2018 07 30

Hej bloggen.
 
Jag mår bra. Vi har en fantastisk sommar, solen slutar inte skina och värmen är out of this world. Rasmus och jag var i Spanien och Portugal i juni. Det var mysigt! 
 
Livet går sin gilla gång. Om två månader fyller jag 27. I got my job and I think it's really fun and developing. Jag tycker verkligen om det, även om det betyder att jag pendlar jättelångt och fortfarande bara förstår hälften av transiter och kubikmeter. 
 
As life proceeds and such förändras mina mål och det är väl typ bara det jag använder bloggen till. Längtar efter att flytta till någon större men det är ett livsprojekt känns det som. Spara och letar och letar och letar. Har rätt höga krav på allt från läge, trädgård/balkong men också limitations som pengar.. Plus att om vi flyttar till större så har jag massa utrymme att inreda mer!! Alltså har så mycket drömmar och tiden går snabbt men pengar växer långsamt haha...
 
Och så vill man ju göra allt annat kul i livet som att resa mer, leva gött, klä sig fint, kanske förlova sig och gifta sig och typ skaffa djur aaaand eventually kids and such.. Känner verkligen att jag skrev det i nummerordning. Alltså. Most of all just nu vill jag ha en trädgård - vill börja odla mer. Vill ha mer plats att inreda med fina kombinationer av ikea (ofc), retro klassiker och moderna design komplement. Liksom vill ha allt "på plats" och har alltid liksom bråttom framåt fast jag vet att det kommer.. sen.. eller snart..
 
I am very happy where I am. Men vill alltid ha mer. hehe. 
 
Otherwise enjoying my life and this summer. Hoppas rasmus kommer hem snart<3 Här kommer lite bilder.
 
 

spceinvdr

rymdforskare, utomjording, space

RSS 2.0