30 mars 2011 : fml

fml. gaaaaaaah alltså!!!!

30 mars 2011 : 20

grattis!

29 mars 2011 : hemma själv

SITTER JUST NU ENSAM PÅ EH PÅ VASA OCH DRICKER KAFFE I MIN ENSAMHET OCH SKIVER MED CAPS OBVIOUSLY... SKA PÅ B6 MÖTE SNART OCH IMRN FYLLER JULIAN  ÅR !! WOOPWOOP! BERÄTTAR MER OM PRAG NÄR JAG INTE CAPSAR HEHE

25 mars 2011 : KLADTJEJ mot PRAG

Pepp tjej drar till Prag...!!! (ne.. tänkte inte alls skriva Berlin där.. höhö. WOOP!?)
.
För övrigt fyller min awesome bästa pappa år idag! GRATTIS pappis! <3

24 mars 2011 : kussssiw

Idag tog kursen slut AWESOME! Redovisningen gick bra, jag är trött, ikv är det tenta öl (=cola). Har tvätt i källarn, packning på golvet och en klocka som tickar! Måste rusa! Imorgon drar jag och Julian till PRAG! FKN AWESOME! puss!

22 mars 2011 : oh sunny day

Sitter i min säng, ska glo solsidan &himym &mysa, älskar att vara ensam (ibland), vald ensamhet.
.
Grupparbetet är fix&färdigt & awesomely awesome! Åt årets första pinnglass idag med mina fina killar = det är VÅR! Sen var jag &julian på Universeum för att titta på hajar &apor &få lite regnskogsvärme! Nice!
.
Älskar att solen inte går ner förän vid 7isch nu mer &att det blir sommartid på söndag! &att jag &julian åker till Prag på fredag! &att min första universitetskurs är avslutad på torsdag! Finafina vecka (dispite huvudvärk, stress &sömnsvårigheter..?) Det löser la sig, ska bara lista ut var det beror på, got my suspicions.. pussss!!

21 mars 2011 : gitibirg

Är för tillfället lite bitter över killarna. Det löser sig förmodligen. Men ändå!!!!!!!
.
Skönt att vara tillbaka i stan igen.. Mamma var bäst och lagade mat och mös med mig! Och träffade fina brudar, promenerade i vårväder och fick 1h quality time med världens finaste petter! :D missed that guy!

21 mars 2011 : hilsingbirg

bra där va!

19 mars 2011 : PRAGUE

På fredag sticker jag &Julian till Prag över helgen! AWESOME !!!! Kommer bli en superbra resa tror jag!
.
Idag såg jag (nästan)ut som på bilden.. mamma gillade dock inte mina byxor så jag fick byta, till vanliga jeans haha. Gick på stan med familjen &fikade hos farfar, testade hamtons också; ASgott! Igår fick jag oxfilé, mmmhm! Idag blire bruschetta med mangosalsa &jätteräkor. imrn vet jag att det bjuds på tortellinigratäng; hur bra är det att vara hemma? SÅBRA!
.
Nu ska jag hjälpa Bella med hennes dator &sen ska fiiiiiiixa mig för en kväll med giiiirlsen i hbg! FINFINT!

18 mars 2011 : home is wherever im with you

and so we meet again, helsingborg.. dear old friend.
.
Hoppas du är snäll mot mig &inte kastar in mig i ett snöoväder.. för det har faktiskt varit vår tills idag.
Ska bli helt fantastiskt att träffa världens bästa familj <3 Har en awesome present till Bella! Men nu måste jag återgå till skolarbetet! Just idag är jag svintrött. Skyller på Julian. Men om 4h sitter jag på tåget heeem! puss

16 mars 2011 : BÄST i SKÅNE!

Igår vann min syster titel "Skånes Bästa Unga Säljare". OUUUFF jag är inte lite stolt! Gjorde helt klart min kväll liiiite mer awesome än den redan var. Maskeraden var super trots lack of ppl! :)
.
Men guuuuud alltså.. 2000kr, en awesome titel och en biljett till Stockholm där hon kan bli Sveriges bästa säljare. HUR BRA!? SÅ BRA! GRATTIS LILLASYSTER! Jag har ju trots allt alltid vetat att Bella är bäst.... bokar in en sthlmsresa 9-10maj!
.
NU: Caaaaase! &analys... från brief till pitch. låter awesome r8?

