2018 - mitt år

"GOTT NYTT ÅÅÅÅR!"
"SKÅL!"
"Nu firar vi att skitåret 2017 är slut och att 2018 är MITT år"
"Ditt år..?"
"VÅRT ÅR! Men mest mitt."
 
Ungefär så såg nyår ut.
 
Nu sitter jag här 22 dagar in i det nya året.
I fredags fick jag ett erbjudande att börja som Communication Specialist på IKEA, det är helt sinnes - drömjobbet!
 
Ni fattar inte vilken tyngd som lättar. Jag skulle kunna skriva mil om hur jävla gott det känns att JAG, bland säkert 100 sökande, får tjänsten, att de ser potential i mig (potential som jag vet om att jag har men kanske inte fått bekräftat tillräckligt för att tro på). Det ska bli så himla kul att börja den 5 februari. Helt nytt kapitel i mitt och vårt liv. Är så glad! Så taggad! 
 
I sommar drar vi på tågluff i två veckor - resandet är på G. Vi har inte bestämt rutt än men Italien och Slovenien är högt på listan. Utöver det går viktminskning framåt (förutom en förkylning som ställer till träningen).. Sakta men säkert är vi på väg! Dessutom är allt enklare när man mår bra inombords. När omständigheter känns lättare är man mer motiverad! Vi letar bostad. Vi kan göra det nu, på riktigt! Fattar ni vilken känsla att det är möjligt att titta med realistiska köpetankar!? Och vi börjar kollar på bil, också så mycket vuxenpoäng. Galet. Men vi ska inte skynda i onödan. Att allt känns bra är det viktigaste. Fokus på välmående är no1. 
 
2018 har börjat bättre än MÅNGA år! Om det fortsätter såhär vet jag knappt var jag ska ta vägen! So happiii, so positive, ska verkligen komma ihåg den här känslan framöver. Jag är så lyckligt lottad.<3


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

spceinvdr

rymdforskare, utomjording, space

RSS 2.0