27 november 2012 : tisdag

Nu är helgen över, ja jag tog en något längre helg, för att jag kan. Men mest för att ajg tycker Social Media kursen är så fruktansvärt ovärd. I alla fall kampanjen... OLÖNT. 
 
I fredags var det prep hos Kristin, trots att Edvard fyllde år, hade lätt velat vara och gratta honom.. Men vi hade roligt. stack till Renate, ramlade hem halv 9, glad och munter. Sov nån h, vaknade mötte upp gänget på en fika, gick på kadewe och drog sedan hem till oskar och isac där helen och jag ställde oss i köket som riktiga hemmafruar och lagade godaste middagen på länge (potatis i ugn och lövbiff med mozarella och soltorkade tomater och ok, jag skar bara potatis... men dock!) Sen blev det youtube klipp och sängdax.
 
På söndagen gick jag en fyra timmars promenad i Treptower park, det var super mysigt! Strosa runt lite, eller i min takt är inget strosa så en rejäl powerwalk kan vi kalla det! :D Tog en korv på vägen hem på julmarknaden vid Potsdamer och mötte sedan samma gäng som middagen innan för hamburgare på kilkenny, fanns inte. Fanns inga hamburgare någonstans. Fick bli kyckling.. Igår tränade jag, och idag har jag städat och tvättat. Så nu kan mamma och pappa komma när de vill! Saknar dem! :D HEJA TORSDAG!
 
Innan dess blir det mer träning och förhoppningsvis Twilight! Woopwoop! Freddie kommer nästa vecka också! Fan va bra livet är just nu, och ingen skola att oroa sig för än. Ska försöka söka lite jobb vid jul också, orksar nog inte bo kvar i berlin, fast jag vill. Saknar mop, och min lilla vovve. Tänk vilken fantastisk dag att vakna, ta en pw, gå ut med hunden, äta frulle, kasnke dra till gymmet, gå en runda på stan, jobba eftermiddag och få middag serverad på kvällen! Oh u lovely life. Så vill jag leva. Hejhå!

22 november 2012 : snö2

22 november 2012 : snö

Människor som talar om människor de inte vill vara, människor de inte är, sånna som de tycker illa om när de träffar. De är likadana, jag är också likadan. Hyckleri, vänskap, samesame. But im not gonna let it get to me. Imma play by the rules, och jag är bra på spel.

20 november 2012 : VIKTIGT

För att väga upp mitt föregående inlägg så har jag inte lika mycket ångest längre. Bara lite. Skyller på att min kropp inte är helt frisk. Antagligen i dubbel bemärkelse lol. Iaf. har jag bestämt mig för att bättra mig. Vissa saker går inte att ändra på men man kan förebygga och förbättra - and thats what imma do!
 
För att förbättra har jag valt att sätta upp lite tidiga nyårslöften för mitt eget välmående!
  • Skapa rutiner i vardagen; upp kl 7-8 - läggdags kl 23, helg: upp kl 9-11 (beroende på kvällen innan)
  • Förbättra mina matvanor: minska på sötintaget, laga god och nyttig mat och frysa in till dagar då jag inte orkar laga mat, äta med jämna mellanrum (var 3e timme, typ), jag vet att jag mår bättre av detta.
  • Träna minst 4 gånger i veckan
  • Bygga upp för att kunna springa en mil
  • Koncentrera när jag pluggar/tränar = effektivitet!
  • Dricka mindre alkohol
  • Gå ner 10 kg
Detta var mitt fysiska välmående, men för mitt psykiska välmående (som iofs kommer lite på köpet med föregående lista) tänker jag:
  • Göra en fabulös, kreativitetsboard med inspiration där jag dagligen påminns om mina mål
  • Le - mycket!
  • Ge mig själv cred för vad jag presterar - hitta en morot! (inga belöningar som inkluderar mat!!) - shopping?
Och eftersom jag skrev det mest relevanta punkterna här, kan ni har koll på mig! Snälla ha koll på mig! Känner jag migsjälv rätt kommer det svaja en del! Haha.

18 november 2012 : söndag

Jag är så jäkla töntig som skriver detta men fuck it. Så är det. Känner mig bortgjord. Gör alltid bort mig, ett försök att få uppmärksamhet. Hamnar aldrig på foton, får aldrig första samtalet eller frågan. Jag är ett bihang, en reserv, back-up-planen. Jag är inte snygg nog att visas upp som vän, jag är inte intressant nog, rolig nog, smart nog att föra långa diskussioner med. Inte "nära-vän" material, inte flickvänsmaterial. Jag bara är, en sån som får komma på festen för att de andra inte ska få dåligt samvete. Spelar ju aldrig någon roll var det är, hamnar ändå i det facket. Jag är inte cool nog, klär mig inte i snygga kläder nog, är inte smal tillräckligt för att passa in i gruppen, i normen av vad cool är vad cool ska göra och säga och bete sig. Jag är full på fester, för full, jag är deppig och älskar att klaga. Jag säger fel saker i fel samanhang. Spelar en roll av glad och uttåtriktad, spelar att jag är cool och försöker, apar efter och hoppas att jag på så sätt ska passa in. Jag har ingen personlighet. Och jag har inte utseendet att väga upp det. Inte smarthet nog att väga upp min ointressanthet. Och jag duger aldrig. Duger aldrig för mig själv. Jag är aldrig nöjd och jag tar ut det genom att dryga om vänner är coola eller ej. Jag är en hemsk människa.

