28 april 2013 : mäh

Om ett fåtal timmar startar en ny arbetsvecka, vrider sig lite i magen, men så fort man är på plats går det ändå ok. Min rygg har fått ta en hel massa stryk. Har egentligen en del saker att ta itu med. Söka nytt, söka praktik, söka boende, fixa och dona osv.Visste är jag i god tid? Tänkte ta tag i lite av det under veckan eftersom onsdagen är ledig (thank god!) Behöver städa mitt rum, grundligt! Rensa och sånt där, men börjar jag har jag svårt att sluta så det tar gärna mer än en dag ..
 
Har fett ont i magen idag, ska nog sluta dricka alkohol, eller nä, men bara göra det för att ett glas vin är gott. Ska i veckan ta mig ner på stan också för att köpa lakan och bhar, är verkligen i behov! Något som plattar till, håller på plats och avbelastar. Går typ konstant runt i sportbh, iom att arbetet är lagom tungt och jag tränar konstant så är det la lika bra! XD Hade jag kunnat hade jag gått i full tränings mundering på banken, men det fungerar ju inte riktigt.. Ska ta tag i löpningen denna veckan också, imrn blir det en runda med marie! Bra att hon peppar! Hon kan ju det där bättre än jag! Har f.ö gått ner 3kg vilket jag är väldigt stolt över, men har många kilon kvar, men försöker främst tona ner kroppen såklart! Kilona är bara ett plus i kanten. Skulle buda på ett par levis short på tradera men de stack iväg på 400kr, så jävla ovärt! Jag är en fattiglapp liksom!
 
Helgen har varit mysig (se bara bilderna!) Som sagt så blir det en kort arbetsvecka både denna och nästa (yaaay!) och i helgen åker jag till tranås för att fira a-k och träffa mormor och morfar! Helgen efter det funderar jag på att hälsa på i göteborg? Skulle det kunna passa mån tro? Hoppas även att det är klämdag på fredagen, vilket det säkert inte blir.... Helgen därpå är det eurovision, så det blir väl kanske malmö en runda och såklart så ska hanna firas! Och helgen efter det är en resa inplanerad men icke bokad, mer än så vågar jag inte skriva beroende på läsare hehehe. Sen är det ju nästan sommar fer real o sånt och alla kommer hem till hibbi! Woopah! Ska ligga i som fan med träning så jag kan va en beachbabe, eller iaf känna mig bekväm vid tanken av migsjälv i bikini (som även det måste införskaffas). Btw så kanske jag inte sagt att sandy och jag drar till krotte i augusti! Ska bli Så Jäkla Gött! Då kommer föregående mening lägligt! Allt för mig! Ha det!

27 april 2013 : modet hålls uppe!

Härligt att se att ni inte lämnat mig än! Jag bara jobbar och tränar, åker hemifrån kl7, kommer hem runt halv 8. Idag kommer hanna och theo över för lite tjejkväll med drinkar och sånt, lönehelg är att unna sig (trots att ingen lön kommer) så en runda på stan, i morse var mary och jag på friskis och tränade järnet! 3pass! Imorgon blir det brunch på mandarin! Ska bli spännande och gott! Solen skiner! Mitt humör går upp och ner! Förra helgen var jag med tilde och hanna i helsingör! Trevligt värre! Senaste veckans instabilder nedan! Nu måste jag fixa mig! Vad ska man ha på sig? See ya!

19 ap 2013 : veckoslut

Välkomnar mig själv tillbaka och tackar er kära följare för att ni inte tappat modet än. Min arbetsvecka har varit hård, working 8 to five med att springa runt bärandes på 5kg lådor med inkassopapper i (för en dålig lön dessutom). Spännande! NOT. Uppskattar helgen otroligt mycket just nu! Nästa vecka ska träningen och nyttigheten ökas ännu ett steg. Promenixa före jobbet och träning på kvällarna. Var och tittade på basket med pappis i onsdags! Så nice! Snartsnartsnart är det maj!!! Och snartsnartsnart kommer sommaren! Can't wait!

12 april 2013 : helluu

Jahapp. Börjar jobba på bank på måndag. Kul! As they say; först händer inget, sen händer allt. Är nog den enda människan i världen som sitter hemma och bloggar en fredag. Var dessutom ute och sprang för en h sen. Så himla nice att springa i mörker. Det går inte snabbt, men det går långsamt framåt! Käkar brutalt mycket mediciner just nu. Fast jag gillare lite, sjukt nog. Aktivt levande, hejhå! nu är det gonatt.

11 april 2013 : lions in cages

Rubrik. Bild. Kaffe.

9 april 2013 :

Två bilder från helgen och en på något som jag skulle vilja kalla för drömsovrum. Mums. Tänk att vakna där! Ska ut och röra på mig ännu en gång. Kollar på Carrie Diaries som är lagom töntigt men underhållande. Jag vill inte dö idag, det är alltid något positivt! Helgen såg ut som följande; Väla, Let's Dance, familjefika på stan, hanna &theo, dansa på helsing, dricka thé med theo (haha, såg ni så fyndigt?) och promenixa. Igår var jag i Lund. Idag är jag ingenting. Hehe. Imrn ska jag prata öronen av min doktor! Woopa! Hur mycket får man klaga för sin doktor egentligen? This could turn out fun! Lol. Lets get this fat-ass bitch healthy(-ier)!

