31 december 2011 : idag vs förra året?

igår.. men ändå...
förra året runt denna tid.
.
Serre?! I seriuously looked better then.... :( New year make me look better!

31 december 2011 : nyårslöften

Årets nyårslöfte:
  • MÅ BRA!
Hur når jag dit:
  • Fasta tider
  • Äta rätt
  • Träna ordentligt
  • Plugga i god tid
  • Follow your heart och sånt fjant...
Övrigt:
  • Sluta bita på naglarna
  • Bli as trimmad - tränatränaträna och ät rätt (som ovanstående)
  • Spara ut håret
  • Always look your best, than you feel at best
  • Bry dig inte så mycket om andras åsikt
Thats that! Gott slut, Gott nytt! Hejhå!

29 december 2011 : help me!!

versace
bruuns bazaar
Tom Ford
Sand
Specsavers
.
Just nu lutar det åt Sand, men plx tell me your opinion?

29 december 2011 : ska försöka

http://www.youtube.com/watch?v=NVjSeCZlm1A
med något i stil med detta på nyår med min nya klänning från Day.

29 december 2011 : så ser det ut

This is my place to be egocentric.
.
Har spenderat senaste dagarna på stan. Eller med mina nyfunna vänner: hantlarna. Haft mig själv, mamma och pappa som sällskap. Igår träffade jag jasmine och några andra för en öl på gp.
.
Veckans fundering är vad som är värst. Om någon nära dör eller om alla ens nära försvinner ur ens liv. Död värderas högst, i andras ögon, från oberörads perspektiv. Men plågan borde vara värre när chansen finns att man Kan stöta på den, eller Kan kanske någon gång i framtiden möjligtvis bli nära igen eller om man Måste ses pga. något gemensamt, eller kanske bara skiljs åt av ett hav. Undrar vilken saknad som väger tyngst i hjärtat. Undra vilken saknad som går snabbast att tränga bort i det undermedvetna.
.
Och jag är jäkligt sugen på choklad, tar en prommis ist. Och sen ska jag kolla på Once upon a time. Förhoppningsvis bra skit. Om inte; back up: Submarine, De kallas oss mods, New years eve, eller Half Nelson, Twilight eller kanske summer of sam. Har mkt nu.

25 december 2011 : dagen efter

This was me yesterday. Julafton! Middag hos A-C, paket och kalle och bästabästa familjen!
Fick en baron weekendbag och en mulberry WOOP! utan att ens önska mig något! Och en asfin Marc o'Polo skjorta, en Holebrook tröja, Marc Jacobs örhängen, en stavmixer, iittala karaff, pengar, doftljus, undies, Marc Jacobs nyckelring. Sen tror jag det va slut! Tack och lov. Helt sinnes alltså! Nu passar jag hund och hoppas på att få åka mot stan snart för att träffa folk! pusshaj

23 december 2011 : en liten lista

på filmer jag tänker se i jul/de lediga dagar jag har:
  • Submarine
  • The girl with the dragon tatoo
  • Sherlock Holmes
  • Tintin
  • New Years Eve
  • Breaking dawn
  • Simon och ekarna
  • Hugo Cabaret
  • Summer of Sam
  • Extremely loud and increadably close
  • Half nelson
  • Crazy Horse
  • Shawshank redemption
  • Sunset Boulevard
  • The great escape
  • Trainspotting
  • På västfronten intet nytt
  • Rosemary's Baby
  • A beautiful mind
Tipsa gärna om bra animerade (INTE animé) filmer! Finns ju inget bättre än Trassel, Draktränarn, Dispicable me etc. :D

23 december 2011 : hbg

Igår anlände jag i Helsingborg. Chilla hos freddie igår och handlat de sista julklapparna idag. Nu ska vi äta lite köttbullar och skinka osv sen blir det väl lite uppesittarkväll eller nått. Imrn är det julafton. Då ska det ätas och mysas med familjen. Ser ut som en helt vanlig jul med regn istället för snö. Alltså helt vanlig! Har en mysig hund iaf :)

19 december 2011 : varför?

