29 november 2011 : whaaatuuup?

määääh säger jag bara.

28 oktober 2011 : depp

Idag är jag nere. Känner mig lite ensam. Och vill egentligen inte prata om det så frågan är vad jag gör på bloggen? Mest över huvudtaget.. För jag borde plugga och gå och äta någonstans. Men hur kul är det att äta själv? Hur kul är det att sitta i ett grupprum, själv? Eller att bo själv? Köpa julpynt och laga mat, själv? Eller att faila på allt man tar sig an och inse att ens liv har slutat innan man ens fyllt 21. Det kommer nog aldrig bli något av mig, men jag kan ju hålla fasaden så länge jag orkar.
.
Tänk att man läser böcker om personer som känner att de är i en livskris. Jag är den personen, i den livskrisen. Men trots alla romaner jag läst så tivivlar jag på the happy ending. Precis som när man låtsas att boken är verklighet. Jag har alltid haft en svag tro på att inget som händer i mitt universum faktiskt är på riktigt det är bara vad min författare vill att jag ska tro. Men jag är egentligen för smart för författarens fantasi, för smart för att plugga, för smart för att faktiskt göra något av mig själv. Jag har knäckt koden, lurat systemet och rymt från min egen verklighet skriven av någon annan. Och dessa tankar gör mig inte gott. Det var ensamhet det gällde och inte min idé om en dröm i en dröm likt inception eller kanske tom. Matrix-wannabe-verklighet. Nej magen kurrar. Jag drar mig tillsammans med mina tankar. Undrar om min författare är man eller kvinna? Undra om hon/han känner igen sig i mig. Tänk om hon trots att jag lurat systemet kan läsa mina tankar och ser att en rymmningsplan är på väg. Tänk om bara mamma läser det här och tror att jag är dum i huvet. Ny info eller? NEJ.

28 novemeber 2011 : önskelista!

  • Pengar!!
  • Resor!!
  • Upplevelser, t.ex festivaler!?
  • Min klocka fixad!
  • Stavmixer
  • Ansiktsbehandling
  • Kavaj (typ), In wear
  • Svart skjorta, sisters
  • Underkläder!
  • Kurslitteratur
  • Tavelramar
  • Byxor som sitter bra..
  • Nytt träningskort
  • Riktigt snygg väska (svart skinn ofc!)
  • Bli riktigt riktigt fett snygg!
  • Hitta något jag brinner för, enormt.
  • En riktigt snygg kille att köra med.
  • En litenliten flodhäst, möjligtvis lejon/giraff.
  • Ett enormt intellekt som ger mig VG + på alla tentor och en framtid...
Även böcker:
- Elsas värld
- Nya Morton boken
- Nån Hemmingway bok
- Naiv. Super - Erlend Loe
- Engångsligg - Josefin Palmgren
- Böcker av Mario Vargas Llosa (ex. Bockfesten)
- Jag vill inte dö jag vill bara inte leva - Ann Heberlein
- Andreas Lokko böckerna
- Bingo Rimérs bok
- Fyra timmars arbetsvecka
- Hur man botar en fanatiker
- Kaffe med musik - Karin Brunk Holmqvist
- En retorikbok skriven av en tjej, ska kollas upp mer.

27 november 2011 : första advent

Idag är det första advent och jag tog sovmorgon tills nu för att äta lite pepparkaksfil framför TVn. Är helt tagen av Lalehs verison på Here i go again. SÅ SINNES BRA! I alla fall: här kommer insipration från mitt gamla album blir lika glad VARENDA GÅNG! Kommenterar efter vägen.
Sjukt cool konstnär; Robin Rohde. Såg en utställning med honom när jag var i London med kusinen för cirkus 3 år sedan nu. Fantastisk!
No need to comment. Bra att ha bara! To create art.
Världens mest fantastiska kille hahaha. U cannot not laugh alltså. FAB! HAHA
Och på tal om awkward människor. Family portrait. HEELT underbart! This is what my family photo will look like in the future! HAHA Va fan gör han i trädet?
'
SJUUUUKT FAB kille. Han är jag. Fast en manlig, mörk version. SÅ JÄVLA SNYGG! I'd marry you any day, gorgeous!
Bara allmänt snyggt. Kommer aldrig lämna det svarta, somewhat punkiga. Culture made me.
Do what he tells you to.
Stiliga killarna i hurts. Klär sig awesome, sjunger med smärta i 80-tals anda.
Finns inget mysigare. Och jag är inne i en sån period. aw.
Klockren. Vill ha nått liknande. Chilla mamma. I wont do anything stupid. Blir dock lika glad varje gång av denna bilden.
Hon är sååå snygg. I wish i looked like her. She seams amazing.
Avslutar med en random gammal höst bild på mig. Undrar var den tröjan är... Bella?

