28 februari 2011 : hyra

Hyran betalt i sista sekund! NICE!
Världens trevligaste dag med Julian idag; ätit indiskt, vandrat till skansen kronan &slottskogen, träffat sälar, älgar, hjortar OCH ankor! Fint alltså!
Här har ni darth vader &chubaka! MEN viktigast av allt: jeeediii!
(förlåt för fula bilder, min kamera har varit med om mycket...)

27 februari 2011 : kent

mmmhm vad jag älskar Kent<3 Det var mest det jag tänkte säga. Jag hade en väääldigt trevlig gårdag hos Nina med tjejerna &nånting gabriela-drinkar(kanel smaksatt rom!!!)! &dagens visit på Sci-fi mässan var.. annorlunda! Kände mig missplacerad tills JAG var den som hypeade Star Wars-korståget, åååh vad coolt! HAHA kände mig som en liten unge. Nu dör jag av trötthet, natti!

26 feburari 2011 : what the hell!

Så hejdå! Nu är det tjejmiddag! Akta er Göteborg me &my girls are gonna blow ya up! puss

24 februari 2011 : jeedii

Här kommer några sköna göteborgsskämt! Är svag för dem.. sista är nog lite intern &måste uttalas på grooov göteborgska a la julian!
.
Vad sa Darth Vader när han möter Luke Skypwaker på Avenyn?
Jeeee-diii! (HAHAHA! älskar den!)
.
Katt åt paj, kom i form.
Katt åt elskåp, blev proppmätt.
Katt åt släp, blev dragen. osvosv.
.
Drrraa opp maj!
.
Och med det avslutar jag mitt inlägg och tackar för en trevlig vecka! Igår stressade jag satan mellan B6möte, SG-möte, hem &alla götets bibliotek. lol. Nu är det helg (om2h). På lördag blire tjejmiddag hos Nina &på söndag ska JAG på sci-fi mässa(?). sick. HA D!

22 februari 2011 : nytt

Här mamma! Är min nya skjorta & jeansen! Riktigt nice tycker jag, just agree lix! :)

22 februari 2011 : tappat kollen!

Sitter &tittar ut på det underbara vädret utanför &dör av köld. Ska snart ner på ansiktsbehandling, sen ska jag &Julian bort till sjöfartsmuséet! Ska bli jeeetekul, rly!
.
Igår var det Pingisklubben på Pustervik, lite preparty med classmates @Mathias, trevligt sällskap sådär en måndag! Gillar livet alltså. Halva MKV var ju där, hur trevligt som helst! Määh göteborg<3
.
Sittningen i lördags var riktigt fin den med. Vi snacka om att dra ut, gjorde vi det? Nee.. Blev sist kvar istället = fuuuun!! Kul att det var 5 MKVare, 2 JMGare &resterande var socionomer/förvaltare. Gissa om MKV/JMG bildade pakt! Dagen efter käka ebba &jag brunch nere på Linné. Sen var helgen slut! puss

19 februari 2011 : DAGEN D!

Det är fantastiskt väder ute idag! Jag har pluggat, städat mitt rum OCH köket, nu ska det solas och sen ner på stan en runda, därefter är det bara att fixa sig och ta ett glas vin med ebbsan! För ikväll ska vi på finalsittning! Dessutom har jag hunnit:
  1. boka Håkan&Arken på Sofiero i sommar! whoop! HURBRA? SÅBRA!!
  2. kollat in Basse inför kvällens melodifestival, MJAU säger jag bara!
Loving life! Min lillebror Felix fyller myndigt idag, han är så söt! Innan kunde man se honom på apoteket i Nordstan, nu är monopolet borta, tyvärr.. Massa GRATTIS till honom iaf! <3 En bild på mig &lillisen, anno 2008!

18 februari 2011 : paus!

