31 augusti 2011 : höst

Det är sista dagen i augusti, ändå har det redan varit höst i en vecka! Brutal fail.
.
Nollningen has begun, de är så himla gulliga! Jäääätte många brudar, men det är kul! I måndags körde vi Göteborgsvarvet, stolt gruppledare till vinnarna här också ju! ;);) lol. Sen bärsade vi till de stängde 2alång & pustervik. Då blev det en trevlig prommis till 2m på 1h... och utelåsning vilket ledde till 1h sömn i ett svinkallt trapphus.. även här BRUTAL fail. innan dess hade vi svinkul!
.
Tisdag kom hösten for realz, spöregn och skit. Men vi trotsade vädret, och bakfyllan, för att grilla på scenen i slottis. Det va mys. Sen quizzade vi lite på foxes på kvällen, bra dag!
.
Idag har det varit hard work work, imrn är det första dagen i skolan och ändå ska jag inventera på morgonen..... Skitsamma för på kvällen ska vi festa loss på studs till ska-band och dricka billig öl med våra goa nollor! (läs med överdrivet bred göteborgska!) Nu är det natti PUSS

28 augusti 2011 : what up?

Hemkommen efter en dag på jobb & en fika med julian & en helg i flatvarp. OM vi mös och snappsade och sjöng och åt kräftor osvosvosv. B6 is the shiiiet! Lovely lovable ppl <3 TACK! Slog huvudet i en alldeles för låg dörrkarm och fick en slightly meningslös hjärnskakning. Men det går över! NU börjar vi 3v nollning! WOOOPAH! OM vi ska ha det awesome! over n out!

26 augusti 2011 : hej

yeah i was bored.

25 augusti 2011 : i wish

i wish i was good looking. i wish i had it all figured out. i wish i could rule the world.

24 augusti 2011 : filosofi!

Funderat lite
Vincent, Sebastien, Benjamin, Theo, Isabelle, Britta, Wendela, Jacob. Mycket fina namn.
Funderat ännu mer
Haters gonna hate
Funderade lite till
Schema, träna, äta rätt, diciplinerad vardag, bra läggdags-tider (lol), jobba, plugga, planera!
Sen funderade jag inte mer undan dog av hunger!
.
JAG SKA HA SEBAGO SKORNA FÖR 140 KR! GE MIG, MINA! :D 14min kvar.... spänning i luften...

24 augusti 2011 : someone like you

webcam bilder från veckan som gått.

23 augusti 2011 : halleluja..

I lägenheten sprider sig ett lugn, en tystnad och en frisk bris drar genom rummet. Äntligen är här tomt! Har haft det fantastiskt hela veckan men det är SÅ JÄVLA SKÖNT att vara ensam! Jag menar bara i morse har jag hunnit städa, tvätta och gå på möte. Nu är det b6 möte strax o sen ska jag ta det lungt med mig själv! i love me most. nytt för någon? eller, eller? ^^
update för föregående vecka/helgen kommer inom kort. Då jag inte är helt utslagen...

17 augusti 2011 : off!

Min nya 60kr paljettkjol visar jag morgonen till ära upp med några knepiga bilder från köket. Bella och Nixxan är här, vi har gått på stan, lagat mat, druckis cider med mina vänner och kollat på movits än så länge. Nu ska jag till jobbet och ikv kommer jaz, jag ska visa mitt old studenthem och sen får vi la dra oss ner mot stan i för korta kjolar eller nått. PUSS

15 augusti 2011 : daylight

Gick till centralen i morse klockan 5. Tänker göra samma sak imrn. Hard work! Fast det är jävligt nice att jag får sällskap heeela veckan almost, happi me! Först bella och nixitoppen, niclas och sen jasmine och athena och på lördag kommer världens bästa petter<3 och sen lova ludde att hälsa på på tisdag. fint ska det va! Jag är nöjd, hellre för mycket än för lite. Saknar min lillasyster, så jag hoppas allt she gets her pretty ass over here imrn! Trots att jag jobbar hela veckan, nästa vecka, och veckan därpå och skola på det osv. ÄH sova kan man göra i graven! PUSS på det!
BTW: berättade jag om helgen? ne?
tors: häng med julle och vina med honom och oskar, off till någon konstfakultetsfest och sen dygna
fre: wow-work mitt i skogen med massa sol och bra band, PRINCE MADE MY N8! :D:D:D
lördag: massamassamassa bra band och mer jobb och WIZ OCH KANYE WOOPWOOP! sen drog jag och mattias till nef och dansade till Marcus Price (ÄNTLIGEN får jag höra honom liiiive och prata med honom!!) sen dygna vi igen... smart.
sön: trööööött + pizza + massa film = orka upp kl 4 och jobba! HEY HO LETS GO!

14 augusti 2011 : lost

"Men livet är en okuvlig filur och hur mycket man än försöker låtsas att
han inte är där, så fortsätter han att sticka in huvudet i alla sprickor i våra
försvarsmurar och kräver att vi ska leka med honom."

