28 februari 2012 : aah

Här har ni er hater, haters!

28 februari 2012 : things i .. love?

  • BEN av alla slag.. mmmhm, nyckelben, käkben, kindben, näsben, fingerben, höftben, knäskålar haha! wierdkid..
  • SOL och SOMMAR och VÄRME (sitter i skrivande stund med tre tröjor, filt och en riskudde (Y) och STRAND och SALTVATTEN och SOLBRÄNNA, allt gott här i livet!
  • MAT - nomnomnom, what would i do without you food?
  • Min familj, oftast
  • Min säng, gaaah we fit so good together!
  • Sofias änglar, EHM, Romantiska komedier och allt som går på TV och får mig att gråta, vilket är det mesta (PÅ TV)
  • Lockigt hår
  • Djur, däggdjur för att specificera. Allt som är fluffigt och gulligt och mysigt.
För att väga upp förra inlägget. Fast min fantasi tynade. Och på tal om något helt annat (eller punkt 3!) så är jag jäkligt sugen på lite Vapiano sallad/pasta nomnom.

28 februari 2012 : things i .. hate?

  • Folk med dålig hållning. Utan förklaring, there's no need.
  • Folk som är omhändertagande, i negativ bemärkelse, men endast mot vissa likasinnade som det bildas någon äcklig gemenskap kring deras djupa, omhändertagande, "det är inte ditt fel"-tänkande-diskussioner och överanalyserade psykologier som gärna missbrukas. AR AngerRR
  • Att ha så mycket att göra att man inte gör något. K.A.O.S.
  • Jesper Rönndahls energiska språk, speciellt skånskan, och psykoögon, fast han är ju ändå rolig!
  • Mitt internet, som går långsammare än jorden snurrar runt solen... eller nått. Det har iallafall tagit 3,5 dag att få ner en film.. FUN
  • Att gå på stan och inte ha pengar... fml. ska gifta mig rik. eller nått.
  • Allmänt störig människor.. folk med allmänt ful stil som gör dem fulare än innan, besserwissrar, högljuda människor med bekräftelsebehov, dumma människor, tjocka människor, smala människor (med äckligt bra gener då tydligen.. avis!), föör positiva människor, pretantiösa människor.. listan kan göras lång!
Och med detta sagt avslutar jag med en äkta gangtaaah replik: HATERS GONNA HATE! och ja, i will.

27 februari 2012 : got our girls

Såg Extremly loud and increadably close precis, awesome movie! Sevärd om något! Killen med huvudrollen är ju fantastiskt, hur tusan kan en sån liten skit va så duktig på skådespeleri? Beundrar honom!
.
Alltså jag behöver sällskap. Behöver lite ny inspiration, lite livsglädje, något spännande att se fram emot. Men wäh! Händ nurå! Im so bored. Det enda som är bra är att jag äntligen får grepp om skolan, tack vare FEKen får jag förståelse för vad fan det är vi lär oss på MKV. Förstår varför folk läst så mycket annat innan och är äldre än mig. And that feel pretty good acctually.
.
Nej ner och hämta lite tvätt. Bort och träna sen också. Måste peppa lite. Hålla vad jag lovat mig själv.

26 februari 2012 : mjau

Idag är det jag, marknadsföringsboken och omvärldsanalys. Cuz we love eachother so much! Det är fantastiskt väder ute and i couldnt be happier. Trots detta har jag ont i magen. Är orolig för det mesta. Söker jobb, försöker planera och strukturera min vardag och min framtid, vill ha svar på vad som händer i framtiden. Vet inget!! Blir galen! But thats just me. Nu: träning på det!
.
Tror fortf stenhårt på att jag var född i fel tid... hejhå!

25 februari 2012 : fäst

Undrar hur många inlägg jag har som heter just Fäst?
.
http://www.damnyouautocorrect.com/17146/reason-to-stay-home/
.
och melodifestivalen och DANNYYYY! ily<3
.
igår var det båten och kön till nef men slutade på sticky. fun!
.
always comes back to this guy, cuz he's faaaaaaabulous!

