THEO

Tillskott i familjen ost. Världens bästa lilla bråkis<3 Är så kär i den lilla skrutten att jag dör lite. 
Titta bara på honom!!
 

Alla hjärtans dag

Älskling<3
 
Idag är det alla hjärtans dag. Här är en bunte med bilder på folk jag vill hylla lite extra för de är fina, står ut med mig trots allt och jag tycker om dem väldigt mycket<3
Mamma och Theo<3
bästa familjen<3
Han kan få va med på två bilder tycker jag<3
Och en hedersplats till den fulingen<3

Veckans lista

När går du upp?
Mellan halv sju och sju på vardagar.. Kanske en h senare under helgerna. Vanemänniska och morgonmänniska = ångest om jag sover bort dagen. 

 

Vad är det första du gör varje morgon?
1. Toalettbesök - tvätta ansiktet, viktigt!
2. Borsta tänderna.
3. Bäljer i mig massa vatten.
4. Smink och klädsel.

 

Hur lång tid tillbringar du i badrummet varje morgon? 
Badrum är bästa grejen, är väl minimum 30min i badrummet på morgonen en vardag. Helgerna kan jag säkert tillbringa mer tid - finns så mycket att göra! Scrubba, plocka, maska, raka, chilla, blåsa, platta, tvätta osvosv. Badrummet är min favvoplats typ.

 

Är frukost viktig? 
Nej. Eller egentligen är det väl viktigt men jag är inte så duktig på det under vardagarna; oftast stressad och trött. Äter en macka/musli i farten ibland. Dricker kaffe på jobbet (vi har ny kaffemaskin, yay!). 

 

Vad äter du till frukost? 
Musli med dadlar, fikon och sånt gott, massa frön och lite blåbär/hallon tex. Eller bara en lingongrova med ost/skinka. På helgerna är det nice att lyxa med typ bananpannkaka, birkabullar och sånt. Nomnom, frulle är sjukt nice, när man har tid!

 

Är du morgontrött? 
Ja, alltså när jag MÅSTE upp. När jag har sovmorgon vaknar jag ändå "tidigt" men allt är relativt. Rasmus kan sova till ca. 11-12 så ligger i lä där men hos mop tycker de jag är seg som vill sova till 8-9.

 

Vad har du för alarm? 
Väckarklocka och telefon med typ 3 alarm. Ska försöka införa någon non-snooze rule, har hört att man blir tröttare av att snooza..

 

Hur ser en perfekt morgon ut?
Får jag välja helt fritt så vaknar jag typ 8, tar en lång promenad alt löptur, gärna i sällskap med rasmus (som om haha). Därefter komma hem, duscha varmt, klä på sig något svassigt och gå ner på stan för att äta brunch. Alt 2. är att köpa med sig bullar och kaffe och mysa hemma.  

 

Vad är det bästa med morgonen?
Om det är vackert väder - att ta sig ut och promenera sig pigg. Gör seriöst wonder!! Bara ta in den friska luften och se hur vacker värld vi lever i. Cheesy and mindful.

 

Hur går du helst klädd på morgonen? 
Antagligen sportar jag mystisha, träningstights och hoodie.Classic hemmamysutstyrsel. 

vecka 6, kanske?

Denna veckan ska jag:
 
1. rensa min instagram från konton som inte inspirerar mig på rätt sätt.
2. Utbilda två nya kollegor. Göra en riktigt bra utbildning ska jag dessutom.
3. köpa något sånt förbrännande skit 
4. springa 2 pass (intervall och distans) plus gå på 3pass utöver ridningen. (ja detta är lugnare än en vanlig vecka.. behöver tydligen återhämta mig.
5. köpa nya löparskor för Stadium har medlemsdagar med 20%. 
6. läsa ut min bok (10sidor kvar så den är lätt som en plätt haha)
7. sova ordentligt så jag är pigg.
8. boka bord för tidig vday firande i helgen. Roligare att fira en lördag än en tisdag!
 
 
Nästa vecka kommer vår lilla bebis <3<3 eller två bebisar kanske; torsdag kommer bella hem och fredag ska vi hämta Theo :D
 

måndag morgon

Alla är så fina i sina blusar och skjortor och här sitter jag med knästrumpor under jeansen, vinterkängor och tre lager tröjor. 

spceinvdr

rymdforskare, utomjording, space

RSS 2.0