31 januari 2011 : lockar

YAY mitt hår är äntligen tillbaka! Saknat mina lockar.. fast det är ju mest vågigt! DOCK Happyday!

30 januari 2011 : lätt som en fjäder

1 av 2 nya dresses. Den är såå elegant! Tänk er sommar, solbränna, sandaler &en kväll i Cannes. Jag kommer vara stunning! LOVEIT! (från Mango) Tog bilderna igår kväll, därav mörkret!

30 januari 2011 : himlen är oskyldigt blå

Urfint väder idag! Ska dock bara läsa Kommunikation.. Det har varit ett par fantastiska dagar! Utomordentligt bra har jag det. (För allas bästa lämnar jag gärna ute de små detaljerna med upptåg som att lyckas hamna på fel spårvagnar &sluta i Torp eller som den gången då jag trillade hem ensam upp för Johannebergs-backen klockan 4. Eller varför inte när kineserna bjöd på godis... SÅ ÄCKLIGT med inlagda sötpotatisar?! Tror inte mamma vill höra sånt!)
.
IAF UNDERBAR helg! Insparken i torsdags började med en flaska vin &några klasskompisar här, fortsatte med faddrar, "snatteri", öl &andralång. HUR BRA? SÅ BRA! Jag kommer med mina awesome idéer om att vi kan få vår lärare att maila sin autograf eller fota en keramik strippa ist för en riktig (uppgifter vi fick under kvällen). Mina idéer är inte så uppskattade som man skulle kunna tro, tyvärr.. Vi kom dock på andra plats, har en fin pokal här!
.
Fredagen ägnades åt ..nuthin? Ebba kom över &mamma &pappa kom hit! YAY! Efter två handbolls matcher med fransmännen &en two man preparty blev det andralång &sist efterfest hos Haris tills killarna blev hungriga. Pommes kl6, vä?
.
Mamma väckte mig klockan11 lördag morgon &halv12 var man mör men i stan för en runda på stan med mum &Viktoria. Hittade två klänningar; UTOMORDENTLIGT SNYGGA JAA! Lunchade på Bee, awesome place; majoriteten är gay &maten är asgod! Sen hem, somna i soffan, fixa sig then off to Kock&Vin för att fira farfar. Fem rätters &några glas vin. SJUKT GOTT! Somnade direkt när jag kom hem! Jag har det bäst, tror jag.

30 januari 2011 : never follow suit

Började kvällen på Kock&Vin (som har typ en stjärna i Michellin-guiden, fel?) med svall, avslutade med hästvans; pallar inte mitt hår! Har KJOL, coolt va? Den är ny &fettsnygg, 150kr!

25 januari 2011 : bra, som vanligt!

Ännu en givande & rolig dag i skolan. Lunchade med Andreas, Ebba & Nina i några h på Briggen, sen tog jag &Ebba en runda på NK för att checka rean och alla ouppnåeliga priser som finns som student... SUCK. Mamma&pappa kommer hit på fredag dock! h3h3h3... eller YAAAY<3 Övriga planer denna vecka:
  • skola och speed-dating lol
  • pluggapluggaplugga
  • HANDLA
  • insparks-pubrunda med kåren
  • filmfestivalen?
  • mamma & pappa kommer !!!!!
  • farfar 80år = käka ute = fancy restaurang! = riktig maaat!<3
sen är veckan slut och jag kan inte komma på fler grejer, träffa lite ppl &sånt kuligt!
PUUUUUSSS!

24 januari 2011 : te-drickare

Utanför mitt fönster är det så dimmigt att jag knappt ser kyrkan som ligger 100m bort. Men det gör inget, har ändå en massa tråkig litteratur att ta mig igenom. Roar med med te och photobooth mellan kapitlen.
Igår kollade jag och Haris på Draktränaren den var urmysig! SE DEN!

23 januari 2011 : p3guld!

p3guld igår! Mycket underligt att priserna inte gick till årets största artister (med undantag från Robyn vill säga). Vad hände med Oskar Linnros? Och SHM? Lätt värda de tyngsta priserna! Men showen var bra och live akterna fantastiska! Nästa år ska jag vara där!
Tänkte bara tillägga att det var hur nice som helst att I blame coco var där! Har fete girl-crushen i henne! Mest för att hon är så androgyn. Guuud, snygg brud!

22 januari 2011 : stan

Gick ner på stan looking like this. Inget spec säger ni knske...? Enligt min observation är Göteborg inte redo för Helsingborgsstilen ännu. MEN jag ska självklart försöka mig på att vinna över dem, ELLER INTE! MÄÄHÄ!

