27 mars 2012 : fab weather

Fantastiskt väder, vårjackor, solglasögon, böcker i solen, för mycket kaffe, långa promenader. Det är rätt fint ändå, om man bortser får allt innesittande pga. lektioner. Igår höll jag på att somna då det kändes som att jag var tillbaka på gymnasiets tråkigaste kurs: info&layout(...). Kursen i sig är fantastisk! Mycket graf, text och sälj<3 mina fav, since its sale på rätt sätt! Sen får jag väl bara se till att jag hänger med på redovisningen också.. Fuck economy! Neeerå, tror jag kan fixa det faktiskt! Traggla lite debet och kredit ...
.
Det sämsta är att jag är så jäkla blek, trots all tid jag spenderar i solen... Det enda som är brunt på mig är mina fötter efter 3 dagar barfota i seglarskor! mmmums

26 mars 2012 : mittinatten

Här ligger jag. Mitt i natten. Fast än skolan börjar kl 9 imrn..
.
Kan verkligen inte sova. Vet inte varför. Funderar på sånna livsviktiga frågor som varför mina fötter är så små i jämförelse med resten av min kropp.. Varför mina "ringtår" är så krokiga. Dricker en himla massa vatten också.. Bra sådär när man borde sova. Kommer vakna av att jag är kissig även om jag inte kommer somna. Huvudvärk och illamående. Att man aldrig blir av med denna stressen. Stressen över livet.
.
Funderar över sommaren. Kommer antagligen inte få något arbete. Sökte sommarkurser, hade varit helt fantastiskt att få skriva barnböcker. Tror verkligen det är något för mig. En liten dröm som kommer i uppfyllelse. Om inte annat ska jag slösa mina sista kronor på en tågluff, leva på mamma och pappa. Lära mig segla på riktigt. Leva allas dröm, möjligtvis lycklig i sommarvärmen utan pengar. Trasiga shorts och en smutsig t-shirt, smutsig av olja från båten. Ska lära mig livets gåta ute på havet. Vad djup jag är... Skrattar åt mig själv.. Detta är min poesi. Tvetydigt.
.
Satt i solen och läste hela dagen, eller tills b6 mötet började. Då satt vi i solen ändå iofs. Tog en öl på andra lång gjorde vi också. Ändå himla goa människor de där!

25 mars 2012 : pappa

Idag fyller min far år! Gammal blir han, men kinesen som i min gamla korridor trodde ändå han va min pojkvän.. Pappa blir skitglad, jag vet inte riktigt hur jag ska ställa mig till det.. ser jag så gammal ut? Men, världens bästa pappa fyller år idag så GRATTIIS! <3 i sommar vill jag lära mig segla på riktigt! :)
.
I fredags hade vi klassfest hos mig, det va trevligt! kul att så många tittade förbi! :)
.
Igår va Karolina och jag ute och gick i Skatås i 3h typ, sprang in om Moussas orientaliska livs på vägen hem, så det blev falafel till kvällsmat och national treasure! Bra helg!
.
Nu är jag bara stressad och jobbig och bölig.. Har massa kurslitteratur att få tag på, men det är inte problemet, pengarna är problemet, och mängden! Vem fan ger en 8böcker à 1700kr för en 7,5p kurs!??! OM jag ska klaga.. det är inte okej.. vill bara gråta för jag lever på knappa resurser utan en sådan utgift.. FUCK externredovisning.. jävla påhitt.. Dessutom är min lärare en klass för sig.. lämnade in arbetet i fredags, hon mailar idag och säger att hon inte fått det, eller har hon fått det? väldigt otydligt. Vi har lämnat det. hon är korkad eller nått. Oj vad jag kommer irritera mig under nästa kurs.. måste hon va lärare över huvud taget? Ur not doin it right!! Well.. vädret är fint så ska försöka ta mig ut.. blir väl på lite bättre humör då!

22 mars 2012 : crash!

