rubrik

Sökes omgående: 1-2 rumslägenhet i centrala Helsingborg. Maxhyra 5500 kr/mån.

Hej,

Mitt namn är Louise, jag är 25 år, lugn och städad. Arbetar heltid på Öresundskraft, har stabil ekonomi och inga betalningsanmärkningar. Jag slutför just nu min magister i Media och Kommunikationsvetenskap. Utöver arbete och skola tränar jag mycket och umgås med familj och vänner!

Då min nuvarande sambo flyttar pga. studier söker jag omgående en mindre lägenhet, centralt i Helsingborg. Även 2a hand och korttidskontrakt är välkommet!

Hör gärna av er i pm!

9 maj 2016

och så plötsligt kom sommaren! sitter med min nya (!!!!!) dator på balkongen och njuter av alla solexem jag skaffat mig under helgen. datorn går sååå snabbt om man jämför med min gamla gråll, 6år på nacken. inte så konstigt. Så i fredags tog jag (med push av rasmus) tag i saken. lite fattigare, förhoppningsvis rikare i tid som jag sparar på att slippa andningspauserna den gamla lådan tar varannan minut.
 
Livet har än en gång tagit i en törn. Lägenheten är uppsagd och from 1 augusti står vi utan hem. kul. Känns så jävla jobbigt. Men nu har jag sörjt i några veckor så jag tänker inte prata mer om det nu. När hösten börjar nalkas kan jag böla igen. För nuet ska vi bara glassa på balkongen så mycket vi kan och njuta av vårt lilla hem.
 
Skolan går åt pipan. Jag är sååååå otaggad på uppsats. Det finns nog inget tråkigare än att skriva 200sidor om något man låtsas vara intresserad av. så kul att sommaren kom när jag bara har 3v kvar att kötta ihop något som kanske kan innebära ett godkänt betyg..
 
Utöver livets så backlashes har jag inte alltför mycket att vara ledsen över. Jobbet väntar from 1 juli. Semestern är väl inte planerad men den hägrar där borta i horisonten. Jag kryper närmre och närmre 25 strecket... Rasmus och jag bjuder på middag och spel och dricker vin och skrattar så högt att grannarna klagar. Skriker lite på varandra på bussen hem och myser i ett solgassande sovrum där solen går upp kl 6. Vi kämpar oss upp på morgonen för att knega och så rullar det på.
 
Nedan har ni veckans schema:
Måndag (idag): promenad plugga träna boxning 19.30 yoga 15min
Tisdag: promenad plugga träna boxning 19.00 mello 21.00
Onsdag: promenad plugga träna boxning 19.00 yoga 15min
Torsdag: långpromenad jobba 11.30-20.00 mello
Fredag: jobba 8.00-16.30 träna 18.00
Lördag: träna 10.00 brunch plugga mello 21.00
Söndag: plugga långpromenad yoga 30min
 
veckans (önske)mat:
thaisallad med halstrad tonfisk
paneng med kyckling
grillad korv och majskolv med sallad
grillade hamburgare
spätta med remuladsås
 
Vad jag skulle vilja prioritera mer i mitt liv:
- Frukost
- Träning
- matlagning
- läsa och lära intressanta saker
- hantverk

spceinvdr

rymdforskare, utomjording, space

RSS 2.0