161920

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till?
Flicknamn är jag nog sämst på, gillar kanske tantnamn så som Edith och Brita men då måste man ha en speciell utstrålning och personlighet som kan bära namnet. Wendela (för att det är mitt mellannamn) såklart. Även korta namn som Klara, Julia osv är fint. Pojknamn är så mycket lättare!!

2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?
Varför bry sig när man redan vet vad man har. 

3. Har du bra självförtroende?
Både och såklart. Ofta nej, många gånger ja. Måste känna mig bekväm och trygg först, självkänslan är något mer stabil, tror jag?

4. Nämn tre saker på din att-göra-lista?
Idag: träna, handla/laga mat och skriva.
Inom närmsta framtid: utflykta, fira min födelsedag och spika upp tavlor (snarare borra med slagborr)
Life: se hela världen, göra karriär, skaffa mig sån där kärnfamilj osv. 

5. Beskriv ditt drömutseende.
Lång, tjockt wavy hår i min sommarfärg, vackra, klassiska drag (à la Ingrid Bergman) fast vill ändå ha min markerade näsa för den gör ju mig till mig. Rådjursögon med låånga ögonfransar och stort leende med plumpade läppar. Lång och smäcker med kvinnliga former (smalare än vad jag är idag....) storkben och sån fransk klädstil - effortless klassisk och helt rätt. 

6. Någon du har kysst?
Rasmus<3<33<3

7. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Ligger säkert i någon kartong hos mop.Hade bara matchande klänningar från farmor eller söta brittiska märken (enligt mamma)

8. Är du nöjd med din profilbild på Facebook?
Den är okaaaj, ser sommrig ut!

9. Vad väljer du, godis eller chips?
Alltså båda? Helt olika grejer liksom! Chips = saltsug Godis = sötsug. Så bara....

10. Hur uppvaktar man dig?
Är uppmärksam och intresserad av mig och vad jag tycker om osv. Vill hitta på saker med mig, både nya och gamla och skrattar tillsammans med mig och pussar mig mycket.

11. Har du rykten efter dig?
Säkert. Inget jag egentligen bryr mig om? Eller känner till?

12. Din absolut sämsta egenskap?
Att jag är väldigt mycket upp- eller ner. Ofta mycker ner. Och att jag alltid gör saker på mina villkor typ. 

13. Din bästa egenskap?
Att jag är väldigt snäll och omtänksam egentligen. Döljer det väl. Och vill alltid VÄLDIGT mycket; göra bäst, hitta bäst presenter, ge allt osv helst på samma gång (= mycket stress pga det inte alltid går..).

14. Kan man vara vän med sitt ex?
Njae, varför egentligen? När man är redo att släppa någon så behöver man inte behålla kontakten. 

15. Har du kysst en kompis?
Sisi.

16. Hade du kunnat ha distansförhållande?
Både ja och nej. Beror helt på situationen. Att vara utan Rasmus för länge funkar inte men om det är vad som krävs om någon av oss flyttar pga studier, jobbar utomlands eller dyl. så får man ju stå ut en liten stund. Men aldrig under längre perioder. Alltså sry i need physical contact och har man bott ihop i 1,5 år så vänjer man sig alldeles för mycket vid att alltid ha någon brevid. And im very comfotable with it. <3

17. Hur lång är du?
179 cm enligt passet.

18. En vacker person?
Mami, papi, rasmus, bella (och jag) hihihi. 

19. Ett boktips?
Läste så många böcker i sommar men den som fortf etsats sig fast under pannbenet är nog Konsten att höra hjärtslag. Den var faschinerande. Har även läst Sandra Beijer, Martina Haag, Jonas Hassem Kemiri, Tom Malmqvist, Jojo Moyes mfl. Riktigt bra lässommar! Vill ha mer!

20. Bäst just nu?
Att det är helg imorgon och att jag fyller år på lördag!! Woopwoop!

160919

Idag börjar hösten, det klubbar jag nu. Kallt ute...
 
Det är Rasmus födelsedag <3333 GRATTIS älskling<3
 
Eftersom jag är så aktiv här tänker jag att det var på tiden. Så hejhej! 
 
Såhär känner jag att min höst ska se ut:
 
Arbete: Sitter fortfarande kvar på på Öresundskraft. Well .. planen är fortfarande oviss men jag har mitt mål i sikte. Hösten får väl visa var sakar och ting kan leda. Hejhå.
 
Bostad: Rasmus och jag bor bäst just nu. Världens finaste mysigaste etta mitt i stan och jag vill inte flytta därifrån ever. Men det är ju inte riktigt verkligheten. Rasmus planerar studier och bostadsfrågan kommer alltså förändras men först om ett år.
 
Fritid: Har ju börjat rida igen! Så mysigt. Längtar till i kväll för då har vi bytt hästar (vill inte ha lille tjockis igen även om han va go). Tränar mycket och försöker bli bra på att springa, which im not. Men övning ger färdighet så nu håller jag i träningsupplägget vi har och ändrar om 2mån ca. Då ska det in mer rörlighet och högintensitet.
 
Vi försöker äta hälsosamt osv men det är fan svårt när man har två födelsedagar inom 1v i september. Så kör några cheat days men utöver det är vi jävligt duktigt tycker jag! Mer grönsaker till folket!
 
Resa: Har inget spännande på gång än men jag vill ju helst åka iväg JÄMT om jag fick välja. Vi var i Nice för ett par veckor sedan, så härligt med sommar!! Nu tänker jag Berlin, Amsterdam, London, det känns som bra höststäder. Sen längtar jag till årsskiftet för då planerar jag att dra längre bort. Vill se så mycket!!
 
Min höst ska bara vara mys - stressfritt. Ska ta vara på vackra dagar och göra många spännande utflykter, vi bor ju så himla fint, skåne är ju bästa utflyktslandskapet. Har inte mycket annat kul. livet rullar som vanligt. om 5 dagar är jag 25. Så jävla gammal!! 

spceinvdr

rymdforskare, utomjording, space

RSS 2.0