24 december 2014

God Jul!
 
Julmaten ligger och gottar sig i magen, paketen under granen och lillasyster tar en powernap i soffan. Snart klappöppning! Firade lite med Rasmus igår med julfilm, julölsprovning och paket. Har världens bästa kille<3 Nu får vi hoppas att alla är nöjda och glada för årets klappar. Inklusive hunden Poss och god jul! <3
 

20 december 2014

Äckliga ungar. Ville bara ha ur mig det. Att inte föräldrar fattar att deras barn ska va hemma när de är sjuka?! Tack för en härlig start på julledigheten, nu är jag åtminstone levande efter magsjukan. Ska bara äta något, men vem orkar det..? Skit är det att vara sjuk. Och så var hela denna helgen förstörd. S Å kul. Hejhå.

17 december 2014

Idag fyller mami år! Grattis till henne<3
 
Varit två långa veckor med (tro't eller ej) heltidsjobb! Hamnade helt oväntat på dagis. Spännande, mysigt och alldeles, alldeles kaosartat. Att ta hand om 10+ 1,5-4-åringar är då rakt inte ett arbete att underskatta! I fredags tog jag mig till lund innan "stormen" kom, en trevlig glögg/vin kväll med min absoluta favorit människa slutade inte helt oväntat med mig sovandes runt 10 snåret för att sedan bli väckt 2h senare av en klarvaken bf! Amen, Go kväll! (Y)
 
I helgen ska mami firas, julkappar inhandlas, träning genomföras och middag/bdaybash genomlidas (haha). Plus gosa ner mig bredvid mr. Sämsta med att vara kär och arbetslös är att man inte kan lösa boende. Men vad gör det om hundra år? Vi har hela livet. Poss.
 

7 december 2014

Bra helg med Kbh besök, dinnerdate med Karolina och julbak med Rasmus. Here comes the result in pictures.
 

4 december 2014

Önskelilst (igen!):
  • Kappa - en snygg, tidlös och relativt varm att ha i flera år. Den ska vara en rak modell i svart med enkla detaljer och snygga knappar.
  • Löparskor från Asics - eftersom mina är sönder. Kan lika gärna önska mig ett par extra också good to have liksom.
  • Boots - klassiska jodphurs, svarta, snygga med skön sula. Hade även behövt ett par med högre klack.
  • Pennyloafers.
  • Träningskläder - behöver byta ut en del i min låda mestadels tishor, i want them tighta gärna med snygg ringning, tights såklart men även lite nya sport-bhar (Adidas har massvis snyggt just nu).
  • Sneakers - gärna Adidas.
  • Träningskort.
  • Busskort.
  • Spadag - typ ansiktsbehandling el. massage.
  • Parfym (J.Lo Life (lila flaska) eller valfri ni tycker passar mig).
  • Hudvård - ansiktsmask, serum etc.
  • Ett jobb med inkomst.
  • En lägenhet.
  • (Med lägenhet kan man ju börja önska sig sånna kul saker som stekpannor och soffbord, wishful thinking.)
 
Summasumarum önskar jag mig skor för ett helt kompani och saker som hjälper mig att leva väl i min arbetslöshet.
 
Hur himla ashärligt är det inte att julen smyger sig in i stugorna? Tända ljus och härlig musik och massa godsaker. Jag är så himla julpepp, brukar få in den där känslan innan jul så man kan släppa det helt till nyår! Men ska hålla i min entusiasm lite så kilona inte stormstiger, i still want to look good in my new years dress o sånt. Blöö! Ska julbaka i helgen var tanken så tar tag i semesterslöheten imrn. Haha. Hejhå!

4 december 2014

Hemkommen från en långhelg i London. Har haft toppenväder och toppensällskap och allt gott däremellan. Highlights var söndagsbrunch med Bellabus på Grangers, vi drack bellinis och snackade om livet, söndag kväll firades skoglösas bröllopsdag med italienskt; procecco, antipasti, rödvin, pasta med tonfisk, limoncello och espresso. En riktig kanonsöndag! Och killarna fick se sin fotboll. Deras ögon lyste som barn på julafton, helt lyriska! Annars har vi myst med god mat och dryck, museebesök och långa promenader. Synd att vi missade kändisarna utanför hotellet dagen för Hobbitpremiären ;) hehe. Mycket lyckad resa.
 

spceinvdr

rymdforskare, utomjording, space

RSS 2.0