Så här tänkte jag se ut imorgon på sittningen, fyi!
  1. SNYGG klänning va?! Håll bara med !?!!!
  2. Så här töntig är jag när jag dansar i min ensamhet....
  3. Har ni sett att jag har samma "puta-med-munnen-&-kisa-min" på alla bilder? Det gör mig tyvärr inte snyggare...
  4. Peppa mig nuuuråå, så sista sidan blir klaaaar!
  5. Vad karaktäriserar en universitetslärare? Nej, det är inget skämt..!
pusspåer!

18 februari 2011 : bibblablan

Tar en paus i plugget, bara en sida kvar!! Wooop! Här har ni beviset att jag faktiskt sitter på bibblan; JAG!? Så jävla cool.
Här är lite andra bilder på mig, nu. Jag är g33k i know. Men checka mina nya awesome örhängen! De är ju svincoola, ni måste ju hålla med?!

17 februari 2011 : bibliotek

Sitter på biblioteket vid humanisten &pluggar (för alla er som stalkar, lättare att hitta mig nu!)! F1 mycket student är jag i alla fall, aaaarrrå!
.
Tenta-ölen-kvällen var awesome! Lite quizzande, rätt många öl &efterfest med massa dansande hemma hos mathias till klockan 3; då kom väktarn &sa till oss att lägga ner. VI SOM VAR PÅ TOPP! haha.
.
Igår quizzades det lite mer med B6, men ska fortsätta mitt studerande nu för det är satans viktigt, två frågor till! hejhå!

15 februari 2011 : STOLT

STOLT över att ha gått på procce efter att jag tittade på nya info-filmen på facebook. Jävlar vad jag är stolt. Mycket konstigt att man kan gå från deras största förnedrare till att faktiskt känna viss sorg över att inte vara kvar där...

15 februari 2011 : LITE

Några grymma bilder innan jag drar ner på stan med mina classmates för lite tenta-öl lol. Hoppas nu det gick bra!

14 februari 2011 : alla <3ans dag

Hyyypen över denna dag är enorm! Shiietman, har chillat på tåget tillbaka till göteborg &pluggat till morgondagens tenta! Tuggat lite POW &tränat 1,5h järngympa, fett skönt ändå!
.
Det närmsta alla <3ans dag jag kom var den hjärt-formade chokladen i skålen på skånetrafiken. H3h3 kdn! Fick faktiskt finbesök av P på perrongen. määh<3 Wish me Goood Luuuck 4 2mrw guys!

14 februari 2011 : smakprov


12 februari 2011 : helsingborg

Tjatja bloggen! Sitter vid den stationära datorn hemma, minns knappt hur man använder microsoft längre.... heheh

Igår firades Sandra! En rolig liten detalj var att jag glömde paketet hemma &fick spontan köpa ny present på åhlens precis innan stängning, dessutom tror jag nästan hon blev gladare för den! Sjukt! Det var iaf en awesome middag &fint sällskap &massa mysigt &dans osv! Fint att se alla goa tjejer igen!

Idag har jag fikat med Freddieboi, nu är det familjemiddag på G, muuummms! Sen ska jag mysa hos petter, det blir lungt &skönt! Last day hemma imrn dåårå, fika med brudarna, nice! possss

10 februari 2011 : woopa!

Igår: observation, analys, laserdome (11/24!) &andra lång med socionomer &faddrar (bra där!)! Bra dag tills snön angrep mig på väg hem.. fail!
.
Idag: 0h sömn (vaaaarför inte vakna 5milj. gånger typ?) redovisning, fin feedback, döende av trötthet, snöstorm IGEN, studentgrupps-möte, planning av pardey, Lilla London med Andreas &Lukas, bra grabbar!
.
NU: Dyyyying av trötthet! Packa, plugga, sova (mmhm det sista...)
.
IMRN: HELSINGBORG! woopwoop!

8 februari 2011 : Wad-up?