17 november 2012 : samtag

Lördag. Ikväll ska vi till Tellhed/Johansson på housewarming. Funfun! Förväntar mig ett gäng knepiga danskar (tydligen folk från jobbet) och fireball whisky! Har huvudvärk och dricker citron/ingefära-te, godaste som finns! Igår va jag och krisse en runda på ikea, kom hem med sugrör och pepparkakor! Bra köp! I torsdags åt vi tacos (sällan) hos oskar och isac, kollade på så mycket bättre <3 åh saknar svensk tv!! Nu ska jag möta upp edvard och vara smakråd på shoppingrunda. Haha. Om han mår bra efter gårdagens bravader. Enligt meddelandet som kom 0400 var han "102838479841746% pepp" iaf! (Y) jag däremot låg hemma och kollade kvarteret skatan! Funderat i 3 dagar på vad jag ska ha på mig ikv, vet fortf inte. Blää, jobbigt det är. Kanske hittar nått på stan! hoppashoppas!

2012 : önskelista inför jul

  • Nya snygga träningskläder - byxor, tishor, bhar, tröja/jacka, shorts.
  • Datorfodral, gärna i läder
  • Snygga gympaskor, Nike
  • Jacka från Hope (kommer använda den föralltid så ja värt priset!)
  • Curlingboots el. liknande varma skor
  • Basic tishor från ex. Whyred/Cos (grå,sv.,vit)
  • Marc Jacobs örhängen
  • Go och snygg collegetröja (utan luva)
  • Nya jeans
  • Bra böcker!! (ex. 50 shades of grey (alla läser dem), Kate Morton på eng.)
  • Mössa (hipster), halsduk, vantar (alltid i behov)
  • Bra skolväska - stor nog för dator (messengerbag)
  • Pyjamas
  • Underkläder
  • Iphone
  • Plånbok/korthållare med myntficka
  • Ansiktsbehandling
  • Lakan
  • ID smink

12 november 2012 : måndag

Sitter utanför bibblan. Helgen var ovanligt lång, inget speciellt hände. Åt tacos med mig själv, kollade film hos Oskar och Isac, tränade och tränade lite till, läste och drack lite glögg.

Nu är det måndag, skolarbetet är fix och färdigt, iaf en liten del av det som borde göras. Lunchen är äten, veckan är planerad. Tydligen stod inflyttningsfest på schemat på lördag. Jonathan Johansson spelade i prenzlauerberg. Jag måste köpa mig en halsduk som värmer eller bara något som jag tycker om för att få mig på lite bra humör.

Har tyvärr inga roliga bilder att dela med mig från mitt liv. Men här är ett axplock av vad jag gör om dagarna:

7 november 2012 : bibliotek

Så trött på skolan och internet. Jag har sjukt mycket hemlängtan och ångest över mig själv. Hur blev jag som jag är och varför? För det är inte så kul att vara mig längre har jag insett. Faktiskt så mycket roligare att vara duktig i skolan, smal och ha en pojkvän att mysa med. Men skolan tråkar ut mig och killar tråkar ut mig och träningen ger inte resultat som är snabba nog. Jag är för otålig. Nervös. Stressad. Livet stressar mig. Och det är dagens utlåtande. hejhå. Måste hem och äta innan träningen. Kanske har magmuskler imrn. lol

5 november 2012 : vinterjacka

Min kappa har tagit sig till Berlin tack vare oskars mamma. Snällt! Blev halloweenparty hos Edvard i fredags, precis sådär galet som man förväntar sig att det ska va, jag och magda fixade oss hos henne. Jag blev nån wierd version av black swan (förra året var så mycket bättre dock) och magda blev en söt snowleopard. Ute på vishan möttes vi av slenderman och målade anton till nån slags mimare. Vi va nog ändå bästa klädda. haha. Kom hem på lördagsmorgonen, svintrött, orkade inte röra mig på hela lördagen, förrutom när jag stack och handlade på eftermiddagen. Mötte upp magda för en kvällskaffe, edvard och anton slöt upp och det slutade med ett glas vin på en mysig bar vid bergmannstr. Bartendrarna tyckte vi var högljudda och sa till oss att sänka volymen för grannarnas skull, lol. Hemfärden var nog den konstigaste på länge. Fulla horor, halloweenutklädda och punkgäng. Och en hipsterkille med lårhöga stövlar och 1000knäppen. omg. Söndag = brunch i friedrichain, en runda i mauerpark och avslutades med Skyfall på cinemax. Bra helg, som vanligt! Nu är det ny vecka, mer plugga och jobbiga grejer att stå i.. blää.. ikv ska vi iaf käka våfflor. nomnom. Längtar till mamma och pappa kommer ner! Knappt en månad kvar nu! Och julmarknaderna är redan framme. Veckan efter kommer freddieboi ner och hälsar på funfunfun! Och den 20 tar jag jullov och åker hem! Woop!

spceinvdr

rymdforskare, utomjording, space

RSS 2.0