26 november 2011 : bästabästa

This was me yesterday när jag hängde med rasmus och senare även emil på villan. bästabästa kvällen med bästabästa killarna!

25 november 2011 : kläder efter känsla

känner mig som mina kläder, eller tvärt om, u decide. ska ha kul ikväll istället!
Har ätit salad nicoise till frukost, städat lite, tvättat och gått en runda. jag är ändå rätt duktig om man ser till sådana saker. Tycker jag. Att min förmåga att prestera när det gäller suger är en annan. Så mycket man borde, så lite man gör.

24 november 2011 : fired up

Sitter och kollar film, blir en tidig kväll och en lite men behövlig sovmorgon imrn! yay! Städa, tvätta, plugga och fixa imrn! Sen blire Villafest med Rasmus o Emil med förfest på sneaky steve. f1 kul ska det bli! bästabästa
.
idag har jag skrivit tenta, lyssnat på bingo rimér och maria wetterstrand! Bingo var något av det bästa och mest inspirerande någonsin! Sjukt energisk kille som bara sprider glädje! Skrattade non stop i dryga 1,5h! BRAA! Men om jag ska bygga mig själv som mitt varumärke måste jag hitta något jag verkligen står för och kan utvecklas i och med.

23 november 2011 : skolarbete över huvet

Idiotiskt mkt att göra. Det går så långsamt..... Ska snart och se Sven Hagströmer föreläsa på handels. Sen back to school och plugga järnet. Wääh, Wikin är nog klar snart, arbetet är SÅ inte klart, inte ens halvvägs. SLOOOW. Imrn ska jag göra juridiktentan som alla gjort när jag var i Paris. Och gå på Maria Wetterstrans föreläsning! Och hinna springa! Igår sprang jag 1h på crossen på gymmet. GRYMT i say! Allt är väl relativt, men jag ska keep it up! Och hinna köpa biljetter till Danger på fredag och få med mig Rasmus och plugga och plugga och plugga. wiie! life's so fun just nu, och är riktigt orolig inför politiktenta-resultatet. Sover dåligt gör jag också. blä.

22 november 2011 : skit i allt

Hon är bara en fantastisk människa och sådan drivkraft! Så sjukt att hon är ett år äldre än mig och gick på min skola. Hon är inte bara framgångsrik och grym, hon är riktigt trevlig och down to earth, iaf the last time i met her... I am stunned! Och jävligt avundsjuk.....
.
Hennes nya bok: http://www.wallstiftelsen.se/index.php?option=com_content&view=article&id=197%3Abokdebut-foer-caroline-kummelstedt&catid=14%3Anyheter&Itemid=2&lang=sv
.
Hennes klädkollektion: http://www.ckummelstedt.com
.
Google her for more information!!! Hon har blogg också!
.
När jag blir framgångsrik ska jag vinna ett Pulitzer Prize. Då kan jag dö lycklig!

21 november 2011 : never growing up

bra helg! Fest hos nikolina i lördags slutade med halv 7 bussen hem med syrran. not so fun.. Igår hängde jag och emil på liseberg och sen hängde vi med rasmus och kollade life aquatic, bra film! Bästa killarna!

19 november 2011 : natt

så här såg jag ut för några dagar sedan.

17 november 2011 : hbg

I helsingborg. Igår va det handelspub, jag, julia & towe hamnade lite otippat på skid/surf-resans sittning, free food, free beer och bra sällskap. Sen drog jag och emil för att träffa rasmus på kingan och hade som vanligt sjukt härligt tillsammans! Bästa folket jag vet! :D massa kärlek.
.
malmö imrn? might be. tandläkarn iaf... nervös.

14 november 2011 : sista gången

Detta ÄR, inte förhoppningsvis eller något sådant, det ÄR sista gången jag skriver ett sådant här inlägg. Jag SKA bli smal igen, jag ska bli så fit och snygg tills vårterminen at least. Jag ska träna basket minst 2ggr i veckan och förhoppningsvis om inte skola kommer i vägen fler eller gå på BodyCombat/CXWORKS/AfroPower/Spinning/Gym för att bli assnygg! Jag ska läsa, måla och skriva. Ska plugga duktigt och skita mer i datorn för nu har jag gjort allt jag egentligen vill på datorn, dvs: bloggar, fb, program jag missat på TV. Jag ska bara följa Så mycket bättre, HIMYM, PanAm, Greys, Idol, BBT och Kobra på TV, möjligtvis 1700... nånting. Det är fett iaf! Jag ska börja äta bra! Idag lagade jag wook till tre dagar framöver, sen åker jag faktiskt hem. Ska äta massa frukt också, idag åt jag apelsin till kvällsmat. Det börjar bra förrutom att jag sitter här nu. Its the last time you'll here this from me. Jag och Bella ska bli pangbrudarna nr1! TURE STORY!
.
Och så ska jag ha mitt långa hår tillbaka. Och sluta bita på naglarna..... Och komma in i Edinburgh till hösten! Och fixa att läsa både juridik, ekonomi och MKV och ha kul samtidigt! Nyårslöften eller vad?

