28 januari 2012 : he can kick

tar ett glas vin cuz im going out to night. eller inte. men ska hem till raz o emil och hänga tills de ska ut ha ha kul iaf, förtjänar jag efter mina lördags timmar på bibblan. Im azzzuuuum! bye

27 januari 2012 : lagom

Drog på B6 pub looking like this. Bra kväll, dans och MKV vinst! Slutade med ett gäng hos KG tills grannen dampade och vi drog några gator bort till julle och sen hem. I had fun, idag var det less fun. Nu ska jag hem till Karolina och mysa! Seeya!

26 januari 2012 : my days in a nutshell

För några dagarsen, och häromdan. Trött eller till sängs. As i like it, typ alltid nu, skola från 9-17 idag, bibblan iprincip alla dagar, eftermiddag och kvällar. plus att jag försöker träna på det och nu är jag dessutom LUSPANK pga CSN.. eller rättare sagt min skola som är så jävla långsam på att rätta saker och ting... not cool. Kanske drar till Haga nu för att checka eventet. För att träffa folk som har kul! jaa! Lets join the movement!

25 januari 2012 : trött och irriterad

Behöver skriva av mig:
.
Fick inte jobbet. Irriterad är jag MEN Inte pga. att jag inte fick det, hade ändå inte hunnit med det med all skola liksom. Däremot pga. argumentet jag fick från Skandia. Efter en helt fantastisk och givande intervju på Academic Work där vi fick prata, diskutera och informeras om arbetet går jag med höga förhoppningar till intervjun på Skandia. Där möts jag av en tjej i knappa 30års åldern. 30min sitter vi + en kille till i intervju, hon pratarpratarpratarpratarpratar, det tar aldrig slut. Trodde en intervju gick ut på att lära känna de förhoppningsvis nyanställda lite bättre, men inte i detta fallet. Fick knappt en syl i vädret, inte heller killen som också var på intervjun med mig, vilket vi diskuterade efteråt. I eftermiddags ringde AW och sa att jag inte fick jobbet för att jag hade för lite säljvana. WELL bitch at Skandia; if you'd try to listen for like one second you'd know i do, eller läs mitt CV stupid. Min enda tanke genom intervjun var, förrutom ovanstående, att jag vet varför hon fick sitt jobb; ingen kan säga emot henne eftersom ingen får säga något när hon är med... Vill nog inte jobba på Skandia i framtiden heller....
.
Förrutom det var det en riktigt bitchig busschaufför idag; skrek på förbigående och öppnade inte framdörren när vi skulle av. HAHA, dålig dag? Nu måste jag träna/plugga! Tjena!

23 januari 2012 : helgen i webcam

23 januari 2012 : regn efter solsken

Haft en fantastisk helg med Fredrik på besök. Lagat god mat, druckit lite rödvin, tagit nån öl på andralång, ut och dansat på yaki, häng med emil&rasmus, och nina&karolina, och spelat tv-spel, fikat, gått på stan och myst trots snökaoset som uppstod på lördagsmorgonen. Fabulös helg!
.
Nu är det back to reality. Sitter och stressar upp mig över att jag inte har några jävla böcker till kurserna, de är ju så fruktansvärt dyra!! Men istället för att det skulle bli enkelt och billigt, är det nu kaos i mitt schema och jag blir mer och mer ofokuserad. Däremot känns det jag fått ihop nu bra. Vilket är knapp info men dock.
.
Dessutom blir det som i inlägget nedan, troligtvis. Bra! Fast dåligt. Vi får se. Hejhå!
.

18 januari 2012 : dilemma

Tror ni jag orkar plugga MKV, FEK, jobba två dagar i veckan och samtidigt hålla mig något så när levande? Eller kommer jag dö totalt? Min nya rytmn kommer antagligen försvinna.. Nu när jag äntligen börjat tycka att matlagning är roligt och träningen är i full gång, trots att min rygg är paj för tillfället. Dagens dilemman.
.
Det händer så mycket positiva grejer här! Tentorna är iaf... något så när klara.

18 januari 2012 : ångest

Jag vill:
  • Att mina tentor ska var ööööööver!
  • gå på ansiktsbehandling
  • vara bruuuun och snygg
  • bli smal igen!
  • inte ha ont i ryggen.. och huvudet, och magen.. ÅNGEST!
  • träna!!!!
  • Åka utomlands
  • att helgen är här nuuuu!
  • inte oroa mig så himla mycket
  • fixa utlandsstudierna, fixa alla tentor, städa, handla, inte ha torra händer och korta naglar, all kurslitteratur fixad till ALLA kommande kurser, ha pengar på banken och allt där emellan utan att känna stress! WÄH.. dör lite här!

