30 november 2010 : all lights

Alla lights är off idag! Det är så kallt ute att hunden inte vill gå längre än runt i trädgården. Tänk om det faktiskt kunde hända något roligt snart?

Ska till Tranås på fredag och fira morfar. Laddar ner massor med film nu så jag har något att sysselsätta mig med! Bella ska ju inte heller med.. Gud alltså, inte ens dagens pass var ledd av Andre.. lika bra att gå i ide nu. Eller? Det har jag ju redan! fail.

29 november 2010 : vi har tid




Välförtjänt sovmorgon idag! Tänk om det var så varje dag.. Nu ska jag iväg och träna annars glädjer jag mig över att snön ligger och att det inte är storm, att jul-lampan lyser i mitt fönster och att mammas gamla paul & shark tröja är varm! Det sämsta med mitt jobb är nog att jag bara går i myskläder all day long. Trist.

28 november 2010 : alla

"everyone has a good reason for leaving"

jag har massvis flertal överväldigande många som mer än väl fyller kvoten.
gaah kan inte tiden rulla fortare.. det är bara jobbigt att vänta (och hoppas) ;(

28 november 2010 : POW!




oerhört stolt storasyster som känner sig väldigt delaktig i UF-kampen tittade förbi med en ful kamera! (Y)

27 november 2010 : tinnitus i hjärtat












hoppas eran kväll är roligare.... (Y)

27 november 2010 : remember poor?


27 november 2010 : göta älv

"det finns en första plats som inte går att nå
för ingen tror att dom är nåt där jag kommer ifrån
och alla försöker bli av med leran från göta älven
som satt sig på själen och på självförtroendet i varje tjomme
jag tror jag älskar dom där jag kommer ifrån"

fikat med sandra och ida ikv. nu vill jag flyttaa! !!!!!!11111EEETTT
imrn ska vi hem till farmor och sen till malmö och umgås med finfina biro :)

24 november 2010 : POW!


dagens projekt har varit POW! Goda, mintiga & fruktsmakande energituggumin som Bella & co fixar som UF - företag. Snygg logga har de också och en fet slogan! På söndag ställer de ut på Jakob Hansenshus i Helsingborg, besök dem i deras monter mellan 13oo-19oo och plocka på er en sjukt schysst dosa med 15 mumsiga tuggumin! I know you'll love POW! XOXO Louise

23 november 2010 : here's to life

så jävla ovärt, faktiskt.

spec när jag peppa träning och att bli smal, det ända jag gör är att stressa i mig mat varje gång jag ska äta och piss-träningen är full (av idiotiska tjocka ungjävlar& koordinationsbefriade tanter). spec när det piss-regn-snöar ute.spec när navid är på dunkers för work shop o jag sitter här (got no friends w same interessts).

21 november 2010 : lugn

jävligt lugn. nöjd typ. nöjd att jag åkte hem TIDIGT i fredgas. nöjd för att jag åt god mat med gamla vänner & tog adjö av linda (igen). nöjd att jag och bella satt hemma hela kvällen igår och åt kräftor! mums. nöjd över den awesomly goda pizzan jag gjorde och den sjukt snygga pälsen jag köpt! NÖJD över att jag försvinner till götet om 1 ½ månad! nöjd över att denna låten är SVINBRA!

17 novemeber 2010 : ändring


tänkte på två saker, precis NU dvs.
1. mamma fyller år om 1 månad, woop!? el?
2. förändring på denna bloggen, antagligen sker det i januari, gonatt!

15 november 2010 : ååj

amne det var nog igår! tjena bloggen! im back el? hehe..

va hos anna i fredags och firade henne, det va goa brudar, go mat och en fin utgång! på lördagen blev det promenad i norrahamnen och sen käka jag kebab och kollade så mkt bättre och this is england (mellan norrahamn och kebaben sov jag jävligt gott kan jag säga! nog pigg..) nu är det back to work. träning osv.

vad mer kan ni begära? i update form dvs? je suis tres fatigues överhuvudtaget, längtar till framtiden! :D puss

10 november 2010 : modevisning

var på skolan idag yay! träffade gamla lärare och gamla classmates och fick lyssna på en förelasning med diesels VD och se en grym modevisning! fin kväll! jag saknar att gå i skolan.

tjejen som hade dratt ihop detta evenemang är grymt duktig! i wanna be too. lovisa heter hon, går i 3an och har precis startat en sida där man kan sälja klädesplagg men inte vill ha längre och köpa andras. doktig!

