27 oktober 2013 : 3e gången

Nu är jag tillbaka igen, ett frekvent skrivande denna helgen. Tittade precis på världens bästa program, Så mycket bättre. Blir helt galet kär i hela konceptet. Kär i de olika personligheterna med så mycket talang, överraskad över att varje år faktiskt är precis lika bra som året innan trots att man efter varje säsong säger "nää nästa år kommer de inte hitta fler duktiga artister". Jag undrar hur stageat det är, det känns väldigt avskalat, men välklippt. Jag undrar hur öppna tv4 är med diverse saker, exempelvis Ken Rings rökande detta året. Hur mycket artisterna spelar, eller inte spelar. De måste ju trots allt vårda sitt varumärke men i känslosamma situationer går det ju inte alltid att kontrollera. Skyddar tv4 artisternas integritet också eller är den "oklippta" versionen på webben oklipp? Många frågor. Hade varit så himla fantastiskt att kunna arbeta med något i stil med det! Tänk alltså. Drömmen!
 
I övigt kan jag inte andas. Jag gråter för allt. Vaknar upp svettig på en blöt kudde mitt i natten. KUL. Min rygg är paj dessutom för att jag sitter så mycket och tränar för lite. Blä. Nu vill jag hem. Blir så jäkla stressad av det där med att flytta. Speciellt när hälften av grejerna inte är mina och jag inte alls vet hur hon vars de är ska få dem härifrån. Verkar typ oansvarig och flummig som inte tar tag i det. Nu ska jag käka ipren och kanske promenixa, tror ändå att frisk luft hjälper alltså...

26 oktober 2013 : bajs

Hatar när man sitter ensam hemma på en lördag, utan att prata med någon, med te och halstabletter som enda sällskap och ser en romantisk komedi om ett liv som är så himla bra att det jobbigaste är att det är för perfekt. Hatar också när folk vräker ur sig saker på fb, förstår mig inte på idioter. Det enda som är spännande är folk som byter civil status eller går upp/ned i vikt och då bör man förtälja hela historian och inte bara säga A. Människor är inte min favorit. Önskar att jag hade mer förståelse o bra hand men nu har jag inte det. Respektlöst av mig. Låt det regna hela dagen imrn. Jag vill springa långt och länge trots att jag är sjuk. I dont care i love it för att quotea mina favoriter (nooooot)! Kan ingen ge mig lite uppmärksamhet..? 
/ tjejen utan haka..

26 oktober 2013 : london och sånt

Här är lite London-bilder från förra veckan + en när jag, edvard och kristin käkade på Butchers market i torsd. Igår blev det bio med Kristin och Jonna + ett besök på the Barn för en Lemonad (ja, alkoholfri)
 
Höljdpunkter från London; The Breakfast Club (!!), The Box (knäppaste klubben med show), nya Air Max, skönaste BHn från VS, nya härliga områden upptäckta som ska upptäckas mer nästa gång.
+ i kanten får också den härliga ambulanschauffören för att han skapade en sån härlig, lugn atmosfär kring sig och spelade svensk musik för min skull. Jag vill lära känna fler människor som honom.
 

26 oktober 2013 : #omnomnom

Klocken har slagit 20 över 1 och jag ligger i pyjamas och överväger en dusch. Borde verkligen. Borde verkligen göra mycket, typ kurera mig, fixa naglarna och ta mångamååånga långa promenader, eftersom jag inte vet om jag får träna.. Wäh. Istället ligger jag här och velar och önskar att jag var äldre och visste bättre. Att jag var yngre och kom undan med dumma beslut. Att allt var enkelt och ordnade sig. Dumma ångest försvinn. Har nu pillat bort 4 av 10 plastnaglar som hållt sig väl under 4veckors tid. Har missat alla mina favoritprogram denna veckan för att jag sovit? va?
 