Bjuder er på en av de vackraste bilderna på mig, evah! Tänkte bara säga, booya tenta-jävlar! Nu är jag färdig! HEYA! Funderar starkt på att krascha nollornas öldrickande på 2lång. Fast nää, jag är trött.. Party up imrn! WOOPWOOP! Skiter i resultatet.
.
Helgen ska firas in med klassen och vår solen, nya byxor och ny tröja ska inhandlas, en mil ska vandras och solen skall njutas av till MAX! För jag är friiii, tills på måndag iaf.... Någon som är sugen på att fixa böcker till mig?

20 mars 2012 : only the young

Underhåller mig själv trots huvudvärk och trötthet. Orkar inte plugga. Vill inte plugga. Filosoferar istället. Bara söta tjejer får fina killar och jag kommer dö ensam. Jag är den typen, gillar min ensamhet, kommer aldrig starta en konversation på en annordnad utflykt till skogen trots att jag åkte dit ensam, för att träffa folk. Men inget går upp mot Jan Stenmark och lite himym mitt i all tankeverksamhet. Stänger av nu för att återuppta min hjärnkapacitet imrn, kl 07.00. Längtar till helgen.
.
F.ö hade jag gått ner 3kg när jag kom hem, däremot har mina mått sen i julas snarare gått upp, om dock bara mm. Dun get it.. gör mig smal bara för helvete?!

19 mars 2012 : jatack!

Såg precis en äckligt snygg kille i affären; lång, mörk, snygg stil (och allmänt snygg) OCH dessutom hade han en jättesöt svartlurvig liten hund!!! Han kollar in mig, jag kollar in honom och överväger i två sekunder att fråga vilket datum han tycker? för giftemål that is! Hade inte bangat. hoppas han bor i närheten... h3h3h3 och är singel....
.
Nu ska här:
1. lagas matlådor inför veckan! (1h - högst)
2. pluggas stenhårt!! (ouff, 1+s faktorbakgrund + 4s marknadsföring/konkurrensanalys)
3. tas en löprunda! (30min + powerwalk så säg 1h)
.
see ya on the dark side!

19 mars 2012 : tjä

Satt nyss och räknade på de viktigaste inköpen i nedanstående inlägg vilket kommer (enligt min överslagsräkning) sluta på något omkring 2000, drygt skall tilläggas. ouff! Antingen får jag sluta äta eller så får jag ... vet inte! skita i att handla..... which is a very tradgic option.
.
Tillbaka i göteborg. Haft en mysig helg. Bokat hemresa i påsk. Har plugg över öronen, måste seriöst ta tag i't nu... ska bara sova först. h3h3. väger fortf. för och nackdelar med ovanstående. gah! n i dun even have a job. seriously, någon måste väl vilja ha mig? (A) natti

17 mars 2012 : things i'd like

HA BEGÄR PÅ:
  • kostymbyxor, lagom vida i härligt tungt material
  • rosa skjortan från filippa k - check!
  • jeans shorts (höga, korta, lite  "stora")
  • lite "större" jeans i blått, om jag passar i det vill säga.. Im not as thin as them models..
  • välsittande jeans SVARTSVARTSVART
  • jackan/tröjan från åhlens
  • ett par snygga klackar
  • mocka skjortan/jackan tradera
  • bastishor/linnen - whyred/acne eller lika gärna gina (tips, riktigt bra material, krymper något i tvätten dock!)
  • en snygg enkel klänning till festliga tillfällen (ex. COS på tradera!) - check!
  • gärna nya låga blå converse
  • nackellack i nån cool färg, kanske nått läppstift
  • kabelstickat från lindex (gwyneth paltrow)
Även om jag alltid är väldigt enkel i min stil vill jag bygga upp min garderob kring basplagg å nyo. Im pretty bored när jag tittar in i garderoben. Och nu när våren kommer vill jag tänka på hur jag kommer se ut i sommar etc. Ovanstående är en riktigt bra början. Cuz its everything i wear, skjortor och jeans, punkt.
.
F.ö är jag så sjukt sugen på massa färsk frukt och grönsaker. Im a real vegeterian nowadays. Kinda like it tho. Ska friskna till i huvet så jag kan köra boot camp-träning framöver. Hähä... well see bout that... ska fan lära mig att springa dock, tycker det är så jävla tråkigt.. make it fun!
.
insåg precis vilket pretto inlägg det blev, wellwell. Thats just me.

