26 juli 2011 : nytt!

Ger er små hintar av hur det ser ut i mitt nya hem, flyttade in precis, för typ en timme sedan så det är fortf under construction but anyways hallå!?! Åh myser redan! MITT EGET, TACK M&P för att ni är världens bästa föräldrar och hjälpte mitt med flytten! Och TACK för världens goaste säng! meeip, imrn bär det av mot småland och lite festivalande :D puss

25 juli 2011 : cut it

och ett halvår senare så var det äntligen klippt ^^hehehe älskar mammas glada utrop när jag sa att jag klippt mig, at last!! fresh jag känner mig!

24 juli 2011 : 2månader till 20 f.ö

24 juli 2011 : haters gonna hate

Quick update: utgång med Thomas o ett gäng igår, fun! Today not so fun. Nu ska jag packa &tvätta &packa lite till! För på tisdag flyttas det, WOOP! Och på onsdag åker jag till Emmaboda! Är för övrigt helt utslagen.. orkar. inte. göra. något. hehehe!

21 juli 2011 : wop!

Åh vad awesome det är just nu! Tänkte bara deklarera detta moment, det är fan inte ofta jag är så uppåt! Men idag är en bra dag, tack för det! Nu ska jag till Daniel och kolla film. Helgen bjuder på work, might be någon slags utgång med trevliga arbetskamrater också, hajjjeee! <3

20 juli 2011 : dansskorna

Är sÅÅÅÅÅ sugen på att dansa, bara några dagar kvar till emmaboda! PEPPAAA!
.
Jag har jobbat för mycket och sovit för lite de senaste dagarna, är konstant trött! Hehe, i fredags satt jag och Andreas på Chez ami, lördags var det bbq med korridoren, kingan &sen villafesten, söndag såg jag harry potter och i måndags kom alex på besök så vi käka på hard rock och drog ner på andra lång en sväng med emil! Det var awesome! På tisdagen sov vi länge, gick på stan & Nina joina en fika. Nu ska jag ner på stan och fika med kungen! Har inte sett honom sen skolan slutade! Glömde tillägga att mor&far var här också, åt indiskt, kollade lägenhet och mumsade glass! bra dagar, så bra dagar!
.
Har besluts/penga-ångest!
.
Är kärlekskrank, määäh... Vill hålla hand och kramas&pussas & va alldeles sådär knepigt, jobbigt nykär, så mycket så det irriterar människor osv... bläää.
.
There's your update. hej!

19 juli 2011 : HAHAHA

"i dont know what to do with my hands during sex, i just end up snapping my fingers to the rythm.."
.
Två galna killar ligger på golvet i mitt rum, alex och emil har gått över styr, läser twittrar och finner någon slags gemensam humor.... jag skrattar med! HAHAHAH

14 juli 2011 : detta NU

Det är nu jag slutar äta och börjar spara pengar! Bort med fikor, bort med att käka ute, bort med öl ute och bort med alla onödiga utgifter. Ska göra en budget! HEJA MIG! lol.. kommer så inte funka kommer känna mig så jävla tradig... Ska försöka spara as much as possible. BEHÖVER SPARA!!!!!

13 juli 2011 : quote

“In the space between yes and no, there’s a lifetime. It’s the difference between the path you walk and the one you leave behind; it’s the gap between who you thought you could be and who you really are; its the legroom for the lies you’ll tell yourself in the future.” ~Jodi Picoult

12 juli 2011 : kaptenen!

Dagens schema:
- 2biljetter till Axwell i Båstad på fredag, ges bort till bella... (TACK nöjesguiden!!)
- Jobb på WOW, awesome med gratisfestival haha!
- Träffa Nina och kolla rean + en fika på da matteo!
- Boka italien med Tildis? Boka emmaboda!?
Morgondagens schema:
- Sova
- M Å S T E klippa mig!
- Laga mat, för flera dagar!
- Köpa böcker &målargrejer!

12 juli 2011 : ferrad

Ska bannemig gifta mig med honom, snygge-alexander newkid ferrad.

11 juli 2011 : time machine

Borde börja måla och läsa och odla nått kul, misstolka inte, menar typ krasse eller nått lame. Kan ju knappt hålla min orkidé vid liv! Lyssnar på bra musik, kollat på Charlie St Cloud, borde gå på festen på första våningen men ORKAR bara inte.. Letat klänning som inte finns, och böcker! Hittar inte Hur man botar en fanatiker... Bara massa annat intressant som jag inte har råd att köpa.. Väntade på att tilde skulle ringa så vi kunde boka resa.. But she didnt. Så nu ska jag läsa! Imrn ska jag träffa Nina. Nöjd som tusan med att inte göra något, det känns skönt att ha hittat tillbaka!

11 juli 2011 : X

Hemma i götlaborg, jobbat, lagat mat och somnat i solen, två veckor till av detta sen händer det grejer! :D

10 juli 2011 : Egon

Done with the shopping, snart bär det hemåt! Men först käka hamburgare och träffa tilde! Ännu en bra kväll igår med Linda! Och massa andra såklart, määh kan inte typ alla mina bästa vänner komma till göteborg! Linda och jag drar kanske iväg till våren, hade varit fantastiskt! Woopah!