17 januari 2012 : one down, one to go

På fredag får jag finbesök! Bäste Freddie (...tänkte bestefar..OMG! länk!) kommer hit och vi ska ha kuuuul nuuu! woop!
.
En tenta down, one to go! Fixar vi, har fete magkatarren idag.. it SUCCCCKKKSS!
.
Mot bibblan nu: plugg, träning, plugg. (laga mat inom parantes, kycklingcurry! Wey!)
Imrn: plugg, träning, plugg.
Tors: New school! träning? tenta öl.
Fre: städa, träna, handla!, plocka upp freddie! Now you know! Hejhå!

16 januari 2012 : day to do

två bilder från mitt skrivbord. Jag tvättar och mina tentor måste bli KLAAAARA! så opepp.

15 januari 2012 : greedy


örhänget

ringen

halsbandet

väska

skor

14 januari 2012 : :D

Har förutom att använda upp mitt change-presentkort i utbyte mot 2 snygga och välsittande BHar har jag idag också beställt två par nya, riktigt feta glasögon! Mycket nöjd med min blindhet för tillfället! De kommer hem till mig om 2 veckor. WOOP!
.
Igår satt jag med Emil, Rasmus och Karolina på Linnéterassen och skrattade. Idag ska jag läsa, skriva, läsa, skriva! VÄRLDENS BÄSTA LÖRDAG! XD

13 januari 2012 : tretton

Past few days in pictures.
.
Idag får ni inte se mig, jag är schleeten för igår var sista kvällen mattias var kvar i stan. Vi tog ett par öl, stack och dansade på sticky med alla småttingar och satt uppe till klockan 5. Hade så kul! dansadansadansa. funfunfun. idag är det friday, friday. lol ska slut. Now i will miss him &veronica alot, alot! :(
.
F.ö hade vi rollspel igår i skolan, roligaste på länge! Funderar på om journalist hade varit nått.. going back to the roots. lol. gammal kärlek rostar aldrig osv. Nu är det två tentor som ska skrivas. Sen börjar nya kurser! WOOPWOOP!
.
Nu! är det träning med Karolina på G! TAGGA!

9 januari 2011 : around ur finger

Sitter och funderar över hur desperat kan vända så snabbt. Från uppmärksamhets beroende till power woman. Från not interested till "i löööv u hunii". Hm, well. Im an unreachable apple eller nått.

9 januari 2011 : yessir!

Första dagen i skolan avklarad, fun... Läste lite på KTB, tränade 2h, åt bra! woop! Right? Duktig tjej!
.
Fil med jordgubb/banan/frön till frulle, apelsin, en mozzarella/pesto macka, ett fincrisp med ägg och granatäpple har jag skrapat ihop som dagens föda! Mycket, ofta och nyttigt!
.
Blir jag fan depp av skolan. Mår jävligt dåligt så fort jag tänker på det. Kris! (Som vi f.ö läser om nu) LAME i might be! Imrn ska jag testa indoor walking.. klockan HALV ÅTTA! Need to get up in time och plugga! 2 inlämningar att fixa inom loppet av en vecka... Har dessutom massa ärenden.. WHÄÄÄ!

8 januari 2012 : hemma

Nu sitter jag hemma i min lägenhet efter en dag med farfar och pappa i Götlaborg, vi åt på Manfreds, GOTT och MYCKET! Hängde lite med Emil och Rasmus innan, bästa killarna såklart! Nu myser jag med min nya filt, tända ljus och äter fincrisp och avocado! Let the healthy life begin! Imrn köper jag gymkort!

8 januari 2012 : last night

Så här såg jag ut igår hos linda när vi hade en ypperligt trevligt avskedsmiddag och lekte lekar, åt gott och umgicks med most of my favorite hbg-ppl! I will miss you<3

6 januari 2012 : kronjuveler

Något i stil med det här såg jag ut igår när freddie, jaz och jag chillade hos freddie. Drack rödvin och snackade konst och tågluff till sommaren. Bästa människorna!
.
Idag vaknade jag hos fredrik, åt lunch med familjen på Etoile och åt färsk hemmafångad torsk hos A-C. Helt okej dag! Wiie. Wish i was in gothenburg, så jag kunde hänga med 2m och hans avskedsfest!
.
Imrn handlar vi grönskaker och shit på söder till mig (billigare) och hälsar på farmor. Sen ska fina Linda ha avskedsfest innan hon sticker till Schweiz och pluggar. Will miss her much!

5 januari 2012 : reality check

Idag har jag hängt med Petter och Adam. Igår i did absolutley nothing, which is bad since i really need to study...

2 januari 2011 : every ending has a new beginning

Pizza och Kalle och chokladfabriken igår. Träning, fika med athena och bio med freddie idag. Tänk om detta blev sista gången jag träffade athena innan hon drar till USAt? Wääh. Ska äta tacos nu! Mums!

1 januari 2012 : GOTT NYTT ÅR!

Still wondering why i didnt make it into the 30th film business.. Maybe cuz i wasnt born :)

spceinvdr

rymdforskare, utomjording, space

RSS 2.0