22 januari 2011 : mäh

Fann inte inspirationen till en mer givande rubrik. PLUGGA ska jag göra nu, kanske käka först men sen så! P3guld ikv! YAY ska sitta bänkad framför tvn heeela kvällen!
Daniel kom hit igår kväll efter att båda kommit ur zombie-koman. Drack lite öl, spelade massa kortspel och hade det allmänt trevligt! Stack ner på stan till Viktoria och träffade lite folk, men kom hem i tid! Bästa valet. Mhhm min säng<3 LÄSA var det nu ja! poss

21 januari 2011 : go:teborg är hemma

Trodde inte att det skulle hjälpa att flytta men GUUUD, OM DET HAR! Mitt humör går JU upp&ner, det kan vara för att allt är nytt och att jag inte helt har kommit in i det, men jag känner ett sådant LUGN. Göteborg är som ett lyckopiller för mig! FAN va skönt det känns! Jag trivs som fisken i vattnet här! Att flytta är nog det bästa som hänt mig! När jag känner att jag kan göra inget utan någon och ändå inte vara ensam är jag hemma. Och detta är hemma för mig nu. <3
Saknar familjen<3 Mest världens finast syster som skickar gulliga sms till mig och säger att det är tomt hemma!

21 januari 2011 : stolpar

Andra dagen gick galant! Slutade 2h tidigare än schema =
  • Lunchade på Tintin med classmates
  • Klättrade upp till Skansen Kronan (ccccp halt)
  • Gick på konstmuseum
  • Besökte Handels (jag &Andreas vill plugga där sen)
  • Fikade på Evas Paley (pa:lä) med Ebba och Andreas
  • Tränade 1,5h järnjympa intensiv, höll på att DÖ!
Väl hemma &duschad (cirkus 2230) var jag hungrig, gick ut i köket i min fina pyjamas och hittades av Haris som mer eller mindre tvingade med mig till Chalmers på pubruda! AWE-SOME! 10 minuter senare slänger jag i mig köttbullar och springer ner för att möta ett gäng halv fransmän, en tyska och en fransyska. Bra kombo! Vi hade huuuur bra som helst och jag ramla i säng vid ...? Lagom ändå! Idag har Haris &jag sett bakisfilm, nu borde jag plugga och dra ner till Willys och kirra mat! Daniel borde ringa också! pooss!

19 januari 2011 : First day of school

Jag kommer nog (förhoppningsvis) klara mig galant här! Förrutom att Oscar (min ena lärare) skrämmer upp oss med "tro inte att ni kan ha ett liv utanför detta, 40h/v om inte MER" och "Om ni tänker jobba deltid kan ni lika gärna hoppa av direkt, pluggar man på JMG ska man fan va stolt!" Förrutom det har jag en ny vän(?), en ascool gubbe till lärare (nej inte Oscar utan Jan) och massa böcker att läsa. Lika bra att börja direkt!
FYRTIO TIMMAR, HERE I COME!

18 januari 2011 : 2nite

Ikväll har jag hunnit in om Fysiken! Blev ingen Zumba men checka läget på gymmet, doktigt! Daniel kom över, mest av nyfikenhet på mitt nya hem, han lagade också mat! Yay! Ger honom all cred, han går ju trots allt restaurang management. NU: himym!
Imorgon börjar jag skolan! Wooop! Nog nervös, hoppas det är trevliga ppl! miiep, nervigt värre!

18 januari 2011 : what im doin

JAG HAR INGET ATT GÖRA !?!?!?! MAAAAAMMA RING!

17 januari 2011 : lista

desperate housewifes - sex & the city
romantisktdirty
spara - slösa
shoppa på nätet - shoppa i butik
lyx
- budget
fotabli fotad
ramlösa - loka
förfest - efterfest
kenzablondinbella
små bröst - stora bröst
kurvig - slank 
ge
förrätt - efterrätt
string - hotpants
pizza - kebabtallrik
kramas - pussas
kanelbullar - oreos
rakhyvel - vaxning
mjölk - vatten
hemmafest - utgång
älskad - framgångsrik (framgång = älskad)
skräckfilm - romantisk komedi
brunutansol - solarium
zara - topshop
mössa - keps




simma - löpa
pluggajobba
bada - duscha
jordgubbar - banan 
lakrits - vanilj
gina tricot - h&m
sola - bada
pool - havet
planeringspontanitet (spontan planering?)
glass
- godis 
stökigt - organiserat
julafton - midsommarafton 
inga barn - 12 barn
silikonbröst - fettsugning
landet - storstan
känd för skönhet - känd för intelligens
make up store - maybelline
pommes - potatisgratäng
popcorn - grönsaksdipp 
sliskiga drinkar
- öl
grabbkväll - tjejkväll 
kärlek utan sex - sex utan kärlek
frukt - grönsaker
paris hilton - mona sahlin
vitt vin - rött vin