Jag är asnervös inför nästa vecka. Kommer jag göra bra ifrån mig? Kommer de tycka om mig? Tänk om de inte gör det? Hur ska jag får dem att tycka om mig? Jag måste göra bra ifrån mig. Vilket alltid slutar med att jag blir paralyserad och inte gör ett smack. Är självklart taggad också, vill verkligen göra bra, visa att jag är bra och få bekräftelse för det. I hate myself. Det är så mycket fel, så mycket som borde ändras på. Kommer få praktisera med något som känns SÅ mig. Musik. Sociala Medier. Litet företag. Flummig koncept. Sköna grabbar. Lagom stor stad. Kan det gå fel då? Får väl återkomma om detta.
 
Idag har jag funderat över valpar och människor. Kommer alltid främst stå på hundars sida. Jag önskar att jag hade en fast punkt i livet så jag kunde skaffa mig en egen. Jag LÄNGTAR SÅ efter tråkiga vardagsrutiner, upp tidigt för att hunden väcker en, promenad, gå till ett roligt arbete (förhoppningsvis något i stil med praktiken), ett utvecklande, spännande arbete som utmanar och pushar en, med trevliga arbetskamrater och roliga upptåg, härliga luncher och brainstorm-möten där kreativiteten flödar och idéer föder nya idéer, där jag får skriva, googla, lära mig nytt, researcha medier, jämföra insatser, lägga upp strategier, kommunicera fyndiga budskap, dricka för många koppas kaffe och springa förbi glada ansikten som hälsar på väg till möten. Svänga in om friskis på vägen hem, kanske en runda på stan eller en fika med en vän efter jobbet. Mötas av glada skäll i hallen och pussar i köket, ta en promenad, laga kvällsmat tillsammans, äta framför TVn och titta på något tråk-underhållande program typ Bonde söker Fru, dricka te och somna med massa kärlek, tassar och armar runt sig redan klockan 23 och inte bry sig. Helgerna borde spenderas med parmiddagar, sällskapsspel, långa promenader i vacker natur, luncher i solen, shoppingturer, handhållande, utflykter, långkok, kaffepauser, pussar i ösregn, en bra bok i soffan, lek och bus, filmkvällar, ett glasvin osv. En och annan weekend till spännande städer. Lyxa till det och gå ut och äta och dricka drinkar. JA, jag håller på att bli gammal, men det spelar ingen roll för ovanstående saker är något som inte är gjort för mig. Jag har så mycket tid, så himla mycket tid att jag inte gör något av den. Hade enkelt kunnat läsa ut en bok idag. Istället skriver jag om att jag vill göra det, p å e n b l o g g !! Som ändå ingen läser. patetiskt.
 
Jag är en patetisk drömmare. Allt jag vill ha kommer jag aldrig att få, allt jag tror jag är i mina drömmar, är jag inte på riktigt och allt jag är på riktigt är ett resultat av att min drömmar aldrig blir verkliga. Denna ständiga negativa sprial som jag skapat åt mig själv. Kan inte ta mig ur den. Jag tror starkt på att man formas under sina tonår, jag tror starkt på att jag är som jag är pga mina upplevelser då och jag har ofantligt svårt att ta mig ur detta jag som både är jag men som inte alls passar i mig. Jag behöver kanske miljöombyte, eller så är jag på väg i rätt riktining utan att veta om det. Att jag bara behöver tålamod. Eller så behöver jag den där terapeuten.. 
 
Nu är 8 av 10 naglar borta, nog dags att hoppa i duschen och ta sig ner mot stan. Hejhå.

15 oktober 2013 : last insta pics






































Som ni redan vet älskar jag mig själv mest av allt! Inget att utsäkta.

14 oktober 2013 : kärt återseende!?

Min kära mor undrade varför jag aldrig bloggar längre. Well, för det första har jag varken tid eller internet, skolan tar upp alldeles för mycket ork. Snart har jag varit mina två månader i Göteborg, träffat de gamle på nytt och skall snart återvända till kända marker nere i skåne. I november börjar jag min praktik på företaget Tunaspot i Malmö, jag är ssååå nervös och exalterad! Att få allt jag älskar i ett paket kan väl inte blir fel? 
 