Varför måste jag gå upp på morgonen? Varför snöar det inte till jul? Varför måste seminariet vara idag? Varför duger jag inte? Varför blir inget bra nog? Varför sa han att han gillade mig för att sedan ignorera mig? Varför har jag ont i mitt bakhuvud? Varför gråter jag när jag druckit lite för mycket? Varför har ingen frågat mig om det? Varför får jag aldrig meddelande av dig? Varför vill jag inte åka hem, men heller inte stanna här? Varför har jag så mycket frågor? Varför känner jag mig konstant nere? Varför kommer några av de människor jag umgås med med att försvinna till våren? Varför blev jag bara reserv? Varför gör det ont? Varför blir det inte bättre?
Såhär såg jag ut i lördags. Då kommer ännu en fråga: Varför har jag inga kläder? Isadoras avskedsmiddag var ialla fall awesome, hade jätte trevligt. God mat, bra människor osv. Ramlade hem till emil sen, sent, och hängde med honom och rasmus till jag somnade i deras soffa.

16 december 2011 : en historia.

Trött och plugg-sleten. Suttit och pluggat med Mattias och Veronica hela dagen. Igår var det B6 julpub. Fick färgpennor! WOOP! Sen dansade vi glatt glatt på vattenrus (iaf jag) och pratade om allt mellan himmel och jord hela natten. Hade mycket trevligt! Tyvärr är historier korta. Men även korta historier är vackra. Hoppas att ödet har bra planer. Imrn är det tenta och avskedsfest för isadora! funfun! Och självklart min fina mors fördelsedag<3 Håller tummarna, för allt. Och om inte det hjälper, stämmer min teori om mig själv.

14 december 2011 : hatkärlek

Dagens störningsmoment:
1. svenskar i sjal, liknande slöja, WTF? kom igen, ni är inga muslimer? don try to be either! FULT!
2. förvirrade och socialt handikappade asiater som springer på bussen och slänger saker runt sig som om de var de enda i världen. herre, take a chill-pill, you will get a seat, stupid!
3. silikonbröst. Vad är upp liksom? Be natural! idiotiskt... tom. för de smartaste av tjejer. ni har överflödigt med pengar om ni lägger dem på sånt skit..
4. Att jag mår dåligt av att träna på gymmet för även om jag är där för att träna och bli smal, är jag så jävla ful och tjock i jämförelse med alla små, taniga töser som springer runt där. Riktigt dåligt ... ;(
.
Dagens bästa!
1. Weeping Willows i Musikhjälpen
2. Musikhjälpen
3. JJ i musikhjälpen sen
(positive thinking)
.
Schema för Musikhjälpen och min egen synkning:
IDAG:
21.15   JJ LIVEMUSIK
TORSDAG:
12.30   Adam Tensta LIVEMUSIK
15.30   Anna Ternheim LIVEMUSIK
20.10   Den svenska björnstammen
FREDAG:
08.30   Fibes, oh Fibes!
22.45   Far och Son + Lilla Lovis LIVEMUSIK
LÖRDAG:
11.30   The Naima Train LIVEMUSIK
12.00  Loney Dear LIVEMUSIK
15.30   Hoffmaestro feat. Sverige LIVEMUSIK
17.00   Amanda Fondell LIVEMUSIK
19.00   Mohammed Ali
23.00   Looptroop Rockers LIVEMUSIK
SÖNDAG:
15.00   Millencolin LIVEMUSIK
.
Försöka kan man..