17 januari 2011 : lipstick

To show of my new lipstick; en slängkyssbild à la fashion blogg! Köpte det på stan med Anna, hon fick med sig ett par gummistövlar (väl behövligt här!) och jag fick med mig ett par tallrikar, glas och en ljusslinga! Toppen!

17 januari 2011 : röd

Hur tusan blev mitt öga rödsprängt? Kan blodkärl verkligen sprängas om man sitter för mycket vid datorn? Määh, ser ut som en jag vet inte vad.... -.-

16 januari 2011 : idagpic

ni vet, har inte så mycket för mig, så det blir en del photoboth-bilder; det är hemskt väder ute så det blev mössa när jag va ute!
Nu ser jag mer ut såhär! Lagom praktisk tröja att laga mat i hehehe... UTTRÅKAD!

16 januari 2011 : idag

Har varit långsam idag, kom inte upp förän vid 11oo, kollade lite tv och träffade lite korridorsgrannar! Trevliga! Kom nog ut vid 13oo tiden för att ta en promenad ner till stan och leta lite böcker. Blev inte så mycket gjort; ett bibliotekskort och en halsduk rikare + en fika i min ensamhet på NK. Mycket telefon!
Skulle träffat Daniel nu och lagat mat, men bakiskillen dissa.. Tråkigt för mig, lagade musslor och pasta själv och ska skypea med P nu ist. Imrn tänkte jag hitta till skolan, köpa tallrikar och träffa Anna för en fika! Ser ut att bli bra! :)
Trivs riktigt bra här, än så länge! Fast att jag är lite ensam, men jag är bra på det där med att umgås med mig själv. Haha, ett tag iaf! Flummar med min neighbours och sånt, nog med social kontakt? Mmhm.

15 januari 2011 : rummet

rätt dåliga bilder men dock! Såhär bor jag för tillfället :)

15 januari 2011 : Göteborg

Har installerat mig i Göteborg nu! Det är riktigt fint och hemtrevligt, iaf i mitt rum! Har träffat två tjejer i korridoren, not so fun.. yet! Var är alla andra?
Ni ser antagligen skillnad på mina ögon på bild 1-3 och 4-5; de sista är helt enkelt nu efter att mamma och pappa åkt ifrån mig.. Määh känner mig lite ensam och lost. MEN ska nog leka lite med min fina pendel, fick den av Petter! Hehe awesome shit alltså!
Har lite dilemman också; vad ska jag göra ikv? Koka te el dricka cola? Läsa el kolla film? Äta chips el apelsin? Haha, big probs. Imorgon ska jag nog ut och explore the city lite.. Fan det är stort alltså. Det är riktigt stort. Jag är lite rädd.

14 januari 2011 : socker

Handlade lite grejer med mamma till rummet. Träffade Ida och Sandra för en sista måltid tillsammans, äsch! Vi tog en fika på K&co, fick gratis choklad och snackade skit. Sen krängde jag tacos, för sista gången med min älskade familj och därefter umgicks jag med fina Petter en sista gång innan flytten. Åh de är så bra!

14 januari 2011 : run

Honey, with you
Is the only honest way to go
And I could take two
But I really couldn't ever know

Honey, with you
And a little powered radio
We could try

14 januari 2011 : run

Så här ledsen var jag igår när ingen ville hjälpa mig att packa! Sen kom Petter hit och då blev det mycket mindre ledsamt. Fin kille det där! :)

13 januari 2011 : herregud

Det är ett jävla helvete att få ner sitt liv på 16kvm.. Har försökt packa i cirkus 1h, detta suger redan! Jag har iaf blivit blond å nyo, handlat en platt/locktång och lite annat som jag skulle kunna behöva i götet. Fan alltså, det är en dag kvar hemma i Helsingborg! Därför hade mum och jag lite kvalitetstid innan, min fina mamma<3
Nej alltså, jag får psykbryt snart.. att packa är något jag gör i sista sekund, kvällen innan. Kommer säkerligen sluta på samma sätt nu, HJÄLP MIG! Tills vidare installerar jag Office. Hejhå!