14 november 2011 : MKV-utklädnad

Såhär såg jag ut för en vecka sedan, då MKV hade filmtema-fest. Jag var Ingrid Bergman. En icke så lik sådan, men dock det bästa jag hade i min garderob. F.ö är klänningen ny och jäääätte fin!

14 november 2011 : ldn nytt

+ skjorta och strumbyxor! Allt under 1000lappen, in total då alltså. Vetitusan var resten av pengarna försvann, gissar på resor och mat. But who knows what i did.... lol.

13 november 2011 : back in town!

Back from London. Har haft en awesome resa! Iofs mestadels med mig själv, men fick träffa petter lite och se hur han har det och träffa hans vänner, som va awesome! Pics will come. Nu ska jag kolla på PanAm och sen sova! Försov mig till att träffa Tilde innan... bra där! Men sover man på flygplatsen så är det godkänt. Puss.

7 november 2011 : bra blogg!

Bra blogg. Bra utklädnad till imrn.. NAT!.
.
MEN bra packat, städat, tvättat och allt sånt! Doktig flicka! Jag är liiiiite bored just nu! Blir ingen pingisklubb med emil.. nänä... försöker sälja alla mina dumma böcker! Fatta vad mycket jag kan få isf! AWESÖÖM! Cash flow!
.
Imrn blir det filmtema-fest OCH i övermorgon drar jag till london, utan bra kamera..... fail! :( Men får träffa min fina bf Petter iaf!

6 november 2011 : igång igen!

Igång igen, basket was azzzuuum! hehe svettas nog inte ihjäl nänä. off to bed! Imrn har jag hur mycket som helst att göra määäh!

6 november 2011 : så mycket bättre!

Älskade älskade program! Blir varm i hjärtat av det! Igår hängde jag hos Emil och Rasmus och spelade kort och tvspel och smakade japansk whisky. Vi hade det awesome! Världens goaste, bästaste killar! För övrigt ska jag nu iväg och spela basket woopwoop! En annan grej är att jag saknar mitt hår något fruktansvärt! määh! GIF ME BACK MY HAIR!
.
och en lite quote från igårkväll: "YOU ALL GAAAY!" *peka* haha bäst!
Såhär vill jag se ut igen, smalare, brunare, längre, blondare hår. Jag va snygg då!... :(

5 november 2011 : nog

Don't lose who you are in the blur of the stars
Seeing is deceiving, dreaming is believing,
It's okay not to be okay.
Sometimes it's hard to follow your heart.
Tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
Just be true to who you are

4 november 2011 : tenta!

Tenta avklarad! WOOP! Ikv blir det que pasa och igår var jag med emil på vip-kväll på kompassen. Sen mötte vi upp isadora, mattias och veronica på queen och gick på "festen-efter-sittningen" hos socionomerna.. haha! Sen åkte jag hem och sov! Nu ska jag powernappa! wiiie! ni ser själva hur trött jag är! :o
.
ps. handelspuben var kuul! haha

2 november 2011 : pepparkakor!

Määh gottar mig i pepparkakor och mjölk, fina grejer! Ska bara fixa tentan på fredag sen är jag off to LONDON! ska bli så kul! Snart ska jag till handelspubben med julia en lite stund och checka läget! Imrn är det sista sista pluggomgången. Sen ska det SITTA I RYGGMÄRGEN! laddade ner en app med dikter, den va lite cool! haha så nu är jag sån pretto hipster som lyssnar på house och hiphop! Men först ska jag skypea med mr p!

1 november 2011 : ASPEPP!

SÅ HÄÄÄÄÄÄR GLAD BLIR JAG NÄR JAG FÅR SPELA BASKET! FUCKIT VAD JAG SKA FORTSÄTTA 3 GÅNGER I VECKAN! AWWWEEESOME!
.
Genuint glad. Inte kortsekund-glad. Bara lugn och glad och pepp och lycklig. jag har äntligen hittat något för mig. bra nu ska jag bara sova och sen fortsätta mitt tenta-ångest-plugg-rally-kul! määäh... but it doesnt matter, måste på basketen på torsdag också! :D

spceinvdr

rymdforskare, utomjording, space

RSS 2.0