30 oktober 2011 : deep thinking again

what up med allt egentligen. Jag har haft en awesome helg. Men seriöst jag vill sitta i soffan o prata med någon söt människa som jag hålla min hand och säga att jag är värd mer än hela världen. men nej jag är typ ted i himym. desperat. haha åååh drunk or a kid avsnittet. eeeeh kill me slowly. jag är patetisk. wähwähwähwähw. kommer inte på nått bra att säga, ville bara skriva av mig. Att jag är arg för att det alltid känns som att jag inte duger. Skit söt kille alltså, när är det rätt då? Varför får man inte bekräfta människor direkt eller tvärt om? Varför måste man göra allt så komplicerat för att vara normal. bläää är inte så himla krävande. vill bara känna mig omtyckt. någon som bryr sig. och som vill laga mat med mig för nu har jag inte ätit något lagat sedan ... hemma, onsdags alltså. h3h3. bakis pizza med atlas igår räknas inte.

30 oktober 2011 : helgen

fredag på sticky med atlas! Det var azum!
lördag med veronica och emil! ÄNNU BÄTTRE! Lyssna på i love cats och dricka vin. Dansa hur mycket som helst. Har haft en toppen helg med fina vänner. Nu är jag lite ensam.

28 oktober 2011 : rum diary

Är trött efter gårdagen, vart på möte, gått på stan, investerat i decléor lotion, lush-shampoo och en awesome ny vit klänning (några inlägg ner), tittat på tv, blivit lite kär i cody simpson, 14 åring med personlighet, näjs! Ikv ska jag hänga med atlas för han har biosalong i sitt hus! F1!

27 oktober 2011 : OFF

Off to b6 pub! Dödselectro, scary monsters and nice spirits. sååå ääääreee F1F1F1F1! :D

26 oktober 2011 : HEM

Idag har jag sett ut som på bilden över! Och gått på stan och lunchat med världens bästa Athena och Jasmine! Nu ska jag äta en sista måltid och sen bär det av mot götet igen! Kommer bli en bra helg hoppas jag på! :D FEETT!

25 oktober 2011 : f1

En gång läste jag en parallellklasskompis blogg och fann en dikt, den löd som följer:
"The strong of the strange
you can't see them
cuz where the crowds are
they're not
It's from those people the greatest art comes
music and ideas
but from the strongest of the strange comes
probably nothing
they are their own
music, art, ideas"

25 oktober 2011 : vill ha!

24 oktober 2011 : kaffe

Tog den stora koppen, does it help? NOPES! Dumma pressrelease.. eller dumma mig, typ pantad. Ska iaf till London 9-13 november för att hälsa på mr. P. Ska bli össum! Tills dess ska jag vara produktiv eller nått i den stilen!

23 oktober 2011 : schleet

Schleeten tjej tackar för gårdagen! FEEEEDDT GOD MAT hos Theo! Och bra sällskap! Nu väntar jag på att bli gödd. Igen. hähä.

22 oktober 2011 : helsingborg

På väg hem för en veckas "ledig tid" tillsammans med mina fina vänner: årsredovisning & politik, juridik & ekonomi-boken! <3 ni är guld värda vänner! hhaha.... nästa vecka blir fest ändå tror jag. tilde kommer till göteborg nästa helg och det är massa roliga fester på g! woopwoop!
.
Igår hängde karolina, nina och jag på biblioteket till kl blev halv 6, käka gratis after work på Vasastan, drack lite vin framför idol och mötte upp thomas & marcus på publik! bra ändå!

21 oktober 2011 : plugg-nötter

Man blir lite smått galen av årsredovisningar, men plugg-nötterna räddar oss! Woopwoop! Pistachia till Göteborg SNARAST!

20 oktober 2011 : pressrelease

för dessa bilderna, lol, men även för min verison av MTGs årsredovisning. Jag är riktigt pepp på denna uppgiften! Åker hem på lördag för att plugga och säga hejdå till theo som sticker utomlands. Idag blir det quiz på foxes möjligtvis?
.
Saker att plocka med sig hemifrån:
- kläder om jag hittar några.
- plattång!
- kameran!
- blyerts, penslar.
- böcker!
.
Att göra hemma:
- plugga!
- PLUGGA!
- chilla och leva billigt höhö

19 oktober 2011 : nytt

Ut med alla dåliga vanor så som småätande, nagelbitande, lathet & ja.. tom feströkandet ryker! Bra va, mamma &pappa? Jag är inte helt tappad ändå....
In med alla bra nya vanor; råggröt, träning, läsning och hemma kvällar.
.
Tror den lilla blå amuletten runt min hals som turkarna gav oss för att binda ondska hjälper. Jag är inte lika aggressiv bara mer ångestfylld. Ångest över ålder, drömmar och mål. När jag är klar med utbildningen, som jag inte ens är säker på att den är rätt, är jag 23. Jag kommer självklart fullfölja den men jag vill göra det jag alltid velat.
.
Flytta runt, bo utomlands, lära mig fler språk och kulturer, leva snäppet närmare ett konstnärsliv, trots att jag är så långt ifrån det man kan komma. Läsa böcker som intresserar mig ist för tråkig, frånstötande kurslitteratur. Se filmer som inspirerar, gå på museer i mängder, teater, operor, strosa runt i stora städer, kolla på vackra byggnader, lära känna människor, läsa historia, Lära mig laga mat och påta i trädgården, lära mig måla! massamassammassa nya städer, kulturer, platser, människor, naturer, klimat jaa allt. Wääh.
.
Nej nu ska jag läsa klart häftet om årsredovisningsanalys woopwoop och kolla greys och äta en clementin. Längtar till glögg och pepparkakor i sällskap. Men nej, här sitter jag ensam och orkar inte gå till handelspuben. Jag har tappat livsglöden och isolerar mig därför. Det är en rätt betryggande situation; i am incharge. Det är jag nästan aldrig. Ska kolla resa också. Och söka nya jobb.