22 februari 2012 : this time tomorrow

Igår fick jag asgod middag serverad, med efterrätt tom! Sjukt! Sen drog jag till Emil och Raz för att äta Emils awesome semlor med lite ppl. Slutade med kortspel och galenskaper, på en tisdag! Haha..
.
Nu har jag ätit veg. lasagne och kollar på himym, eller försöker iaf. Internet ni vet. Långdag i skolan idag, bra föreläsare dock! Klockrent när Jacob Bjur som en av dem hette, drog fram lego! HAHA. Lång dag imrn med.... Är så fruktansvärt trött och vädret är skit, ösregn. vill helst bara sova.

20 februari 2012 : vänner

Me 2day, failat en tenta, pluggat lite marknadsföring på bibblan och tagit en lång kaffe paus med Niclas! Det va nog igår vi träffades! Sinnes vad längesen men det ska det bli ändring på. Nu kollar jag på vänner och väntar på finbesök! :):)

19 februari 2012 : games ppl play

Fina saker människor gör:
- hålla om en, inte släppa taget, inte kunna somna själv förän den andra somnat
- förklarat varför saker är svåra
- låtit en somna under varje film man någonsin sett tsm
- "glömt" att man fortfarande har den andres kläder på lån
- viskat fina saker i örat när den trott att man inte hör
- skrivit vackra ord att läsa i svåra stunder
- skrikit, slåtts, bråkat, gråtit och skrattat, brottats, kittlats, hatat, älskat
- kysst överallt, all the time, i alla väder, på alla ställen i världen.
.
Jag måste börja skriva min bok. Måste. Vill berätta en liten historia kring varje litet ord ovan. det och så många fler. Bara för att jag kan. Jag kan. thats something not everyone could say. det känns som jag smälter. och hittils har jag inget att klaga över.

19 februari 2012 : villan

Sjukt goa nollor vi har/hade! Sittningen igår blev fab! Slutade med dans på nef! Idag gick jag, karolina och nina på upptäcksfärd i gamlestaden. Blev en jacka för 90kr rikare och hittade världens mest awesome arab-affär! OM jag ska åka ända dit i framtiden för att handla! EH JA! Ikv har vi tjejer suttit i min soffa och kollat melodifestivalen och Sherlock. Its fkn awesome! Imrn blire pluggpluggplugg för hela slanten. natti

15 februari 2012 : sjukling

Ligger i min säng, skriver tenta och kollar TVshop. Yep thats being sick by me. Är kanske hungrig, min mage säger det fast mitt huvud säger att jag inte är det. Dricker maaaassa te och vatten istället! Hostar och fnyser och nyser och är kall och varm om vartannat, vilket suger. Känner verkligen hur äckligt jag luktar, ska ta en dusch när jag är klar med tenta. Solen skiner ute och snön ligger vit på taken. Fint är det. Ska testa att laga nån slags soppa sen, något måste jag ha i mig liksom!

12 februari 2012 : size zero

Vet att ni har saknat mig utan glasögon! There u go!
.
Igår målade jag lite, ni ser resultatet i bakgunden på bild 1 &2. Jag är inte en konstnär, men det var väldigt roligt. Tycker inte den är riktigt klar än, ska fixa lite till på den! Måste köpa lite fler canvas också, when i get my money (förhoppningsvis imrn).
.
I fredags var mor och far här, vi mös och åt gott på ottomania! nomnom. Favvo restaurang! Sen träffade jag Mattias och gänget och tog ett glas vin, men gick hem tidigt. På lördagen gick m&p och jag lite på stan för att fixa ny lampa osv. Sen lämnade de mig för denna gången och jag kollade melodifestivalen i sällskap av tobbe och freddie, via facebook! haha assum! Åt tacos med massa grönsaker och almost fatfree hemmagjord glass på kvarg och jordgubbar. OM det va gott!
.
Idag ligger jag på soffan och kvider.. har feber, är yr och hostar massa äckligt slem... Dricker lots of the ist! Eller rättare sagt varm vatten med citron, något av det godaste jag vet! Va nere och tränade en runda, borde kanske inte men wtf, im gonna get thin so i need to work out! Ska ner sen igen, men först lots of studying to do.. Usch måste äta nått, är hungrig, men halsen gör oooooont! :(