Yaaaay nytt avsnitt av himym uppe! Ska dock hinna igenom minst 40 sidor &förbereda grupparbetet inför imrn.. Määh, fast ändå rätt kul analysera människors beteende. Imorgon ska de där försäljarna få, höhö! Laserdome på 1500kvm imrn också! AWESOME !?
.
note to self: dun forget to book håkan och arken på sofiero på torsdag! Whooop! &ansiktsbehandling..!
possposs suckers

7 februari 2011 : fab

Nu sitter jag här igen. Med min enorma te-kopp. Mmhm orientalsikt greentea. Läsandet går långsamt frammåt! Och det är ett helvetes väder ute.. Typ så jag vill krypa ner i sängen.. Seriöst? SNÖ I FEBRUARI NEJTACK!
.
I alla fall: Jackan! Mitt mission när jag är hemma nästa helg är att få med mig denna hem. Har tittat för mycket på den innan, men den kanske fortfarande finns på rean? HOPPAS! *Följ med mig hem, jag älskar ju diiig* Nu blir det nya tag i Socialpsykologi.. Määäh..!

6 februari 2011 : bra där!

Satt och fotade mig själv igår innan jag stack ut, bra foton där! Eller inte... Hur kan man misslyckas så? Äsch.
.
Det var en fantastisk kväll, hade ett otroligt fint sällskap(<3), sprang dessutom på vår classmate Nicholas (av ren slump) utanför Kings head, random! Så kvällen gick överstyr när alla drog hem utom vi &vi sprang runt från Långis till Vasa & in om Jazzklubben & Yaki-da. Så nu har jag nästan varit på alla ställen i götet AWESOME! Nu ska det handlas/pluggas/somnas om för jag är askalasbakis! BRA DÄR!

5 februari 2011 : say yes

fantastiska bilder bara!

5 februari 2011 : FEL

Nu ska jag skriva något elakt... Förlåt mig redan innan, okej?!
Hoppas att det tar slut i morgon. HATAR FOLK SOM ÄR JÄVLA TOFFLAR! Skulle aldrig nämnt det. För nu är jag arg på riktigt. Det brukar bara rinna av mig annars. Tack och lov.. Fyfan! Piss off. Sucker.
.
Längtar tills nästa helg, då ska jag hem! Och träffa alla mina tjejer &världens finaste familj &Petter (som bara är prio 4). Hoppas den känns, jkjk! ;)
.
IKVÄLL (däremot) bär det av till långis med Ebba, Jenny och Andreas! Låter som en bra plan, tycker jag! Lite vin på det så, nu får jag nog klä mig!

4 februari 2011 : kväll

dagens:
  1. Kär i aspergers (I rymden finns inga känslor)
  2. Bölar till Björnbröder...
  3. Saknar p
  4. "Jag heter Toni och min bror heter Kim, väldigt könsneutrala namn, vi skulle lika gärna kunna vara systrar" - Kille i korridoren

4 februari 2011 : fäst

Finfina bilder från gårdagen, tog ett glas vin i min ensamhet innan vi stack på insparks pub! Det var hur trevligt som helst, har så många go'a classmates! Lite skola idag och nu ligger jag i sängen med pizza och I rymden finns inga känslor! Måste vara den bästa filmen på sååå länge! Love it<3 Imrn ska jag hinna med mycket ciao!

2 februari 2011 : mums

DO VISIT THIS LINK & WATCH AMAZING DUDES!

2 februari 2011 : lala

2 februari 2011 : fullt ös

Fullt ösregn utanför... Damn!
Igår var rätt bra alltså! Haris lagade mat åt mig&honom, currykyckling! FETEGOTT! Vår lilla italienare började baka tårta lite senare på kvällen också, då blev vi sugna på pannkakor så vi fixade det. Mmhm pannkakor med nutella! Sen när klockan var elva fick vi smaka tårta också! MUMS! Hur bra korridor har jag egentligen?! Flyttar in en ny tjej idag med! En normal sådan! Gottsnack!

spceinvdr

rymdforskare, utomjording, space

RSS 2.0