9 november 2010 : no way ehhee

kollade på film hos jennifer igår, det var mysigt. har haft träningsvärk i en hel evighet nu, hur skönt 'är inte det? :D mer än så tänkte jag inte säga. utelämnar resten!

7 november 2010 : daaah




tänkte bara informera om att jag kan se såhär creepy ut och att jag igår var hos emelie i hennes o jonas nya lägenhet, den var superfin! nu ska vi käka roaster muummms! bra mamma alltså! letar lite bostad till våren, fint ska jag bo!! btw så är det pappa som interrupterar en av bilderna. hade mitt nya linne från acne på mig (freeport va för övrigt tråkigt mähä ;))

6 november 2010 : berlin

jag hejar för sthlm nästa helg! berlin till nyår! göteborg i januari! amsterdam i maj! cannes i sommar! indien i oktober! och en framtid utan gränser! och framförallt utan helsingborg som utgångspunkt!

har haft världens mysigaste kväll med brr, vi har det bra tsm han och jag haha indiskt och saw3D! fina grejer. imrn ska jag till gbg med mor och bella. vet inte om det blir familjen el ej? annars blire la utgång med tjejerna? ellerellereller?

5 november 2010 : off




this is what im wearing 2day och nu ska jag iväg till biro och äta indiskt muuummsss! :D

4 november 2010 : paris

Do or die, now or never, topp till tå i svarta kläder inuti, utanpå
Gå, gå, gå, gå, gå, gå
Ett djävulskt driv, en himmelsk iver
Hoppet härjar, river och sliter i mig, i mitt bröst

4 november 2010 : hollywood hills

just nu känner jag såhär:
det finns INGET som faktistk håller mig kvar här, INGET! så varför kan jag inte bara dra? varför är jag feeeg? och varför har jag ingen plan?

nästa vecka slutar charre på jobbet för att resa runt i aussie, nya z, osv awesome för henne! :D kommer sakna henne! sen sticker lisa snart också.. till åre. ensamt på jobbet för mig o wewwe då ju! ^^ äsch.. har cp träningsvärk så nu ska jag träna bort den och köpa en lite present :)

är antagligen busy hela helgen, cuz schemat looks like this:
träffa biro i malmö äta indiskt, shoppa, gå på bio, gå ut? typ se familjen på tivvan med jhn osv. o sen ut obviously, hinna träna och planera nästa helg osvosvosvo för lite tid as usual puss

2 november 2010 : 2day


amen älskar att ha cp ont ibalnd. not. har sovit heeela dagen. nu ska jag på ansiktsbehandling och sen fika med jhn. åh gud. jag som tänkte åka till sthlm nästa helg. nu är allt konsitgt .. fick en förfrågan om berlin trip med. hade ju varit hur awesome som helst! mäh så mcyket att göra så lite tid. ska iaf till malmö o hänga med biro i helgen. its been too long since :) puss

1 november 2010 : fel

när jag gick på väla i söndags med jhn hittade jag Äntligen en snygg kavaj! men jag tvekade o 2min senare va den gone.. så jävla illa! allt jag gör blir fel.. -.- ist tröst köpte jag ett par örhängen, jhn tyckte jag gjorde rätt! 

därför har jag gjort en höst lista på spotify. den ska jag deppa lite till tsm med alla min felsteg. bra jobbat! imrn blire ansiktsbehandling o jhn. tänkte boka ett sthlms besök nästa helg också. om det inte blir fel xD

1 november 2010 : shirt




1. snygg tröja jag hittat ^^ 2. me 2day ^^ 3. lisa, niclas och jag i city idag!

1 november 2010 : boysboysboys

likheten mellan män och blandfärs - hälften är nötter, hälften är svin :)

spceinvdr

rymdforskare, utomjording, space

RSS 2.0