2 maj 2012 : sol

Heey ppz! En lite helgsuppdate: Valborg spenderades i Lund, var först en runda ner om Tilde i söndags och fick se nya fina lägenheten och träffa killen (bra kille! helt klart godkänd!) Tidigt på måndagsmorgonen tog vi oss upp mot Lund tsm med några vänner och hamnade i randoms trädgård där vi drack skumpa och åt melon och frallor. Vid 11 tiden i gassande sol var det dax för stadsparken, jävlar va mycket folk! Sinnes.. Djs på scenen, picnickare, fest sugna, studenter, skitungar, snyggingar och äckel hade samlats för att festa loss till våren som bestämt sig att komma! Fantastiskt va det, om än lite äckligt med så många drägg på ett ställe. På eftermiddagen, då vi tröttat ut oss med dans etc. drog vi till myntha och drack ett glas i solen till vi blev så trötta att vi stupade hemmåt. Värt som tusan! Träffa en massa goa människor, nya som gamla!
.
Igår stod segling på schemat! En runda till vem och tillbaka på förseglet, helt okej med 5knop där! Mötte sedan upp sandra i stan tog ett glas på hampan i det fantastiska vädret och åkte massa karuseller på tivolit som var i stan.
.
Har varit en superduperassum helg: hängde med på prep i lördags, hälsa på farmor och rensa i trädgården, gått på väla med mamma + ovanstående. Med andra ord hunnit med det mesta! Och dessutom bränt min panna.. fin och röd är den nu...! So long!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

spceinvdr

rymdforskare, utomjording, space

RSS 2.0