25 april 2012 : bajs

Såhär ser jag tydligen ut efter att jag tränat.. tror inte riktigt på det. Jag är bitter idag. Jag har ätit för många kalorier.. inte för att jag tror att det gör så mycket egentligen men principen!! Kom hem från skolan sur och trött och hungrig och slängde i mig billig pyttipanna i ren ilska.. dumt.
.
Sur är jag för att det finns så många idioter.. Folk i mina klasser framförallt, just idag. Besserwissrar som försöker slå ner mig för att få sig själva att se bättre ut. Come on, ni är äldre än mig.. SERIÖST? Jag är sur på min lärare som säger att en uppgift vi redan lämnat in ska va gjord i in design fast vi hade första lektionen idag.. SERIÖST? Lärare är ett slag för sig, trots att jag tycker om denna kursen!
.
Det va min dag i ett nötskal. Nu ska jag duscha och plugga(kolla film). Kommer ändå inte förstå mycket av morgondagens tenta, har ju inte varit på en enda lektion för FEKen... -.- Snart helg, snart hem till m&p<3

25 april 2012 : bra tankar

Jag tänker så mycket bra grejer! Himla dumt att jag inte skriver ner mina tankar mer.. Hade kunnat förklara dem, skriva en bok, dela med mig av min visdom. Men nej, tanken går in på ena sidan och ut på andra (Y)
.
Idag fick jag pengar! I morgon har jag tenta... På fredag åker jag hem och så blir det Valborg i Lund med en saknad Tilde!

23 april 2012 : snygg

Kände mig ovanligt snygg i lördags. Har uppmuntrat mig själv att tänka att det är träningen som ger med sig! Woopwoop!

22 april 2012 : oj

Bra gårdag! Trots att tentan inte gick vägen (enligt mig), tog jag en firande kaffe på pressan och tränade i en h innan jag drog hem och hade en lugn eftermiddag tills lite folk kom över och vi påbörjade vad jag tror blev årets längsta förfest, men trevligt hade vi! Vid 3 tiden drog vi ner mot gamlestan, från ett gäng på 9 pers till en tapper 4hörning. Kön till Loftet va tyvärr lång och stället fullsatt så vi drog hem mot karolina och avslutade kvällen med vaniljsocker/citron/rum, the new tequila! Nu är jag barabara trött. Och fundersam över varför jag är dubbelt så stor som alla, Hejhå.

21 april 2012 : tänktänk

Dagens tankar:
- Kvinnor i medelåldern bör ej springa runt på gymmet endast i förd sport BH, de bör heller ej ha låg midja på sina byxor.. fruktansvärd syn... Jag ska bli världens mest classy lady när jag är gammal!
- bästa reklamen på TV just nu: Volvo OCH självklart Sloggi reklamen som inte redigerar sina modellers rumpor (if you look close u can see tiny bumps, lovin it!)
- på tal om reklam: fri surf-reklamen! haha dör, "vad gör ni?" "surfar.." "så mycket vi vill"
- en annan assum reklam: Postkodslotteriet: "kan vei viinnaaa" "förti miljoooooner"
- ikv ska jag dricka gin/tonic och känna mig lite fin!
- tillägg: älskar också låten i intersport reklamen & OFC Familjens Panta Mera version! fkn fab!
.
F.ö trodde min kära far på att jag hade skrivit "Båda har styr i sig" som svar på tentafrågan: Vad har målstyrning gemensamt med ... styrkontrollen? Det tyckte jag var roligt. Är jag så dryg?
.
lagom förståligt inlägg va? xD

19 april 2012 : and again..

Precis som jag ringde och sa till far min blev jag fruktansvärt nedstämd efter mitt friskis besök. Efter två h hårt slitande och svettande möts jag i dörren ut av miss perfect med sällskap (läs släptåg). Mr 2m snygg + miss never lifted a weight in her life but still have the most awesome body ever, perfect hight and perfect skin etcetera... FML vad det enda jag kunde slänga ur mig.
.
Vill se resultat. Vill få bekräftelse att jag gör rätt. Och det enda alla gör på facebook är att byta bf stup i kvarten. Längtar till jag flyttar hem och kan isolera mig från mitt usla liv. Skolan, träningen, sökande efter ett jobb, kärlek, vänskap. Min bok tar snart slut. Failure alltihop. Vet inte ens hur jag ska söka kurser till berlin... allt suger. dessutom är jag förkyld.
.
avslutar med; pick me, choose me, love me! cuz thats all i need from destiny...