13 december 2011 : ett sånt tråkigt inlägg

Mysigt igår med quiz, saftglögg och luciatåg. Idag sitter jag och pluggar i min mörka rum med kaffe och musikhjälpen. Har gått från magkatarr till att sova halva dagen, vara konstant trött och stressad och ha ont i min käke & huvud pga att jag typ biter ihop för hårt när jag sover (pga. stress, säger min tandläkare). KUL!
.
Jag gjorde ett test om min "personlighet". Det visade sig att jag behöver närhet och kärlek för att sluta stressa och ändra mina matvanor och meditera. HAHA, meditera? Räknas hårdträning istället? Passar mig bättre. Ska börja lägga mig tidigt och gå upp tidigt, men kan nog inte ändra min strikta diet på kaffe, vatten, frukt och en portion storpackstortellini (äckel tortellini)/fisksoppa om dagen. lol. Pengarna finns liksom inte. Längtar hem. Sökte jobb som reseledare.
.
Jag är arg på allt. Arg för att jag inte klarar av det här med att bo själv så bra. Vad jag behöver är ett 8-15 schema, struktur och närhet. Universitetet är inte riktigt min kropps favorit. Jävla skit allt är. Saknar gymnasiet och sällskap och att ha gymmet vid skolan och lagad mat på bordet vid en bra tid och min söta hund att gosa med mellan pluggvarven. FML. Kan ingen flytta ihop med mig så man kan hjälpas åt? Hade ju löst x antal av ovanstående punkter.

11 december 2011 : fest

såhär kul hade vi igår på vårt rum, innan vi gick till vapiano och åt gott!

11 december 2011 : pan am

har haft en super helg i sthlm med min favorit athena! Vi har shoppat loss, gått och gått och gått, fikat och ätit god mat, träffat hanna och carl och massa roligt folk och gått ut, både på söder och på stureplan. känns ändå rätt bra att ha gjort sthlm, känns ännu bättre att vara hemma igen! Nu väntar en vecka fylld av plugg och möten. Imrn är det lussevaka! puss

7 december 2011 : sthlm

Okej, jag är officiellt en dålig bloggare. Har så mycket att göra vet ni... haha. busy woman! Nej, nu tar jag en paus i kaoset och drar till sthlm med en saknad athena! Vi ska ha kuuul nuuu! :) puss
.
ps. lagade jag fisksoppa igår, sååå himlaaaa goooott!

5 december 2011 : bra!

idag - plugg, stan, möte, mat. inte så mycket att skryta med, förrutom 60sidor Public Opinion! WOOP!
fredag: AW med erik och hans korridorsvänner, filmkväll med raz
lördag: middag hos isadora med mattias och veronica + askul kväll!
söndag: fett bakis, vakna halv 2, handboll med erik och co. b6möte, häng med emil!
BRA HELG!
På torsdag drar jag och AT till Sthlm! WOOP! Innan dess: PLUGG!

1 december 2011 : (var är snön?)storm

Magkatarr och vidrigt väder gör så att jag inte vill gå utanför dörrn trots att jag borde åka till ktb och plugga.. SÅ JÄLVA ONT! Kollar på Kobra och julkalendern ist, mycket bättre! SÅ BRA!
http://svtplay.se/t/102858/kobra bra skit! riktigt bra skit! :):):):)

1 december 2011 : this boring life

Ligger vaken, ensam, den första december, tittar på SATC och känner mig miserable. Har haft en go dag med public opinion, vänner, möte och lite öl på victoria. Hoppas på en bra helg! Jag vill inte inte få några presenter av någon speciell på julafton. Iofs är hela min faamilj världens mest speciella för mig. Men det är vinter och efter jul kommer nyår. Att stå ensam vid 12 slaget ännu ett år. Lovin life. Jävla vinter depp. Jag behöver kärlek. Riktig kärlek. Som varar och makes me feel comfortable.
.
f.ö sover jag dåligt. beror väl på allt möjligt. men det känns typ som när man fick bröst o inte kunde sova på sidan för de var ivägen... hahaha.

spceinvdr

rymdforskare, utomjording, space

RSS 2.0