18 oktober 2011 : paris2

mobilbilderna från paris.

18 oktober 2011 : paris

sen dog min kamera. en vecka fylld med vackra byggnader, galna människor, långtråkiga föreläsningar, intressanta diskussioner, super fint väder och alldeles för lite sömn. bra vecka!

17 oktober 2011 : trött

tillbaka från Paris, en intensiv men mycket härlig vecka! Nu ska jag till skolan sedan hem och planera min framtid dvs. söka j, leta b, kolla u-s, träna och kolla nästa termin osv. jag borde börja följa mitt hjärta snarare än min hjärna för att läsa kvar här känns inte som det jag brinner för. göteborg, jag tänker inte lämna dig!

9 oktober 2011 : IGEN!

Dåså, skönhetssömnen innan resan. Den behövs. OKAJ OFF 2 PARIS WOOPWOOP!
see ya in a week!

9 oktober 2011 : infinity

Så här såg det ut medan jag gjorde mig iordning under gårdagskvällen för att möta julia och emil nere på stan. Fina människor de där två!

9 oktober 2011 : infinite

Det har blivit lite mycket vad jag känner och lite lite vad jag gör. Jag tycker inte om migsjälv!!!!! Jag tycker inte om den jag blivit här... Därför är min idé att ändra på det. Skita i det gamla och börja bygga nytt. Börja läsa en kvällskurs, läsa på handels till våren. Kanske rent ut av börja rida igen. Söka mig utomlands. Jag har så mycket kloka tankar och jag är så mycket intelligentare än majoriteten men jag utnyttjar det fel. Vilket iofs inte är det största problemet. Jag kan inte kontrollera mig. Jag har för mycket ilska och besvikelse uppbyggt inom mig. Hur fan blir man av med sådant, när det har byggts upp sedan barnsben? Livet är en ständigt obesvarad fråga. Jag vet inte hur jag ska tackla det. Men en sak vet jag, if you dont let me down i wont let you down. en enkel tes som i praktiken är en ouppfyllbar pofetsia.

8 oktober 2011 : what up bros?

össum or what?

8 oktober 2011 : pass out

så är det.

7 oktober 2011 : desperata skrik

12 år gammal. Undrar vad som hade hänt om jag slutade vara jag och var något helt annat, eller en skugga av mig själv kanske hade hjälpt? Skrapa av de dåliga sidorna och bara låtsas, låtsas hela tiden. Undrar hur min värld hade sett ut då. Jag är egentligen inte ledsen över hur det ser ut, eller arg eller besviken heller för den delen. Jag är besviken för att det inte blev som jag trodde. Dun push ur expectations.

4 oktober 2011 : mäh

SAKNAR MITT HÅR! VILL BLI AV MED HOSTAN! HAR LAGAT ASGOD GREKISK KYCKLING! OCH TRÄNAT!
.
Schema inför morgondagen(glömer sällan då jag skriver ner):
- Tvätta!! Även lakan & handdukar (och disktrasa!)! dun forget!
- Ut och springa! TRÄNA IS GOOD FOR YOU!
- ÄT, glöm inte att äta!
- SUS-utbildning 13-18
- Handelspuben med Niclas
.
Övriga uppgifter denna vecka:
- växla pengar
- packa
- ner på stan och köpa smågrejer
- villafesten
- tränatränaträna!!!
- plugga med gruppen!!

3 oktober 2011 : hbg

Helgen är över och jag ska röra mig mot Råå & tandläkaren för att sedan sätta mig på tåget till götet igen: en fransk-affisch à la vänner (fick en sen bday prez av bella<3), fina glas från at och en paris resa rikare!

För om en vecka drar jag och 2m till paris tillsammans med ungdomsfullmäktige i göteborg. Det ska bli så assuuum. Betalar bara halva resan för en vecka med massa nytt folk, god mat, seightseeing, paris i sin helhet! Fantastiskt!

I helgen har jag hängt med Linda och At mest. Lite gratis vin i fre, lite rosé och skaldjur på lördag och bakis thai på söndagen samt ett snabbt besök hos farfar och en fika med farmor. Bra helg!

En sak som jag lär mig mer och mer att uppskatta med hbg är att man går ut med en vän, åker hem med en annan. Det spelar ingen roll vem du kom med, du träffar alltid någon du känner ändå. OCH något som är mycket bättre i hbg än i gbg: utbudet av falaffel och thai som f.ö är både billig och awesome! :D götet: kom igen nu! Det ända ni är bättre på är sushi.... :D gots to run nu puss

1 oktober 2011 : avklippt

kort.

spceinvdr

rymdforskare, utomjording, space

RSS 2.0