10 februari 2012 : hattfnatt

Hatt-sittningen var sjukt rolig! Nollorna var nog minst lika nöjda som vi: det sattes eld på saker (av misstag), lektes både limbo och hela havet stormar, blev mycket att städa och dansades till sent på natten. I had fun.
.
Idag kommer m&p hit och myser med mig! Trevligt tycker jag! De ska på båtmässan först och jag ska plugga lite. Har ont i magen... Ikv har Starwars i 3D premiär och 2m är hemma, borde väl titta förbi, för vem vill missa långeman när han är tillbaka på svensk mark?
.
F.ö har jag ett fett sug för shorts, solbränna och spa-grejer, vill ha en liten ta-hand-om-dig-själv-dag. Ansiktsmask, långa bad, sola, laga god mat och dricka ett glas vin. Vem fixar? På tisdag är alla hjärtans dag, och för 18e av mina 20 upplevda valentines, firar jag SO NOT denna dag. jag ska isolera mig, troligtvis inte med mina bffs för de är lika nerdragna i kärleksträsket som en romantisk komedi, och om så sker, ENSAM kolla på slatter-movies och bränna röda rosor på bål. CANT WAIT! :D haha... fml.

7 februari 2012 : skit-dag

Nu blev det helt plötsligt ännu mer skitdag, när pissblogg.se, eller pissinternet vad vet jag .. tog bort mitt inlägg!! GAH Har för mycket skola, för lite tid och för lite pengar. Borde sluta stressa, men jag kan inte. Allt är dåligt. Jag är dålig och ful och tjock och det stressar mig ännu mer än vad jag redan gör. För då måste jag hinna bli smal och träna och äta rätt genom hela stressen. Och jag har inga pengar så jag kan typ inte det. Har inte ens pengar att köpa busskort för, vilket kommer leda till att jag får böter .. och ännu mindre pengar.. Any day now! Förrutom allt detta ska jag imorgon innan kl 14(då vi ska handla till Hatt-sittningen, laga mat och fixa massa...):
  • Städa
  • Tvätta
  • Träna
  • Sola
  • Plugga iaf lite!
  • Och sen ovanstående thing (handla, lagamat, fixa/dekorera, fixa mig - HA KUL!)
  • Fattar ni att ha kul nästan blev en egen punkt!? GLÖM INTE: HA KUL! LOL, never works.
Käääääääänner ni min stress?! FML jag är på dåligt humör. Känner mig lika patetiska som Vanessa Hudgens i Clerasil reklamen: "When i get a spot i get stressed and then i get more spots cuz im stressed..!! WÄÄH" JA, jag vet att ni fattar. Kan inte allt bara gå vägen nån gång. Något? Typ smal, perfekt hy och varmt väder iaf? Några saker mindre att stressa över, även om jag var ett IG-barn hade jag varit snygg. Men nej, inte ens det fick jag. Hej.

4 februari 2012 : euphoria

GIRLCRUSH! Shes so awesome! Kolla fina kläder och fint hår och vilken röst! Smäller av av den effortlessa kraften, hon är grym! Varför har jag inte insett det tidigare? HAHA. hoppas hon vinner.
Loreen
http://www.youtube.com/watch?v=wYz2LEmTt-Y - eftersom internet fucks with me..

4 februari 2012 : huvudvärk

Dålig update. Veckan har varit fullspeckad med plugg. I torsdags var jag på humorkväll för att se lite standup, and it was fun. Fick G på min politiktenta tillslut! Mest av allt ligger jag och sover, som exempel gick jag upp kl. 16 idag. Vaknade med kläderna och sminket på kl 10 dock.. Bra där!
Igår bowlade vi med nollorna, and i won! 220p och sex strikes! Awesome Me! Sen drog vi in till stan för lite öl på queen, slutade med shotbricka efter shotbricka på deras bekostnad och sen fixa jag gratis inträde på yaki. Därefter är det rätt svart. Idag har varit en mörkmörk dag. Har inte rört mig utanför lgh och planerar inte att göra det eftersom mitt huvud dunkar något ofantligt. Ses imrn, ikv blir det Melodifestivalen och Sherlock Holmes woopwoop!

spceinvdr

rymdforskare, utomjording, space

RSS 2.0