9 juli 2011 : HEY

Hemma i helsingborg skiner solen! Även igår när vi satt nere på rya och käkade skaldjursbuffé, så jävla gott!! Sen drog jag till stan och träffa folk och somnade på fredriks soffa.. Idag har mamma, pappa och jag seglat till ven och tillbaka, älskar det! Superväder också! Nu ligger köttet på grillen, ikv ska det bli ännu en kul kväll och imrn ska det shoppas, eller?

7 juli 2011 : världen är liten

lite för liten, speciellt på johanneberg, haha! Fast idag på ett positivt sätt! Åh vad bollywood-grejen var awesome! Och något som är ännu mer AWESOME är att min fina familj bjuder på skaldjursbuffé imrn när jag kommer hem, på rya golfklubb! MUMS! lovin life!

7 juli 2011 : boat coffin

7 juli 2011 : likadant

ÅH imrn är det helg, efter några timmars arbete och då ska jag HEM till hbg och segla med vår finfina båt, om vädret tillåter såklart! Sitter här och lyssnar på Albin Gromer och funderar på lunch/kvällsmat och peppar bollywood dans på fysiken sen, FETT! Jag som älskar bollywood. Thats about it, mår braaaa trots tidiga mornar och tråkigt väder!! Bussen till jobbet kl 5 på morgonen är alltid lika mysig, really! Tro inte annat! :)

6 juli 2011 : sömn

Gick ut i solen för att kolla på de FETA DUMMA REGNMOLNEN som självklart kom när jag gick ut... Gick in igen, tänkte att jag ska inte sova nu då komme rjag aldrig sova inatt MEN självklart somnar jag direkt och vaknar 2h senare. Nu ska jag deppa ner mig lite i svinalängorna, den ska vara deprimerande right? Sen SKA jag sova och imrn är det jobb igen! poss

5 juli 2011 : saknar!!!

min lilla buse! älskadeälskade hund!<3

5 juli 2011 : heja mig!

Kaffet drucket, tvätten ren, lägenheten städad, ärendena sprungna, maten färdig att tillagas, en kopp kaffe till på det och nu ska jag iväg och träna! SJUKT vad duktig jag känner mig idag ! Och lite gammal... Asbra väder är det också! Imrn efter jobb ska jag ligga och glassa med en bok tror jag! Ändå fet vecka med 3dagar 06-12 lovin it!
.
Här är en bild från igår... den enda som inte är totalkvaddad av att jag inte kan stå stilla... höhö men trevligt var det på kino igår! Bra underhållning av en 3månaders valp! NAWWW

4 juli 2011 : saknar ord

En fika med Nina och Jenny blev dagens plan, och sushi i slottskogen! Nu ska jag iväg och dricka bärs! Man får utnyttja sina lediga dagar bäst man kan! Imrn ska det storstädas, tvättas osv.. doktig va!? SES!

3 juli 2011 : hemlängtan!

off to work nu! Träffade juuhan igår, yay! Sen hängde jag med daniel och bängt o några fast drog hem rätt tidigt. Måndag och tisdag är jag ledig, yay! och i helgen kanske, möjligtvis, om inte annat kommer upp, åker jag hem. Eller? What up?! Åh ge mig lite planer för framtiden!?

2 juli 2011 : hey!

såhär blev det instead! Ses!

2 juni 2011 : waiting

looking something like this and waiting for my friends to get ready.......

2 juli 2011 : so what

So what att alla mina planer alltid fallerar, att jag aldrig kan bestämma mig eller gör något vettigt med mitt liv. Det är 24 grader ute och jag sitter inne. Where to go?! Det löser sig alltid... Som vanligt börjar jag bli uttråkad, för jag är en rastlös person. En rastlös sökare som hur bra jag än kommer ha det alltid kommer tro att gräset är grönare på andra sidan. Thats just me, so what? -det blir inte bättre ibland. Det jobbiga är att halva jag är i hbg, halva är här i göteborg. Varför kan man inte flytta hela sitt liv? varför är det alltid delar kvar på en annan plats, alldeles för långt bort?
.
Frågade linda häromdagen vem som är den mest givmilda och snällaste killen vi känner, fick inget svar.. Vem ska då bjuda mig på räkor och vitt vin en sådan här kväll? Då jag verkligen behöver vara 20! 3,5 från affären will do me no good. I need to get shitfaced to forget whats fkn shit with my life. Haha. Så filosofisk jag är, som vanligt.. Bring it life! Jag brukar aldrig säga nej, varför får jag aldrig säga JA dåååå!?

1 juli 2011 : this week

konstant upptagen kan man väl kalla det, vilket passar mig mer än utmärkt! :)
.
I tisdags var det WTAI med massamassamassa bra band och även om jag jobbade hade jag jäätte trevligt sällskap och såg alla bästa spelningarna; COLDPLAY, Brandon Flowers, lite Bright eyes, Paulo Nutini, The ark, Serenades och Royal Republic, lite daniel adams-ray med. HELT KLART värt att inte sova nått!
.
Sen har jag jobbat som en liten gnu, och när jag inte gjort det har jag hängt med linda och paula + folk och chillat på linnéterassen bla. Igår var vi i Markus stuga i Varberg och grillade och gick till bodegan, huuuur trevligt som helst! Nu sitter jag hemma, trött som satan efter 4e dagen av långa pass på jobbet, imrn är jag ledig så då ska jag sova!
.
Johan är i gbg, men tid för mig har han inte.. bitch! Vi får la ses imrn, snackades om fäst eller? eller? Daniel sa det...

spceinvdr

rymdforskare, utomjording, space

RSS 2.0