19 april 2012 : nuså

TJA! På bättre humör idag. Tror mina humörsvängningar beror mycket på en otroliga trötthet. Har alldeles för långa skoldagar och sånt tråkigt. Igår sov jag 3h efter skolan, missade träningen men vaknade i tid till Svenska dialektmysterier, Kobra samt ett fantastiskt program om Van Gogh (med samme kille som spelr Sherlock i huvudrollen)!
.
Äter kikärtor med kikärtor; hummus och falafel.. Bra kombo! Eller mer det enda jag har hemma.. Ska ner och träna nu, måste handla sen efter det. heya!

18 April 2012 : hår

.
Såhär ser jag ut jämt. När folk inte ser mig. Hatar att ha håret i ansiktet egentligen. Men jag är så ful, något måste ju dölja sanningen. En slöja. Som avskärmar mig från verkligheten. Hoppas det växer sig långt snart. På god väg.

18 april 2012 : ..

Jag vill dö. Nej, det är inte för att klockan är mitt i natten och jag måste upp om fyra timmar (Less is more, så även i detta fall). Det är för att jag aldrig vet om jag gör bort mig eller om jag gör bra ifrån mig, om jag gör rätt eller fel. Hatar att jag bryr mig så mycket. Om hur folk uppfattar mig. Vad som uppfattas av andra och vad som inte rör folk i ryggen. Jag hatar mig själv. Jag kan varken vara mig själv eller alla till lags. Jag kan absolut inte vara mig själv till lags. Och jag vet aldrig om jag lyckas eller förlorar. Vilket liv man lever va?

15 april 2012 : häst

15 april 2012 : hästar

Igår var jag på vasastan med emil, rasmus, tobbe och några andra. that was fun! Idag har Karolina och jag vandrat i Skatås, klappat hästar och borstat en lite söting som va lerig. Någon ridning blev det inte, hade ju ingen 20a med mig.. -.- But it was fuuuun! Nu ska jag träna lite till sen sova, för sova är nog det bästa som finns! pussss

15 april 2012 : fear of the unknown

Sitter och roar mig med andras livshistorier eftersom mitt eget är väldigt tråkigt. Inga kärleks scener, inte romantiska ögonblick, inte ens en romantisk blick. Är väl både för ful, konstig och tjock för det. Men i varje fall, live's boring but i dont really mind. Det rullar liksom lite långsamt på. Rätt härligt. Får hoppas att en kille som mannen ovan knackar på min dörr inom en snar framtid.

13 april 2012 : talura

New pose; Got mah gangstah swag on!
.
Godkänd på två tentor, i couldnt be happier! Nu äre tenta öl på're! Fan va duktig jag känner mig!

12 april 2011 : run from

Här sitter jag svettig o dan.. Men Nu är det revenge!!! WOOP! Känns som all tråkig skola är gjord, imrn är det photoshop lektion på schemat, funfun! Har lämnat in skolarbete, bokfört lite med gruppen och fikat med en saknad emil samt nina, karolina och jenny som va i stan! satt ute i det fina vädret! wiie! Sen blev det träning och nu avslutar jag dagen med en persikosmoothie. Bra dag! Bakade piroger med feta/spenat i morse, nomnomnom!
.
imrn ska jag visa lägenheten också! yay! och dricka en eller annan öl med klassen! pooss

11 april 2012 : alltså..

alltså jag älskar när man vaknar på morgonen och trycker snooze i vad man tror är 10 minuter men visar sig vara 2,5h. fail nr1. att man sedan kommer hem efter skola och en runda på lidl "slappnar av" med mer skolarbete men råkar somna i 2h till är bara sjukt! Kommer säkert sova bättre än någonsin i natt också och inte orka mig upp i tid imorgon heller.. haha.
.
nu är det ändå svenska dialektmysterier! ett fantastiskt program! (och jag var faktiskt ute o sprang i morse igen, så lite får man unna sig..)