17 mars 2012 : heya

Yeahyeah, i love myself.. Såhär tänkte jag se ut igår när jag skulle på bday party. Så blev det ej, eller typ. Men ändå inte. Ville mest bara pröva mina nya solglas, kinda look like a spy.
.
Kom hem vid 11 igår, svintrött, somna direkt med hunden bredvid. Klart han väckte mig kl 06! yay.. Tvingad att följa hans morgonrutiner; mat/trädgård/promenad. Skjutsade bella till jobb, gick på väla/stan, tog en fika med gulliga sandra som jag inte sett på ett år! Fick höra allt om Aussie. Fan va awesome, inte alls avis, nene!
.
Borde plugga. Orkar inte. Väntar på mat ist! :D myskväll med m&p<3

15 mars 2012 : innan stormen

Innan jag höll på att svimma på bussen gick jag en runda på stan och unnade mig ett par runda solglasögon. Cool jag är. Trots att jag sprang av bussen i panik att göra bort mig genom att svimma, detta utan att se något (svartnar för ögonen o sånt...) satte mig på hållplatsen med huvudet mellan benen.. samtidigt som jag pratade med mamma i tele. NOG inte bortgjord ändå... Whut thu fks up with me?

15 mars 2012 : alla vänner

Hejhej alla vänner!
.
Nej jag har inte dött, har bara alldeles för mkt skola i tankarna. Fast det är ändå gött!
Imrn drar jag mig neråt landet för att passa hund och lillasyster, gå på wonderland fest och fika med gamla vänner som tagit sig hem från diverse platser i världen. Tänker ha en lugn fin helg utan sena kvällar. Istället byta ut dessa till tidiga mornar, långa promenader längs stranden men vovven och mycket, myyyycket skrivande (skolarbete...)!
.
Vet inte om det är skolan eller detoxen, eller kombinationen av dessa, som ger mig konstant huvudvärk och trötthet. Men den ska bort i helgen! hoppas bara på fint väder nu också! Så, nu vet ni var jag befinner mig, ha det!

11 mars 2012 : mig

Åh jag är så lycklig över vårvädret, över min syrras bday, över berlin till hösten!! Trots att jag är så jävla mycket skola så är det helt fantastiskt! Livet.
.
Jag detoxar (dricker skit ett tag: undvikter alkohol, mjölkprodukter så mycket som möjligt, tränar och tänker på vad jag äter osv.) igår gick vi en mil. ska ut och gå sen också. Måste ner och handla, blir thaigryta med kyckling och ris. Men mest är jag bara sugen på massa fantastiska sallader med mango och majs och tonfisk och sparris och allt sånt gott. Vilket betyder att jag tror att sommarn är här.
.
Har tyvärr inte gjort mycket bra idag, försökt plugga lite marknadsföring. Men jag är så nervös. Jag måste ha ett arbete till sommarn. Helst hade jag velat jobba i hbg för det blir billigast. Samtidigt vill jag inte lämna göteborg cuz i love it here so much... :( ska vara glad om jag får ett jobb över huvud taget egentligen... och har ingen back up. fukk. i need money. Men om man detoxar mer och är duktig mer borde man spara mer pengar!? right? im trying my best.
.
Ska dra mig bort mot gamlestadstorget och handla i turkaffären nån dag, kolla i secondhand affärer och må bra. för det är det viktigaste!
.
hade vart så mycket enklare om man delade med någon. men det finns ingen någon att dela det med. bloggen har inte så bra ekonomi direkt.... nöjer mig med att följa söta bloggar och va sur på mina fina vänner som är glada o nykära, sött men äckligt! avis mest.

11 mars 2011 : bday girl!

Grattis till min underbara fantastiska vackra och super irriterande syster som fyller 19 idag!
Sry i couldnt be there men jag kommer hem nästa helg! hehe. fira ordentligt och spara lite tårta till mig sis!
älskar dig massamassamassa!<3
en sådär lagom smickrande bild får du idag.
eller den, lagom nu nångång från tidiga tonår.
så har vi ju cannes också! :D

10 mars 2012 : helg

Kul igår! Idag har jag varit trött, gått en mil i skatås och snart så är det melodifestival! woopwoop!
were such posers!