Drar ner köper pizza och kommer tillbaka för att berätta mer! puss

13 augusti 2011 : wow

SEE YA! Nu drar jag och kollar tallest man on earth men vad jag egentligen peppar är KANYE och WIZ ikv! :D peeeeeepppppp! PRINCE igår var nog det bästa någonsin! HELT SINNES!

11 augusti 2011 : way out west

Drömmer massa random saker; tappar mitt ena örhänge, träffar människor jag inte sett på hur länge som helst och någon kan plocka ut vilken deo använder på lukten.. Massa annat också som jag inte kommer ihåg just nu! Här är det bara pissväder och jag orkar inte ens ta mig utanför dörren för att checka in som wow-arbetare så jag kan se radio dept och warpaint ikv. ORKA GÅ ENSAM. Visst är jag rolig idag!?

10 augusti 2011 : boomchackalack

Önskar att alla mina närmsta var lite närmare. Att jag kunde ringa hit dem nu med en gång. Men de bor i en annan stad flera mil bort. Jag önskar att Petter kom hem nu. Att Fredrik flyttade till Göteborg och inte Lindköping. Att Athena blir ledig till min inflyttningsfest. Att Jaz, Theo och Arezo får plats i min säng, allihop, haha! Önskar att Tilde och jag iaf kunde ses snart, att Biro har världens bästabästaste bday idag!! Så hade jag gärna velat ha någon att hålla i handen! Att sitta näranära här i soffan och ibland kolla upp underlugg och se han som sitter där bredvid le lite mysigt i mungipan då han uppmärksammat blicken och trycka sig lite närmre.
.
För övrigt, nej jag glömmer inte mina finafina göteborgsvänner. Och inte heller er som inte nämnts men just idag var det såhär. Om jag saknar. Jag saknar mamma och pappas närvaro framför tvn en sån här kväll också! Fast att min lägenhet är världensbästa är den lite tom just för minuten.

10 augusti 2011 : art for arts sake

Hemma i göteborg, myser i min fina nya soffa, fint och ombonat är det, till och med solen har kommit fram nu på kvällskvisten. Jag har fixat internet, tvättat mina emmaboda-leriga kängor, handlat och läst halva min awesome bok! Den gömda trädgården ska ni helt klart läsa allihop! :)
.
Igår skjutsade Andreas mig hem från hbg och jag mötte upp tjejerna för en tur på liseberg! Det var awsome, sen gick vi ut och åt på manana, tog en eller annan öl och sen dog vi allihop av trötthet! BRA DAG!
.
Nu är maten smält och det myskväll-mood on!

8 augusti 2011 : himym

Det har varit helg. Jag var ju på konsert i torsdags, det var fantastiskt förutom att bella krånglade till det med biljetter, forgiven forgotten!
.
I fredags var familjen på Tegel och åt massa god mat och på kvällen blev det lite sällskap och jag fick träffa carl! Woop, kul! Söt var han.
.
På lördagen seglade vi till Rungstedt? eller hur det stavas.. GOOD spätta där! Sen var det utgång på g och jag förvånas alltid över att hbg tråkar ut mig så snabbt. Var är alla trevliga människor... eller iaf snygga! :D haha
.
Igår var en sån lång dag, vi va hos farfar, på IKEA och köpte en soffa till mig som mamma o pappa är uppe och lämnar i min lägenhet idag! Sen sov jag hela eftermiddagen till Andreas ringde och sa att han skulle till malmö, så vi åkte ner och mötte Lukas och åt sushi. Han säga hej till biro också innan jag åkte hem och sov!
.
Idag har jag massor att göra men här sitter jag med himym och en hund i knät. Nej nu blir det dusch och in till stan! Imrn åker jag hem och går på Liseberg! WOOP!

5 augusti 2011 : håkan

random  bilder från igår! nu ska jag springa till bussen!

3 augusti 2011 : h-town

What up niggaz? Jag är hemma, solen skiner som aldrig förr och jag skulle betala hyran om inte .. wäähhh får sådär lite lagom damp, menmen, her prob yo! Nej nu tar jag bussen till stan och solar och badar med mah folks, haha fan va g jag är! Keep up ur swag!
.
Snodde för övrigt bellas dator, hoppas hon blir såååå glad när hon ser dessa bilderna :D:D woopah!

2 augusti 2011 : internet i miss u!

Här sitter en mycket trött tjej och kokar majs, fan va gött det ska bli med lite majs & melon! :D BRA KVÄLL! Igår träffade jag Nina, Jenny, Emil, Marcus &Fredrik för några öl och lite pingisspelande, slutade hemma hos mig halv 5, jag kan helt enkelt inte lägga ner mitt swag efter emmaboda!
.
Imrn åker jag hemmåt för lite catch up med vänner, massa segling och en awesome konsert! SEEYA!

1 augusti 2011 :

Mina senaste dagar i bild; spöregn, awesome musik, awesome människor, lera, WOOPWOOP och massakerade fötter! Jag är nöjd och tackar nu för mig på festivalscenen! Om jag inte håller det jag lovar ska det åtminstone vara soligt eller så bor jag på hotell! Storstadsfestival ily<3 förutom att emmaboda är bästa folket och musiken!!! WOOPWOOP!!

spceinvdr

rymdforskare, utomjording, space

RSS 2.0