10 april 2012 : home

såhär vill jag se ut om några veckor, good luck to me! (Y) nedersta kan jag nog bara drömma om, men set ur goals high!
.
Hemma i götet nu. Va ute och sprang/gick precis. 50min tycker jag va duktigt! Däremot har jag jävligt ont i mitt dunkande knä och min tå.. borde ta mig till en doktor... angående hela mig! Har ont överallt och har jag inte ont är det något annat.. -.-
.
Jävligt mycket skolarbete att ta tag i nu också.. see ya on the dark side!

10 april 2012 : what i see

hitta mig på instagram #lusstuss

9 april 2012 : påsk

glad påsk!

6 april 2012 : me and my fat ass

Nu, lagom över påsk, har jag och mitt big ass blivit medlemmar på viktklubben! -10kg till juni! Ska bara se till att äta nyttigt och träna mycket! Ska bara äta upp påskgodiset hemma... hehehe! Äsch jag får väga upp för det sen..... woopwoop! schmaaaal i sommar!
.
Mamma och jag har gjort väla idag, utan större fynd. En räkmacka på Schillers slog vi till på! Nu blir finmiddag och ett glas med Freddie lite senare! :) Ska bort till farmor imrn och träffa farfar på söndag! Lugn och skön helg, måste bara göra skolarbetet också.. -.- wääÄäh! possposs

4 april 2011 : fina fiskar

.

4 april 2012 : smidig som ett kylskåp

Här sitter jag och stretchar min viga kropp. Har tydligen fått min höft att låsa sig.. det gör så jävla ont!!! När det låser sig stapplar jag fram, lagom instabilt och kan inte röra min rygg. Gör ont att sitta. Detta leder till att min fot vbli sne och jag trampade på min cp-tå innan vilket fort gör CP-ONT! Knäckande tå och låst höft.. Bra där!
.
Städning är iaf iordning, tvätten i maskin och jag som skulle träna nu kanske får vänta lite trots allt... -.-

2 april 2012 : scholka

Försöker febrilt få er medkänsla! Stackars mig som valt att läsa dubbelt och som har tenta imorgon och känner att jag knappt kan ett dyft om bokföring. Som har tagit vatten över huvudet och har 2uppg som ska in denna veckan och två nästa. Som är arg på skolan som tar min tid och mina pengar pga. alldeles för många grupparbeten och små uppgifter och utskrifter och dyra böcker trots att svensk skola ska va "gratis". Blää! Solen skiner och jag hade så mycket hellre tagit en kaffe och läst en bok.
.
På tors ska jag åka hem, och innan dess ska allt ovanstående vara fixat.. MY ASS! Var tror de alltså!? Plugga på röda dagar är inte vad jag hade tänkt mig.. Dåligt upplägg är vad jag kallar det.. -.- ARG är jag. ARG på skolan. Ska skriva massa dåligt på utvärderingarna...
.
Menmen thats life och jag ska ta tag i't nu.. Moms och arbetsgivaravgift betalas varje månad eller i samband med fakturering. Och jävligt många bokslut skall göras... -.-

1 april 2012 : aprilapril

Veckan har gått ut på att plugga typ. Inte så mycket annat egentligen. Läst i solen. Det var pub i torsdags, jobbade faktiskt, drog hem tidigt. Fredags var vi på Lotus för after work, slutade med "förfest" hos olle och en liten titt in på andra lång. Blev en lugn lördag, fick sällskap av en liten lurvig fröken som nu ligger och sover bredvid mig i soffan. Vi har gått långa promenader och myst. Hon gillar att sova på mitt badrumsgolv.. hehe. Kul med lite vänligt sällskap av som gillar att gosa och snällt petar på en med sina tassar så man vaknar kl 7 på morgonen. Glad Louise! Borde skaffa mig en liten sällskapshund som tar hand om mig.
.
Nu borde min koncentration ligga på externredovisning men det är jobbigt när man inte vet om man fattar... Ska ta en fika på stan med Karolina sen också! Och laga mat... borde jag göra...

spceinvdr

rymdforskare, utomjording, space

RSS 2.0