31 maj 2015

Hej Louise!
 
Det var längesedan nu. Mycket har hänt sedan sist. Väldigt mycket positiva saker, väldigt mycket som kan förbättras och som kommer ta tid att läka, ordnas, samlas och arbetas fram. Du måste arbeta hårdare! Du måste kämpa för att bli den personen du vill se dig själv som, den som du vill vara och vill att andra ska se dig som.
 
Livet är hårt mot dig. Mot alla. För att nå dit man önskar krävs inte bara en stark vilja, vilket du har gott om. Men det krävs strävan, kraft och arbete. HÅRT arbete. Ångest kommer komma krypande, lär dig hantera den. Svartsjukan, avundsjukan, negativa tankar och ett krasst självförtroende är alla faktorer som måste ge dig styrka att kämpa vidare. Du måste ta hand om dig själv och dina relationer för att ta dig igenom. Lär dig att omvandla energin till något positivt. Kämparglöd. Du har tagit dig hit. Du har långt kvar, men du har tagit dig hit och kommer ta dig vidare. Två steg fram och ett tillbaka är fortfarande en framgång, ett tankesätt du måste anamma i alla situationer. Att kommunicera är A och O. Lär dig hantera dina svaga sidor. Det värsta du någonsin kan göra är att fokusera på vad som känns jobbigt, att centrera energi på fel saker, att förflytta allt som är tungt för dig till någon i din närhet, att påverka även deras energi på ett negativt sätt.
 
Det finns ingen i världen som är en mer perfekt du, än just DU. Dina brister men också dina förmågor och egenskaper är allt som gör dig till dig och den perfekta versionen av dig. Lär dig förvalta dessa tankar och applicera dem i vardagen. Det viktigaste är att se ljuset i tunneln, se igenom det mörka och veta att ljuset fortfarande lyser. Vägen må vara lång, må så hända både snårig och slingrig, men målet är uppnåbart.
 
Att väna om dina närmstas hälsa och välmående ska värderas lika högt som ditt egna. Deras mål och drömmar är lika viktiga som dina egna och deras värderingar och tankesätt lika värdefulla som dina. Att våga vara nyfiken och förstående är viktigare än att få din egen vilja igenom. Att lyssna, ärligt, och ta till dig av lärdomar kring dina egna och andras olikheter är stort, att ha förståelse större, att respektera störst.
 
Om det finns något du verkligen måste bli bättre på är det att sätta andra på samma nivå som dig själv, lyfta personer, att vilja vara där, hjälpa, förbättra och utvecklas tillsammans men framförallt respektera dem som individer. Respektera olikheter. Respektera differentiering, åsikt, tankemönster och beteende. Kontrollera dig själv. Det finns inget värra än skammen att låta sitt inre monster ta över både en själv och andra. Att släppa tyglarna och låta demonerna ta över, bryta sig ur sin bur och påverka din omgivning. Något av det mest respektlösa beteenden som finns och du är medveten om det. Låt aldrig dina inre demoner ta över och påverka det som ligger dig närmst om hjärtat.
 
Du, Louise, är den allra vackraste, mest intelligenta och perfekta versionen av dig själv och tro aldrig någonsin något annat. Det finns inget tvivel om din inverkan och påverkan hos dina kära, inte ett tvivel om din plats i andras hjärtan, du har de allra mest positiva egenskaper och förutsättningar att nå precis varhelst du vill. Keep your eyes on the road, håll huvudet högt, älska djupt, strid för det du tror på, kämpa för att alltid bli bättre men framförallt lär dig att behärska det som gör ont. Låt det aldrig ta över allt som är vackert med dig. Ingen i hela världen skulle kunna ta din plats.
 
Lämna ditt bakomflutna framför dig. Led din egen väg mot din framgång och utveckling, det är bara du som har makten över ditt eget förvärkligande. Låt aldrig någon eller något ta den makten ifrån dig.
 

5 maj 2015

morgonrutiner, att tänka positivt och att hålla ett högt tempo.
 
Hejhå,

spceinvdr

rymdforskare, utomjording, space

RSS 2.0