jag är en jävligt jobbig människa. Och detta blev ett alltför djupt inlägg när jag lovat mig själv att sluta.

spceinvdr

rymdforskare, utomjording, space

RSS 2.0