15 mars 2011 : hbg

KOM PÅ EN ASSUM SAK?! I MITT FÖRRA LIV VAR JAG HELSINGBORGARE !? ELLER ELLER!?
annars blire väl maffia.... :)

15 mars 2011 : cirkus

Maskerad ikväll... EH! Vad ska jag va?
Franskyska.. hoppas på att hitta en basker isf! HEJA!?
Punkare.. All black, nit i kinden, kängor, mörkläppstift & typ nån nice frilla? ELLER?
Maffia/man.. Mustasch & kostym typ.. SÄGS!?
Random bohem shit eller trash hoe call it whatever.. ?
Det är tyvärr inte bättre än såhär i min garderob .. önskar att jag kunde åkt hem i helgen och hämtat lite nice shit. men nejnej.. ännu en gång tycker jag det är roligare att vara assjuk! yay! HJÄLP!?

14 mars 2011 : målgruppsanalys

Saaaaaknar hemma...! Mäh. Funderar på vad jag vill göra. Jag vill resa. Jag är iaf frisk igen &kanske slipper tänka så mycket som jag gjort de senaste dagarna! I lördags hängde jag &julian med polisen vid delsjön..? Tänker inte gå längre in på det.. får mardrömmar. På fredag kommer Tilde!! Då ska vi parta loss på riktigt! WOOP! &imrn är det MKV-fest. Vad TUSAN ska jag klä ut mig till?
.
Nu har killarma redovisning.. som jag EGENTLIGEN skulle vart med på men jag tycker mer om att vara sjuk! :D

12 mars 2011 : darjeeling limited

Såg The Darjeeling Limited precis! Den var ju huuuur bra som helst, att jag inte sett den förr!! Mysig film om brödraskap &livet, fina miljöer &vackra färger a la Indien &ett awesome soundtrack, vad mer kan man önska? Värt att se en eller flertal gånger till! Dessutom är det en väldigt charmerande Adrien Brody med.. Han åker direkt upp på snygglistan bland alla mina andra långa, smala, mörka dudes i sunglasses &fancy clothes!

12 mars 2011 : too hype

MEN NU kan det nog inte bli sämre! Är bara helt jävla utmattad, kan typ knappt gå (eller stå) &längtar hem massor. Men jag mår otroligt mycket bättre än tidigare! yay!
.
Helgens to do list:
  • STÄDA = dammsuga, plocka undan, byta lakan etc. (när jag orkar dvs)
  • PLUGGA = läsa ut boken (korta lässekvenser fler gånger om dagen, typ på bussen)
  • KIRRA MAT = något jag inte mår illa av men som är mer föda än blåbärssoppa/afil som jag försökt stoppa i mig de senaste 4 dagarna...
  • DUSCHA! = mest för fräsch-hetens skull.
  • hihi.. kanske nätshoppa.. för jag känner mig nog lite bättre då :D
Wääh... vi får väl se hur långt jag hinner på listan. Än är dagen ung. Igår kollade jag på söta hundvalpar hela kvällen &saknade min vovve massa.. ;( Man blir så sentimental av sjukdomar. lol.

11 mars 2011 : lillasyster

Världens finaste &bästa lillasyster fyller 18idag! Eftersom jag inte kan åka hem & krama henne får hon en blogg hälsning. Fan vad jag saknar henne.. ;( Hoppas hon har världens bästa dag iaf! Vet allt att det låg en mac &lurade åt henne i present. DET VA DET VÄRSTA! Määh hemlängtan.. min finafina syster<3 (Bilderna är tagna av mig till ett fotoprojekt förra våren, minst lika fina än dock!)

10 mars 2011 : helvete

inte nog med allt i nedanstående inlägg:
.
Mamma ringer &väcker mig ur min febersömn för att säga att de fått en påminnelse ang. böter på min lilla röda? EH VA? JAG HAR INTE FÅTT NÅN BÖTER! Det har jag faktiskt inte..! Men tydligen stod jag för nära korsningen stampvägen/föreningsgatan nångång...
.
jag orkar inte.. och när jag inte orkar bölar jag. Så hela min kropp har sprutat av vätskor nu(spya, feber, tårar osv), inom loppet av 24h. fy fan vad äcklig jag känner mig... (tyckte ni borde känna er lite äckliga med, därav utförlig info.)