12 januari 2011 : halv8hosmig

feeest! eller inte. Men det är en awesome bild iaf! Fick en förfrågan att bli fotograf för GetUp; det är banne mig en fin bekräftelse på skills. Tacka ja eller nej? Att komma hem en gång i månaden från götet känns kryddat...

12 januari 2011 : macintoch

Fin dag igår alltså! Först ansiktsbehandling, hon är så sjukt trevligt nere på Fortuna, sen tandläkaren och sist hämtades min fina MacbookPRO! Den är sjukt fashion! Hann tom med en fika på Grand med Freddie och Jennifer, som jag inte träffat på aslänge! Sen stack jag till Petter och kollade Black Swan. Den va skum.. men mycket bra! När klockan va cirkus 2230 va vi hungriga och stack till Max. Summasumarum: BRA DAG!
Idag är en mindre bra dag; IDIOTERNA på matteintensiven tycker att jag ska betala för något jag aldrig fått = hjälp med matten.. Klara det bra utan dom! Kom inte ens förta gången.. jävla cpn!
Ska börja packa nu! Shhiiiieet flyttar om 3dagar! :O

10 januari 2011 : stiliga killar!


10 januari 2011 : sjukis

Klockan är 12. Jag har suttit i soffan med hunden i knät och blippat TV-kanal i snart 3h. Jag är sååå trött på att vara sjuk. REDAN. Efter en natt typ (har varit för upptagen för att tänka på det tidigare). Wäh nu kommer jag sitta här, utan att röra mig i nån dag och proppa i mig C-vitaminer, sen SKA jag vara frisk!

9 januari 2011 : BÄSTA


Tänkte dela med mig av denna bild; Sandra och jag lastn8. Petter säljer dessa mössorna, äkta ryssmössor och hur sköna som helst; om man vågar sticka ut! Dock kostar det att vara snygg! Hör av er till King Peter!

Vi förfestade lite hos Kalle &Petter och sen dansade vi bort natten på Tempel. FAN ALLTSÅ, vilket fint sällskap jag skrapat ihop! Helt fantastiska<3

9 januari 2011 : numb


Köpte denna tröja för några dagar sedan (då jag lyckades spärra Sandras kort!) Den är hur awesome som helst, kommer bosätta mig i den! Från YokiOno, oversized och liite lila/melerad! LOVE

9 januari 2011 : lions in cages

Ännu en helg avklarad, detta skulle nog anses vara min sista i Helsingborg! FAN VA GÖTT! Det mest udda som har hänt denna helgen är väl att Sandra och jag i onsdags lyckades få fel kort tillbaka i baren vilket ledde till att vi spärrade varandras kort senare! KUL. Nu är jag broke until onsdag typ.. Kan man säga, hehe.

Ikea idag med familjen, shit va gott med köttbullar! Inhandlade lite things till rummet. Usch, vill att det ska se bra ut juu! Fail.

7 januari 2011 : as its meant to be


Nu ska jag &les parents till stan för att irritera säljarna på Janssons data! Hoppas jag kommer hem med något outragous! Määh!

6 januari 2010 : rawr




Samma grimasering x3, fiiiiint! Kreativiteten flödar as you see!

6 januari 2011 : rare

Tjeeenare bloggen! Varit lite inaktiv här på sistone. Vad tråkigt va! But im back och under de senaste dagarna har jag hunnit besöka mitt framtida hem i Göteborg, fyfan! Firat trettondagsafton med en rejäl all nighter tillsammans med Sandra och Petter, you made my n8 awesome! Och fått ett otroligt fint och peppande samtal från Dominic! Fan va bra livet är just nu, bästa året ever! XD (hitintills, dont jinx it)

2 januari 2011 : nyår

Det var en fin kväll! Vi åt jääätte gott och drack jääätte gott och dansade röven av oss! Petter var nog cool som inte tog av sig sin pälsmössa mer än när jag lånade den. Hm.. This year is already awesome!

Igår jobbade jag som sagt! Sen gick jag och Dominic på bio och såg The Town. Vi gav den tio minuter sen gav båda den tummen upp! Now im part of the maffia! Hehe..

Nu ska jag till Nova! Hejhå! AWESOME YEAR!? :D

2 januari 2011 : nyårsfix





Lite fördelaktiga bilder från nyår när tilde och jag fixade oss! Haha, JA jag bytte kläder sen. GOTT NYTT ÅR!!

spceinvdr

rymdforskare, utomjording, space

RSS 2.0