Skolan går helt galet bra (periodvis såklart) men resultaten är jag övernöjd med! Min lgh är mysig och väldigt central, även om jag bor ensam, den luktar gammalt och jag längtar efter hemma-dygnsrytm, men famförallt saknar jag friskis hemma (omg jag är sjuk!!) Helt galet att jag är färdigutbildad, 22år gammal, i juni nästa år! 
 
På onsdag åker jag över till England och träffar söstrami<3 Det ska ätas gott, partas och shoppas. Tänk om jag skulle ta och flytta efter till våren? Ta över min all time favorite city och byta dialekt..
 
Eftersom ni aldrig hör något från mig kan ni få lite info från nedanstående formulär.. Lagom ovärt, men har inte ork nog att formulera mig som jag brukar, på det där djupa och ack så fantastiska sätt (enligt mig själv, blir alltid lika förvånad då jag tittar tillbaka i arkiven, love my own writing) Read and weap, kära läsare!
 
 

Vilken dag är det idag?
Klockan slog precis över till tisdag morgon.

 

Om du var en emoji vilken skulle du vara då?
High five! Superb! Victory eller kanske mysglad-smileyn!

 

Vad ska du göra ikväll?
Jag borde somnat för ungefär en h sedan, än ligger

jag här och lyssnar på kent. Upp kl 6 för morgonrundan.

 

Säg två bra uttryck:
Gotte! Gosse!  

 

Vad blir du glad av få höra att du är?
Vacker är ett ord som passar både det inre och

yttre och enligt mig är en fantastisk komplimang.

Ett vänligt tilltal vid min namn är också en favorit (något vanligare)

älskar folk som kan trolla med namn så man känner sig utvald.

 

Visa en bild du inte minns ha tagits: 

En svag bild från vinterns bravader hos edvard i berran.

 
Vem saknar du?
Saknar sällan människor, snarare tillfällen tillsammans.
Men de man faktiskt litar på saknas alltid.

 

En bild på något som är asbra att ha:
Världens bästa familj såklart + papi och hunden.


Vad är du bra på?
Jag är fantastiskt bra på att vara arg bla.

 

Vad vill du ha?
Frågan är snarare vad jag inte vill ha.

Materiellt saknar jag just nu en kappa och ett par nya skor.

Emotionellt saknar jag trygghet, tillförlit, kärlek.

 

Vad tycker du är roligt?
Människor som bjuder på sig själva. Det är roligt att umgås,

skratta tillsammans och berätta historier om

diverse vunna och förlorade slag. 

 

Vad är du dålig på?
Finns inget som jag är så dålig på som att stressa

eller känna mig stressad. Då kommer mitt bästa jag fram,

alltså det arga.

 

Hur ser du ut när du är nyvaken?Ungefär precis på pricken tvärt emot vad bilden visar (orkar bara inte leta..)

 

Vem är du kär i just nu?
Nej, snarare konstant sviken av omogna fegisar. 

 

Vad var det första du snodde?
Typ enkronor ur m/ps plånbok eller nått?

 

Vad har du tänkt göra länge men ej gjort?
Dra härifrån. OJOJOJ vad jag har sugit

på den karamellen länge... 

 

Vad bävar du inför?
Något nervös inför flyget till ldn (tidsmässigt),

nervös inför vår kampanjprez, praktiken, att

jag inte ska göra bra nog ifrån mig, denna ständiga

ångest att aldrig vara bra nog.

 

Vad händer i helgen?
Enligt bellas planer är det fullspäckat med

allt från housewarming, brunch, marknader,

tea-drickande, fest och middagar. So excited!

 

Vad var det senaste du skrev i Word?
Loggbok för vårt grupparbete; dagens arbetsuppgifter

dvs insats och utformnings brainstorm samt

akademisk text och utvärderingsmetoder. Viktigt. lol.

 

Vad läser du nu?
Kafka på stranden. Mysig till hundratusen.

Räknas Corporate Comm. eller Reklameffekter mfkl?

 
 
På det säger jag godnatt och hoppas vi ses snart. Lovar att vara tillbaka på noll då (skulle tagit mig tiden igår så hade ni fått smaka på annat) hejhå!

spceinvdr

rymdforskare, utomjording, space

RSS 2.0