10 mars 2011 : pest el kolera

Ligger här, på min dödsbädd.. Ne kdn, men har dragit på mig influensan. Tar historian från början;
.
I förrgår tappade jag bort mitt busskort där i även mitt fysiken+skolkort. Trodde inte dagen kunde bli värre, tror inte den blev det heller förutom fete huvudvärk men vi hade en awesome b6 fest. Morgonen efter mår jag sämst, trodde jag var bakis &somnade på lektionen. Insåg att jag inte klarar av det här tog bussen hem i snöstormen (I MARS!! fu vädret) och när jag ska hoppa av får jag böter för att jag inte har busskort... KUL! Som jag bölade sen hela vägen hem och ingen som kunde ta hand om mig... Väl innanför dörren får jag typ springa till toan för att spy. Så har det hållt på sen dess. Det var igår vid halv 3. Jag är helt utmattad nu, men har inte spytt sen.. inatt? awesome! Ska försöka få i mig blåbärssoppan Haris köpte till mig..
.
Det pissigaste är att vi har grupparbete &jag är sjuk.. Vill inte va nån liten glidare.. Det ännu mer pissiga är att världens bästa lillasyster fyller 18 imrn &jag inte kommer kunna åka hem för att gratta henne! ;( fml puss

7 mars 2011 : rött

7 mars 2011 : tvättarn

Måste typ kolla vad jag skrev sist varje gång jag loggar in här (höjer läsar siffrorna lol).
.
Jag var död i lördags MEN as ive done before så återuppstod jag! Och det va awesome! Höhö. I söndags var det B6 möte med ölprovning, nu är jag typ bäst på öler.. SO ask me anything imrn på puben! Hade en helknasig lärare idag &en jeete liten bok att läsa miiep awesome!
.
Men det bästa med denna dagen är att jag har tvättat för första gången i mitt liv! FETT MYCKET VUXENPOÄNG med både tvätt, städ &matlagning nu mer! Woop im awesome!

5 mars 2011 : cola

Efter att (enligt mig själv, inte pappa) blivit klar med hemtentan, fick jag ett sms &drog till långis, det blev nice! Idag bjöd Axel&Mackan på käk. Mår cp-dåligt just nu, inte pga. maten. Men Karolina är fast besluten att få med mig på bus ikv med. Melodifestival ju!? I ALLA FALL: this is me now! döende

3 mars 2011 : fml

fmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfml
.
Tänkte bara säga det. Annars är det rätt gott alltså. Pajen blev awesome! Julian höll mig sällskap. Noooog poppis han är i köket nu... fusk. Det är ju jag som är stjärnan i korridoren. Lol.
.
Sitter på bibblan med brudarna &försöker plugga. eeeeh. fml. Låt mig gå en långsam död till mötes. Nej nu tar vi en rad i taget, varför är det lättare att skriva flumiga ord utan sammanhang? WÄÄÄH. Känner mig rent ut sagt korkad.... -.-

2 mars 2011 : hype

2 mars 2011 : i know places

Wääh ännu en tenta på G. Nej, jag har inte börjat skriva. Behöver moraliskt stöd; PAPPA!!?!
.
Gjorde fetaste övningen igår i skolan, organisationsövning som typ kortspel, fast skitsvårt eftersom endast ickeverbal kommunikation fick användas &bara i vertikal riktning. Vi tröttna på vår chef efter ett tag, han var för långsam i kommunikationen. Fick en lapp om vad vi skulle ge honom i julklapp, svarade en informatör. SHIT vad utbildningsskadad jag är redan! XD
.
Såg True Grit med några classmates häromdan, ASBRA! Se den om ni är big fans of slakt &brutality typ. HEHE.
.
Juste, tänkte ju informera om att jag idag tänker ge mig på pajbak! Woop tänker ni, ouff tänker jag; bränn inte ner stället! Eeeeeller blire auberginegratäng? Nee.. Bara det går att frysa! Och helst tömmer kylen lite ! ;) puss

spceinvdr

rymdforskare, utomjording, space

RSS 2.0