6 april 2013 : lördag

När min vardag liknar bilderna kanske jag mår bra. Vem vet. Kanske blir det aldrig någonsin bra. Fördriver helg på samma sätt som vardag; stan, tv och promenader. Tror detoxen kickar in (?), huvudvärk och magkatarr (?). Älskar att va fel, ful och fet<3<3<3

4 april 2013 : i am my problem but also my solution

Mhm. Ja. Alltså igår gjorde jag en korttidsplan för mitt liv. 2år. Det går ju hur snabbt som helst liksom, två år sedan jag satt i min student lgh i göteborg, två år sedan jag gick ner massa i vikt jätte snabbt, slutade träna, drack för mkt, började röka och allt sånt dåligt som ledde till att jag sitter i den sits jag är idag. Det känns som igår så två år går snabbt. Verkligen, jättesnabbt. Nu har jag slutat med de dåliga vanorna även om det bara var några månader sedan. Kommit in något som liknar en rutin, som säkertligen kommer rubbas om något i vardagen ändras, typ om jag får jobb.
 
Så om två år ska jag vara klar med min utbildning (juni-14) även om jag inte är säker på att det är vad jag verkligen vill ska det genomföras, kämpas igenom, hur skönt är det inte efter? Jag ska asap vara tillbaka i mitt smala jag, finna något slags ro i mig själv och vara ute på resande fot. T.o.m det har jag planerat; pengasparandet osv. Men jag har också skrivit att jag inte ska vara så hårt mot mig själv, pengar är något om går i omlopp, om man använder dem så kommer de snart tillbaka igen. Så jag ska inte snåla mot mig själv. Ska unna mig en fin bikini, nya träningskläder, en ansiktsbehandling, manikyr och sånt där annat som man går och längtar efter, för jag kan. Ska boka resa snart tänkte jag. Efter examen nästa sommar, för då har jag kämpat länge och förtjänar att äntligen ta mig ut på den resa jag längtat efter. En lång lista på resemål som jag önskar genomföra, enligt listan blir det en Asientripp först, men om arbete etc löser sig kanske jag kan ta mig jorden runt. Och eftersom det förhoppningsvis kommer ske efter examen finns det chans att examens present (vet inte ens om man får det?) drygar ut kassan. Önsketänkande.
 
I alla fall är det nu dessa grejer (viktnedgång/healthyliving, arbete/praktik, skola och utlandsresa) jag lägger fokus på tänkte jag. Har varit utan en korttidsplan så länge nu så det var väl dags att skaffa sig en. Känns något bättre att både få bukt om vad jag vill och vad som är bäst men också ha något att se fram emot och kämpa för. Så det var gårdagens göra. Jag arbetar så mycket bättre när jag är arg och ledsen. Nu ska jag iväg och träna igen. Ett kilo fett i taget. Hejhå.

3 april 2013 : *%#<€£!!

Ilskan bubblar i mig. Har inte varit arg på hela helgen så det var väl sax. Är ungefär på samma humör som när jag slängde mobilen i väggen förra sommaren, två stora jack stirrar på mig varje morgon. Vill skrika och svära! Vill slänga och slå!! Jag har så sjuka ilskaproblem.. Men i vår familj tror vi ju bara på magproblem, att vara labil eller må psykiskt dåligt är ju icke existerande. Medicin för att dämpa fysisk smärta men vad är det för jävla problem med mig när jag får sånna här anfall? Jag är vanligtvis väldigt lugn. Jag är aaaaarg! Arg över allt. Alla. Jävla skitliv jävla autocorrect jag döööör!!! Har intagit min plats vid bordet med en kopp te och låtsas ignorera solen utanför. Hatar så jävla mycket det är något fel på mig. Tänk hela inlägget i capslock!!!! AaaaaaaaaaaaaaaaH!!!!!!!

 

 

2 april 2013 : haha

Ni trodde säkert att jag skulle sluta blogga och sånt, tji fick ni! Idag har jag äntligen kommit ur min blogg torka och tänker därför berätta att jag irriterar mig oootroligt mycket på att fastpasstv har slutat fungera? WOOT tänker ni!! varför, varför å all sin dar har detta hänt? Hittade en substitut sida, men det är inte samma sak alltså. Får helt enkelt lära mig att ladda ner igen. Med fungerande internet är det ju helt okej, bara grejen att jag inte använder min dator nu när jag är hemma. Älskar min nya iphone<3<3 ah mah gaaad!
 
Helgen gick åt till påskmiddag hos farmor, middag med AC, den vanliga hbgrundan med favoriterna osv! Igår satt jag i hamnen med Sandra och såg ut över allt som är vackert, idag fixade bella, jag och amanda brunch till tjejorna. Så Awesome!! Checka bilden bara, SÅ MYCKET MAT! Galet. Detoxen fungerar bra! Dricka massa vatten och tränar, haha lol. Idag längtar jag lite extra till sommaren.. Om graderna bara kunde stiga något mer! Alltså sen hade jag ju inte så mycket mer att förtälja. Solen skiner och hunden ska promeneras och jag måste rastas. Hejhå.

1 april 2013 : jag kan lura dig vart jag vill

Påsken är över. Har absolut inget att skriva om. Det rullar. Träffat alla jag borde träffa, alla som flyr helsingborg efter helgen. Haft det bra och sånt. Meningarna är korta för de är meningslösa. Här får ni en bild på mig. Eh, ja. Nej. Pausar nog i bloggandet ett tag framöver. Hejhå.

spceinvdr

rymdforskare, utomjording, space

RSS 2.0