9 mars 2012 : spontant

Får spontana lyckorus när jag tänker på att jag bor i Berlin i höst :D såååå fkn awesssssooooome!
.
Ikv kommer världens bästa freddie, vi ska dricka vin och dansa till han linkan kompis som spelar på yaki funfunfun!

6 mars 2012 : things i think about

Dagens teorier:
.
1. Modeller lever ett stressigt liv, när man stressar tar inte kroppen till sig tillräckligt med näring och därav startade trenden med smala modeller över huvud taget. Eller? Logisk tankte iaf....
.
2. Jag har dejtat en hel del (läs nästan BARA) smala (alltså Smala) killar, en hel del rätt korta (med mina mått mätt). Är detta ett sätt att väga upp varandra? En önskan att vara lik den andre? Jag vill väldigt gärna vara Smal (!!) och de kanske önskar att de va som mig; längre och välbyggda...? Just thinking...!

6 mars 2012 : FEEEEETT AWESOME!

Någonstans i den fantastiska staden bosätter jag mig till hösten!!! WOOPWOOP! Guess where!?

5 mars 2012 : idag är en sån dag

Vart i Angered för första gången eevaah! colt huh?

4 mars 2012 : bad

Glömde berätta om min sjuka fredagsmorgon!
Började med en promenad i det fina vädret, trodde jag.... Slog igen dörrn över fingret som fläktes upp,  blödde som bara fa-an och svullnade upp till sin dubbla storlek. Jag satt och grät i 10min.. Men promenad på det ändå trots att fingret pulserade och spydde blod. Typ.
När jag kom hem var jag hungrig, skulle skära.. något? skar upp tummen (samma hand som dörren-fingret).. aj, still hurts..
MEN det slutar inte där. Efter detta skållar jag mina händer i diskvatten, tappar min dator i marken (x2) (den funkar precis som vanligt, tack o lov) och slår foten i väggen, i ren ilska av att allt gick fel. Sen gick jag ut, satte på Danny och åkte till skolan i solsken och vårjacka, då va allt bra igen! förutom bevisen för min klumpighet. and my dignity...

4 mars 2012 : vackert!

Vackraste "stämpeln" på länge! Det va sjötema på Skjulet, sjukt awesome inredning!
.
One book down, 2 more to go! Im freakin awesome! Och halsar jjuice ur flaska! Lovin life atm.

4 mars 2012 : faaaabulous!

Mamma! Se jag har blommor hemma! fint? :D
.
Har haft en helt fantastiskt bra helg! Började med solsken och vårvärme i fredags, vi drack massa kaffe och fixade med grupparbetet och avslutade dagen med en öl i solen. Sen åkte jag på middag hos födelsedagsbarnet Julia, fortsätta ner på stan och raglade hem vid 2tiden.
.
Lördag morgon vaknade jag FULL av energi (fritolkning), pigg och glad som tusan va jag! Vilket vände en h senare när jag somnade om igen. Men vid 2tiden var jag och Karolina stadigt placerade på Eriks balkong där det vankades grillning. Nomnom, årets första grill! Väldigt kul så många som tittade förbi!
Efter cirka 6-7h hos Erik med grill, fint sällskap, lite öl, sol, bastu och sällskapsspel, sinnes vad tiden går fort när man har roligt, drog vi oss neråt andra lång, iaf Karolina, jag, Johan och Fredrik (till en början). Ett pitstop på Mitt andra hem i några h för att sedan bege oss mot Majorna och Skjul 46 där vi dansade runt tills tröttheten tog över!
.
Nu är det dags för en rejäl pluggsession! Läsaläsaläsa .. Denna veckan kommer inte bli nådigt galen! Måste göra grupparbetet, FEK-inlämning, fixa juridiken och klara FEK-duggan. GALET MYCKET! Hoppas det är fint väder så man har något att se fram emot! Seeya!

spceinvdr

rymdforskare, utomjording, space

RSS 2.0